Matras Reinigen 🔴 4 SIMPELE TRUCS

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Aanbiedingen

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma steeds een afprijzing, in dit stuk lees je hoe je de hoogste kortingen en voordeligste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matras Reinigen:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slapen. Gecreëerd om jou de perfecte slaap te bieden. Val in slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma aan te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit wel een onderscheid in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras talrijke formaten beschikbaar. Het kleinere maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun u dan nog wel kopen op hun eigen website? Hieronder vallen de 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. Het 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit diverse types schuimen. Er is een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Matras Reinigen

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is dan het O2 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en stabiliteit levert. Daarnaast heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter is dan de hoes het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Matras Reinigen: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10% tot zelfs 45. Een korting van 20% korting is dus een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier grepen en op 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed uit de bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. bed moet een goede ondergrond bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 en €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig design wat maakt dat het in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere wensen is de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Matras Reinigen

Emma biedt een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende research voordat je een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Emma kussen

Matras Reinigen

Buiten de bedden biedt Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Matras Reinigen Accessoires

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat het denkbaar is te het deken te reinigen, is het dekentje te zwaar gedurende huishoudelijke wasserettes. Er bestaan een tweetal formaten verkrijgbaar van 150×200 cm alsook 240 bij 220 plus de kostprijs start op €165 euro.

Temp pad

Met de temperatuurpad instrument mag het warmtegraad van het bedden worden beheerd. Het apparaat moet vlakbij het bed om te wezen geplaatst en ook mag via één afstandbediening zijn versteld. Hiervan bevinden de energiecellen niet standaard ingesloten. De kostprijs van het temp pad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit vier verschillende bedden. We focussen in op het twee populairste matrassen: Emma O2 en ook het Emma merk Hybrid. Allebei materassen kennen één dikte vanaf 25 cm. Het O2 heeft ’n middelmatig tot ferm karakter, hetgeen uitstekend aansluit voor zij en ook achterkant slapers.

Het hybrid is net iets steviger. De grootste afwijking tussen het twee matrassen is het op de hybride ’n pocketvering laag is toegepast.
De minste afmeting van de Het Emma merk O2 materas bedraagt 439 en tevens de grootst maat 1.069 euro. de Emma merk Hybrid bed starten het kosten vanuit €899 tot €2.039. Gelijkend op jij mag aanschouwen, lopen de prijzen krachtig verschillend.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- garantie en wat worden er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matras Reinigen

Behalve de matrassen, zijn er meer slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de box, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrascover, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ligging van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten teweegbrengt. Elk onze bestsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door autonome consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat komt door dit design.

Gedurende de varianten door is er gewerkt aan meer en meer gemak, support en temperatuurregulering door het gebruiken van extra vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn gemaakt van materialen die erkend zijn als veilig, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met rugklachten of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het soort pijn dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet alle situaties aanpakken, maar we kunnen je echter wat adviezen voorschotelen.

Wie last heeft door drukplekken (gewoonlijk indien een gedeelte van je lijf wordt beladen of afgesloten als het te veel gewicht draagt) heeft er meestal nut van om over te stappen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg vaste matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog altijd beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste positionering van de rug, indien je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die pijn in de rug lijdt door een onjuiste alignering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te soepel is en begint door te slinken bij de heupzone), heeft vaak meer aan een matras dat extra support biedt. Het meest geschikt is dan één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het probleem komt vaker voor bij personen die een beetje zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die eenvoudigweg te lange tijd op erg oude, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben heel veel voordeel bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium iets toegevoegde kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en microveren, om de voorgaand vermelde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocketveer en foam?

Gelijk gelijk elk stoffen hebben ook foam en interne veren ieder eigen krachtige kanten. Vulling functioneert druk verminderend. Als je een zijslaper bent en aker het sensatie beleeft dat je handen tintelen, is een schuimmatras waarschijnlijk een superieure alternatief voor jou.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat vaster en bieden hierdoor wat toegevoegde support. Het belangrijkste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter ventileert. Wanneer je veel transpireert of in een zeer dampig milieu woont, is de verenkern zeker het bekijken waard.

De productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het over het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard bed dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als aangemerkt als een medium-stevig slaapoppervlak dat het balans behoudt (hieraan geven de meesten de voorrang).

De Hybrid Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Original Hybrid, waarbij de boven laag is aangepast voor om een enigszins warmer wolkachtig gevoel en dientengevolge als softer (echter nog vaster dan de Original) wordt gezien als beschouwd.

Is het waar dat mijn eigen slaapoppervlak een intense geur kun ervaren?

Klopt, indien jouw verse Emma-bed een lucht ervaart, is het feit dat zeer gebruikelijk. Die geur staat onschadelijk en wanneer jij hetzij bed tweeënzeventig uur laat toe luchten, verdampt deze lucht. Onze eigen items zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 met certificaat en ook erkend met het doel baby’s op om slapen. Daarom maakt jij niet bezorgdheden betreffende deze geur uit jouw recente Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen wat krachtiger dankzij hun opbouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Matras Reinigen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️