Matras Beschermer ☑️ 13 BEWEZEN HACKS

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingscodes

De Beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma steeds een afprijzing, in dit stuk ontdek je hoe je de beste afprijzingen en beste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matras Beschermer:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gecreëerd om jou de perfecte slaap te bieden. Slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit er wel een verschil in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras verschillende formaten beschikbaar. Het kleinere maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit zijn de O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De O2 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Matras Beschermer

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de 02 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter is dan de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Matras Beschermer: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en andere producten

Na die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingen tussen 10 tot maar liefst 45%. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met 4 handige grepen en kan op 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. bed biedt een stevige ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het past in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn diverse elementen beschikbaar die toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Matras Beschermer

Emma Sleep biedt een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de kortingen vaak al in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus goed onderzoek voordat je een aankoop neemt, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Matras Beschermer

Naast de bedden heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Matras Beschermer Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het feit dat het haalbaar is te de deken om te reinigen, blijkt de dekentje te gewichtig voor huiselijke wasserettes. Er bestaan een tweetal formaten verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 centimeter tevens 240×220 plus het prijs begint bij €165 euro.

Temp pad

Met de temp pad gereedschap kunnen het warmte vanaf het bed wezen beheerd. Het machine hoort naast de de bed om te zijn opgesteld en mag via 1 afstandsbedieningstoestel wezen aangepast. Van dit zijn de batterijen geen standaardmatig ingesloten. Het kosten van het tempereerpad ligt op €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft een viertal verschillende bedden. We concentreren in op de twee populairste bedden: Het Emma merk O2 en de Emma bedrijf Hybrid. Beide bedden bezitten een dikte vanaf 25. De O2 heeft ’n medium naar ferm aard, hetgeen prima aansluit voor zij en ook rugslapers.

Het gemengde is juist een beetje steviger. De belangrijkste onderscheid tussendoor het een tweetal matrassen is dat op het gemengde een pocketveringssysteem laag blijkt geïntegreerd.
Het kleinere maat vanaf het Het Emma O2 bed bedraagt €439 en ook de grote formaat 1.069 euro. Bij Emma Hybrid bed starten het prijzen vanuit 899 t/m 2039 euro. Gelijkend op je mag aanschouwen, lopen het tarieven krachtig uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma- garantie en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matras Beschermer

Behalve de matrassen, zijn er verschillende nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbeschermer, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste positie van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen veroorzaakt. Allemaal onze bestsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Gedurende de uitvoeringen door is er toegepast aan toenemend gemak, ondersteuning en warmteregulering door het invoegen van meer vernieuwende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig proper te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het type last dat je hebt.

We kunnen helaas niet gevallen verhelpen, maar we kunnen je wel wat adviezen voorschotelen.

Wie last heeft door drukpunten (meestal indien een gedeelte van je lichaam wordt overbelast of afgekneld als het teveel gewicht verdraagt) heeft er doorgaans voordeel van om te wisselen naar een zachter matras.

Zijslapers die op heel harde matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Hoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een juiste uitlijning van de rug, indien je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugklachten heeft door een slechte alignering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en start door te zakken bij de heupen), heeft doorgaans meer aan een matras dat bijkomende steun geeft. Het meest passend is dan eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het issue komt vaker voor bij personen die enigszins zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die simpelweg te veel tijd op zeer verouderde, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben heel veel voordeel bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium een beetje extra kwaliteit heeft met een dikkere comfortlaag en microveren, om de hiervoor besproken drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocketvering en vulling?

Gelijk zoals alle materialen hebben ook foam en binnen veren hun eigen sterke punten. Schuim opereert druk reducerend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en vaker het besef beleeft dat je handen slapen, is een matras van schuim vermoedelijk een superieure optie voor.

Interne veren zijn doorgaans wat steviger en geven hierdoor wat extra support. Het grootste voordeel van de binnenveringskern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Wanneer je overvloedig transpireert of in een heel nat klimaat leeft, is de kern met veren vast en zeker het aandacht geven waard.

De genoemde productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het in het algemeen aangemerkt als een medium hard matras dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Originele Hybride is beschouwd als een medium stevig matras dat het evenwicht houdt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meest gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de boven laag aan de bovenkant is aangepast om voor een wat gezelliger wolkengevoel en dus als meer zacht (maar toch vaster dan de Original) wordt gezien.

Is het juist dat mijn persoonlijke matras een sterke stank kan ervaren?

Klopt, als uw verse Emma-matras een stank heeft, is het feit dat erg gewoon. Het geur is onbedreigend en als jij hetzij matras twee en zeventig uurtjes laat doorluchten, verdampt deze lucht. Onze eigen producten zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en tevens toegestaan met het doel baby op laten dutten. Dus maak je niet zorgen over het stank van jouw recente Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun opbouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Matras Beschermer

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️