Matras Middelhard Of Stevig ✔️ 9 VERBORGEN ZAKEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma steeds een afprijzing, in dit artikel ontdek je op welke manier je de beste kortingen en beste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matras Middelhard Of Stevig:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gecreëerd om je de perfecte slaap te geven. Slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma aan te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit nog een onderscheid in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras tal van formaten te koop. Het kleinere maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel aanschaffen op de website? Dit zijn de 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De 02 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Matras Middelhard Of Stevig

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat anders is dan de 02 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en vastheid levert. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Matras Middelhard Of Stevig: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze verhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10% tot maar liefst 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige handvatten en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest is op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed binnen alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een stevige ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar die toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Matras Middelhard Of Stevig

Emma Sleep heeft een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende research voordat je een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Matras Middelhard Of Stevig

Naast de bedden biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Matras Middelhard Of Stevig Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, welke in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde mogelijk blijkt te zijn om het dekentje om te reinigen, is het dekentje te zwaar gedurende binnenlandse wasmachines. Er bestaan twee maten beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 cm en 240 bij 220 en ook het kostprijs start op €165 EUR.

Temp pad

Dankzij de temperatuurpad gereedschap kan het temperatuur vanuit de bedje zijn beheerd. Het toestel hoort naast de bedden te worden geplaatst en ook kan door middel van een afstandsbedieningstoestel wezen aangepast. Hiervan bestaan het energiecellen geen standaard bijgevoegd. De kostprijs vanaf het temperatuurpad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit vier uiteenlopende materassen. We zoomen in op het 2 meest populaire bedden: Het Emma O2 en ook het Emma Hybrid. Beiden matrassen bezitten ’n omvang van 25. Het O2 heeft één gemiddeld tot stevig eigenschap, hetgeen prima aansluit bij kant en tevens achterkant slapers.

Het hybride schijnt net enigszins steviger. De grootste onderscheid tussen de twee matrassen schijnt dat aan het hybride ’n pocketveer niveau blijkt toegevoegd.
De minste maat vanaf het Het Emma O2 bed kostprijs €439 en tevens de grote maat 1069 euro. Bij Emma Hybrid materas starten het kosten vanaf 899 tot 2039 euro. Zoals jij mag bekijken, lopen het kosten sterk uiteen.

Worden er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma waarborg en wat worden er vergoed?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matras Middelhard Of Stevig

Naast de matrassen, zijn er meer slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbescherming, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Elk onze topsellers zijn niet alleen grondig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te danken door dit ontwerp.

Gedurende de modellen door is er gewerkt aan meer en meer gemak, ondersteuning en temperatuurregulering door het invoegen van extra vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, supermakkelijk rein te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn geproduceerd van stoffen die erkend zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met rugklachten of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het soort ongemak dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet alle situaties oplossen, maar we kunnen je toch wat adviezen voorschotelen.

Wie last ervaart door drukpunten (meestal wanneer een stuk van je lichaam wordt belast of gekneld als het teveel belasting verdraagt) heeft er gewoonlijk baat bij om te veranderen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel vaste matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Hoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog altijd gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede alignering van de wervelkolom, mocht je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugpijn lijdt door een slechte alignering van de rug (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te verzakken bij de heupzone), verlangt doorgaans meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning verleent. Het meest geschikt is vervolgens één van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk treedt vaker voor bij mensen die een beetje zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die gewoon te veel tijd op zeer verouderde, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben heel veel profijt bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium iets extra belang heeft met een dikker comfortlaag en microveren, om de eerder besproken drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocketvering en vulling?

Zoals als ieder materialen hebben ook foam en interne veren ieder unique krachtige punten. Foam werkt druk verminderend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het gevoel ervaart dat je handen tintelen, is een schuim matras vermoedelijk een verbeterde optie voor jou.

Binnen veren zijn doorgaans wat vaster en bieden daardoor wat meer steun. Het belangrijkste voordeel van de binnenveringskern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Als je heel veel zweet of in een erg vochtig weer leeft, is de kern met veren vast en zeker het aandacht geven waard.

De genoemde product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het in het algemeen gezien als een medium-hard slaapoppervlak dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is beschouwd als een medium-stevig bed dat het balans hanteert (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybride Premium is wat betreft liggevoel het meeste gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de boven opperste laag is aangepast om voor een enigszins gezelliger gevoel van wolken en daarom als softer (desalniettemin toch vaster dan de Original) wordt beschouwd.

Is het waar datgene mijn matras een intense stank kun hebben?

Inderdaad, indien uw nieuwe Emma-bed een stank heeft, staat het feit dat zeer gewoon. Het stank staat onbedreigend en wanneer u het matras twee en zeventig uren laat toe ventileren, vervaagt deze stank. Ons items zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd als en tevens erkend voor het doel zuigelingen op toelaten dutten. Dus maak je je geen enkele zorgen betreffende de lucht afkomstig van uw nieuwe Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen wat steviger vanwege hun constructie. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Matras Middelhard Of Stevig

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️