Matras Easy By Emma ☑️ 6 VREEMDE WEETJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Kortingen

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma steeds een afprijzing, in dit artikel leer je op welke manier je de hoogste afprijzingen en beste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matras Easy By Emma:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren research naar slaap. Gemaakt om je de beste slaap te bieden. Slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Als je besluit een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit er wel een onderscheid in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras verschillende maten beschikbaar. De kleinste formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit zijn de O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. Het 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse types schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dik laag HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Matras Easy By Emma

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is dan de O2 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt het voor ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveren dan het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra steun en vastheid levert. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter is dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en moet wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Matras Easy By Emma: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10 tot maar liefst 45%. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier handvatten en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed uit alle Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het platform biedt een stevige ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar om toe te voegen bij het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere wensen kan de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Matras Easy By Emma

Emma biedt een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek alvorens je een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Matras Easy By Emma

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Matras Easy By Emma Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde mogelijk schijnt te zijn te het dekbed om te reinigen, blijkt het deken te zwaar ten behoeve van huiselijke wasautomaten. Er zijn 2 maten verkrijgbaar van 150 bij 200 centimeter alsook 240 bij 220 plus de kosten begint op 165 EUR.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad instrument kunnen de warmtegraad vanaf het bedden worden gereguleerd. Het toestel moet naast de de bed te wezen neergezet en kan via een afstandsbediening zijn versteld. Van dit bestaan de batterijen niet standaardmatig bijgevoegd. Het kostprijs van de temp pad is €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit vier verschillende bedden. Wij focussen in de twee populairste materassen: Het Emma O2 en tevens het Emma Hybrid. Beiden matrassen hebben ’n omvang van 25. De O2 heeft ’n gemiddeld naar ferm eigenschap, wat prima geschikt is bij zijde en rugslapers.

Het hybrid is precies enigszins harder. Het grote onderscheid tussen het twee materassen is het bij het gemengde één pocketveringssysteem niveau schijnt toegevoegd.
Het kleinere afmeting van het Het Emma merk O2 matras kost 439 euro en ook de grootst afmeting 1.069 euro. Bij het Emma Hybrid matras starten het kosten van €899 t/m €2.039. Gelijkend op je mag aanschouwen, gaan het prijzen krachtig verschillend.

Worden er korting aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma garantieperiode en wat wordt er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Matras Easy By Emma

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede positie van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten tot gevolg heeft. Allemaal onze topsellers zijn niet enkel diepgaand getest door autonome consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te wijten door dit design.

Door de modellen door is er toegepast aan meer en meer comfortabelheid, ondersteuning en warmtebeheersing door het toevoegen van meer vernieuwende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen doven, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn vervaardigd van materialen die gecertificeerd zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugklachten of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het soort pijn dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle gevallen aanpakken, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen geven.

Personen die ongemak voelt door drukzones (gewoonlijk indien een stuk van je fysiek wordt overbelast of afgesloten als het teveel belasting ondersteunt) heeft er meestal nut van om te wisselen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg vaste matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Alhoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog steeds beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste alignering van de ruggengraat, mocht je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugpijn heeft door een verkeerde positionering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en aanvangt door te slinken bij de heupen), nood meestal meer aan een matras dat extra support biedt. Het meest geschikt is vervolgens eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het issue doet zich aker voor bij individuen die een beetje zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die simpelweg te lang op erg versleten, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben heel veel profijt bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium enigszins toegevoegde kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en kleine veren, om de voorgaand vermelde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketveer en foam?

Net als ieder materialen hebben ook foam en binnenveren ieder eigen sterk punten. Schuim functioneert druk reducerend. Indien je een zijdelingse slaper bent en vaker het sensatie krijgt dat je handen tintelen, is een schuim matras waarschijnlijk een verbeterde alternatief voor.

Binnen veren zijn doorgaans wat harder en bieden daardoor wat meer steun. Het grootste voordeel van de binnenvering kern is dat hij beter ventileert. Indien je heel veel transpireert of in een heel vochtig klimaat woont, is de verenkern vast en zeker het aandacht geven waard.

De genoemde product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 is in het over het algemeen aangemerkt als een medium hard slaapoppervlak dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als een gemiddeld stevig matras dat het balans behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de keuze).

De Hybride Premium is wat betreft liggevoel het meest gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de bovenste laag is aangepast om een enigszins knusser wolkengevoel en daarom als meer zacht (echter nog steeds harder dan de Oorspronkelijke) wordt beschouwd.

Is het waar datgene mijn bed een krachtige lucht mag bezitten?

Ja, indien uw recente Emma-matras een stank ervaart, is datgene zeer gewoon. Die stank ligt onschadelijk en als je de slaapoppervlak twee en zeventig uren laat toe luchten, verdampt dat geur. Onze eigen items zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd en ook goedgekeurd om zuigelingen op het toestaan dutten. Dus maak je u geen enkele zorgen aangaande het lucht afkomstig van uw nieuwe Emma bed

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen iets solider dankzij hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Matras Easy By Emma

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️