Matras Matt Of Emma ➡️ 11 OPVALLENDE GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Kortingscodes

De Beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma altijd een korting, in dit stuk ontdek je op welke manier je de grootste afprijzingen en voordeligste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matras Matt Of Emma:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om jou de ideale nachtrust te geven. Slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma te kopen is het belangrijk om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit er wel een onderscheid in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. Het grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras talrijke maten verkrijgbaar. De kleinere formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Hieronder vallen de O2-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Matras Matt Of Emma

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige wat verschillend is dan de O2 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie voor matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt ons dat een betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, waardoor het meer ondersteuning en stabiliteit levert. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U koopt dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Matras Matt Of Emma: Korting op Emma-Matrassen en overige producten

Na die verhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10 tot zelfs 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier grepen en kan op 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit de bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een stevige ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch design wat maakt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je een complete set in 1 wilt kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Matras Matt Of Emma

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen vaak al in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus goed onderzoek voordat u een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Matras Matt Of Emma

Naast de bedden heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Matras Matt Of Emma Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het het mogelijk schijnt te zijn om het dekbed te reinigen, is de dekbed te gewichtig gedurende huishoudelijke wasserettes. Er zijn twee formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter alsook 240×220 en het kostprijs begint bij 165 euro.

Temp pad

Met behulp van de temp pad gereedschap kan de warmtegraad van de bedden zijn geregeld. De apparaat moet vlakbij het bedden te zijn geplaatst en mogen door middel van een afstandsbedieningstoestel zijn versteld. Hiervan bestaan het accu’s niet echt standaard ingesloten. Het prijs vanaf de temperatuurpad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit een viertal verschillende bedden. Wij zoomen in de een tweetal meest populaire bedden: Emma O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Beiden bedden kennen één omvang vanaf 25. Het O2 bezit ’n medium naar ferm karakter, dat goed aansluit voor zijde en tevens achterkant slapers.

De hybride is precies iets steviger. De belangrijkste onderscheid tussen het twee matrassen is het feit dat op het hybride een pocketvering niveau schijnt toegepast.
Het minste formaat van het Het Emma O2 bed kost 439 euro en tevens de grote maat 1069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid matras vangen aan de kosten van €899 t/m 2039 euro. Net als jij mag zien, gaan de prijzen aanzienlijk uiteenlopend.

Wordt er kortingen gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma- garantie en wat wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Matras Matt Of Emma

Behalve de matrassen, zijn er verschillende nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbescherming, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte positie van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen teweegbrengt. Allemaal onze topsellers zijn niet alleen grondig getest door autonome consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat komt door dit ontwerp.

Gedurende de uitvoeringen door is er toegepast aan steeds meer gemak, steun en warmtebeheersing door het toevoegen van extra vooruitstrevende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn gemaakt van materialen die erkend zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugpijn of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaaphouding en het vorm last dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen voorschotelen.

Wie ongemak ervaart door drukplekken (doorgaans wanneer een stuk van je lijf wordt belast of afgesloten als het overmatig gewicht draagt) heeft er gewoonlijk nut van om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op heel stevige matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Hoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog steeds beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een juiste positionering van de wervelkolom, indien je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie pijn in de rug ervaart door een verkeerde positionering van de rug (gewoonlijk als een matras te soepel is en aanvangt door te slinken bij de heupzone), heeft doorgaans meer aan een matras dat meer ondersteuning verleent. Het meest geschikt is vervolgens één van onze combinatie matrassen met springveren. Het issue komt aker voor bij mensen die wat zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die simpelweg te lange tijd op zeer oude, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben heel veel baat bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium een beetje extra belang heeft met een dikkere comfortlaag en microveren, om de voorgaand besproken problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocketveer en vulling?

Net zoals elk materialen hebben ook foam en interne veren ieder unique sterke punten. Schuim opereert druk reducerend. Als je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het sensatie beleeft dat je hand slaperig zijn, is een schuimmatras vermoedelijk een verbeterde keuze in jouw geval.

Interne veren zijn meestal wat harder en leveren hierdoor wat toegevoegde steun. Het belangrijkste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij efficiënter ventileert. Indien je veel transpireert of in een zeer vochtig milieu leeft, is de kern met veren vast en zeker het aandacht geven waard.

Deze product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 is door het in het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard matras dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Originele Hybride is beschouwd als een gemiddeld stevig bed dat het evenwicht behoudt (hieraan geven de meeste mensen de keuze).

De Hybrid Premium is wat betreft liggevoel het hoogst vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de top opperste laag is aangepast voor een wat warmer wolkengevoel en dientengevolge als softer (maar toch vaster dan de Oorspronkelijke) wordt beschouwd.

Is het juist het feit dat mijn eigen bed een intense lucht kun hebben?

Klopt, indien jouw verse Emma-slaapoppervlak een stank bezit, is datgene erg gewoon. De stank is ongevaarlijk en indien jij de slaapoppervlak 72 uur toelaat ventileren, vervaagt deze lucht. Onze eigen producten zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en ook goedgekeurd om baby op de toestaan slapen. Dus maakt u niet zorgen over deze lucht uit jouw verse Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat solider vanwege hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Matras Matt Of Emma

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️