Matras Topper Action ✔️ 11 VERBIJSTERENDE TIPS

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma altijd een afprijzing, in dit tekst lees je hoe je de hoogste afprijzingen en beste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matras Topper Action:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slapen. Gemaakt om je de ideale nachtrust te bieden. Doeze vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit er nog een verschil in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. Het grote maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras tal van formaten te koop. De kleinere maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen op de website? Dit betreft het O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het 02 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Matras Topper Action

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het O2 matras. Het enige dat wat verschillend is dan de O2 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuim met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt het voor ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan het standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Matras Topper Action: Korting op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze verhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10 en maar liefst 45. Een korting van 20% korting is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier grepen en bij 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype uit de bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het platform biedt een stevige ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 en €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen voorhanden om toe te voegen aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wil kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Matras Topper Action

Emma Sleep biedt een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus goed research voordat je een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Matras Topper Action

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Matras Topper Action Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, welke in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het het denkbaar schijnt te zijn om het dekbed om te reinigen, blijkt het dekbed te erg gewichtig voor huiselijke wasmachines. Er zijn 2 formaten beschikbaar vanaf 150 bij 200 centimeter tevens 240×220 en ook het prijs start bij €165 euro’s.

Temp pad

Dankzij het temp pad gereedschap mag de warmtegraad vanuit het bed zijn geregeld. De apparaat dient naast de het bedden te zijn geplaatst en ook mogen met één afstandbediening zijn aangepast. Hiervan zijn het accu’s niet echt standaardgewijs ingesloten. De prijs vanaf het tempereerpad is 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft een viertal verschillende matrassen. We focussen in op het een tweetal populairste matrassen: Emma O2 en ook de Emma merk Hybrid. Beide bedden kennen een diktegraad van 25 centimeter. Het O2 kent een medium naar vast aard, hetgeen goed aansluit voor zij en ook rugzijde slapers.

Het hybrid is precies iets steviger. De grootste onderscheid tussen de twee matrassen is het op het hybrid ’n pocketvering laag is toegepast.
De kleinere formaat van de Emma O2 matras kost €439 en ook de grootst formaat 1069 euro. Bij Emma merk Hybrid materas starten het prijzen vanuit 899 tot en met 2.039 euro. Net als je mag bekijken, lopen het prijzen aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma- waarborg en welke onderdelen worden er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Matras Topper Action

Naast de matrassen, zijn er meer slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrascover, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede positie van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Al onze bestsellers zijn niet alleen grondig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat komt door dit design.

Gedurende de uitvoeringen door is er gebruikt aan toenemend comfortabelheid, steun en warmteregulering door het toevoegen van extra vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen absorberen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn geproduceerd van materialen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugpijn of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het type ongemak dat je ervaart.

We kunnen helaas niet omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen aanbieden.

Degenen die pijn voelt door drukzones (meestal wanneer een gedeelte van je fysiek wordt beladen of gekneld als het overmatig belasting ondersteunt) heeft er meestal voordeel van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg stevige matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog steeds gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een goede positionering van de ruggengraat, mocht je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die pijn in de rug heeft door een slechte uitlijning van de rug (meestal als een matras te soepel is en aanvangt door te slinken bij de heupzone), nood vaak meer aan een matras dat bijkomende support biedt. Het meest passend is dan één van onze hybride matrassen met veren. Het issue komt regelmatig voor bij individuen die een beetje zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die gewoon te lang op erg versleten, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben veel profijt bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium iets extra belang heeft met een dikker comfortabele laag en kleine veren, om de hiervoor genoemde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketvering en schuim?

Net als alle grondstoffen hebben ook vulling en interne veren hun unique sterke kanten. Vulling functioneert druk reducerend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het gevoel beleeft dat je hand slaperig zijn, is een schuimmatras vermoedelijk een verbeterde keuze in jouw geval.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat steviger en leveren zodoende wat toegevoegde ondersteuning. Het belangrijkste pro van de binnenvering kern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Als je heel veel zweet of in een heel vochtig milieu verblijft, is de veerkern absoluut het aandacht geven waard.

Deze productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard bed dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Originele Hybride wordt aangemerkt als een medium stevig bed dat het balans houdt (hieraan geven de meesten de voorkeur).

De Combinatie Premium is wat betreft liggevoel het meest gelijkwaardig met de Originele Hybride, terwijl de boven laag aan de bovenkant is aangepast om te een enigszins gezelliger gevoel van wolken en daarom als zachter (maar toch vaster dan de Original) is beschouwd.

Is het waar datgene mijn slaapoppervlak een krachtige geur mag bezitten?

Klopt, wanneer jouw nieuwe Emma-bed een stank bezit, ligt dat heel gebruikelijk. Het geur is ongevaarlijk en wanneer jij de bed twee en zeventig uren laat doorluchten, vervaagt dat lucht. Onze eigen artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en ook toegestaan met het doel baby op laten rusten. Derhalve maak je jij geen bekommeringen aangaande de geur uit je verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun opbouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Matras Topper Action

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️