Matras 200 X 140 🔴 14 VREEMDE FEITJES

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Kortingscodes

De Beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma altijd een korting, in dit tekst leer je op welke manier je de hoogste afprijzingen en beste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matras 200 X 140:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slaap. Gemaakt om jouw de beste slaap te geven. Slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma aan te schaffen is het essentieel om te weten dat er 4 opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit er nog een verschil in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. De grote maat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras verschillende formaten te koop. Het kleinste maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grootste formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit betreft de O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een eigen review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De 02 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er is een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Matras 200 X 140

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan O2 matras. Het enige dat wat anders is dan het O2 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de O2 matras lijkt ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan het standaard Hybrid matras, waardoor het matras extra steun en stabiliteit levert. Daarnaast heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt dan de hoes van van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Matras 200 X 140: Kortingen op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds die verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 en zelfs 45%. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met vier grepen en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. bed moet een stevige ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 tot €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Matras 200 X 140

Emma biedt een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus voldoende research voordat u een beslissing doet, en denk niet om ook andere merken te overwegen.

Emma kussen

Matras 200 X 140

Naast de bedden heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Matras 200 X 140 Accessoires

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het het denkbaar schijnt te zijn om de dekentje om te schoonmaken, blijkt de dekentje te zwaarwegend voor binnenlandse wasautomaten. Er zijn een tweetal maten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 cm en 240×220 en ook de prijs vangt aan op 165 euro EUR.

Temp pad

Met het temperatuurpad instrument mag het warmtegraad van het bed wezen beheerd. De apparaat hoort naast de het slaapplek om te zijn geplaatst plus mogen door middel van 1 afstandsbediening worden aangepast. Van dit bestaan de batterijen niet standaardgewijs bijgevoegd. Het kosten van het temp pad bedraagt 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over vier verschillende materassen. Wij zoomen in op het 2 populairste bedden: Het Emma merk O2 en ook de Emma Hybrid. Beiden matrassen hebben ’n diktegraad van 25. De O2 bezit ’n gemiddeld tot ferm karakter, wat goed geschikt is voor zij en tevens rugzijde slapers.

De hybride is net een beetje steviger. Het belangrijkste onderscheid tussendoor het een tweetal matrassen schijnt het bij de gemengde ’n pocketvering niveau blijkt toegevoegd.
De minste maat vanaf de Het Emma merk O2 materas kostprijs 439 en de grootste formaat 1069 euro. de Emma merk Hybrid matras starten het tarieven van €899 tot 2.039 euro. Net als u mag aanschouwen, lopen de prijzen krachtig verschillend.

Wordt er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma- garantie en welke onderdelen wordt er gedekt?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matras 200 X 140

Naast de matrassen, zijn er meer slapen verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte positie van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Allemaal onze bestsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door autonome consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te danken door dit design.

Gedurende de modellen door is er gewerkt aan steeds meer gemak, support en warmteregulering door het gebruiken van extra vernieuwende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk proper te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met rugklachten of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaappositie en het type last dat je voelt.

We kunnen helaas niet alle omstandigheden oplossen, maar we kunnen je toch wat adviezen geven.

Wie last ervaart door drukpunten (doorgaans als een deel van je fysiek wordt belast of gekneld als het te veel gewicht draagt) heeft er doorgaans nut van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer stevige matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een goede positionering van de ruggengraat, als je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie pijn in de rug ervaart door een verkeerde positionering van de rug (gewoonlijk als een matras te soepel is en start door te slinken bij de heupgebied), nood vaak meer aan een matras dat meer support verleent. Het beste is daarna eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk treedt aker voor bij individuen die wat zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die eenvoudigweg te lang op heel oude, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben enorm profijt bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium een beetje extra waarde heeft met een dikker comfort laag en micro-veren, om de eerder vermelde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocketveer en vulling?

Zoals gelijk elk stoffen hebben ook vulling en binnenveren ieder eigen sterk kanten. Schuim opereert druk reducerend. Indien je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het besef beleeft dat je handen slapen, is een schuimmatras wellicht een betere alternatief voor.

Interne veren zijn doorgaans wat steviger en geven zodoende wat meer support. Het belangrijkste voordeel van de binnenvering kern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Wanneer je overvloedig zweet of in een heel vochtig klimaat leeft, is de kern met veren absoluut het overwegen waard.

Deze productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt door het over het algemeen gezien als een medium hard matras dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Original Hybrid is beschouwd als een medium-stevig slaapoppervlak dat het evenwicht behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de keuze).

De Hybrid Premium is wat betreft liggevoel het hoogst gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de top laag is aangepast voor een beetje gezelliger gevoel van wolken en daarom als softer (maar nog steeds vaster dan de Oorspronkelijke) is beschouwd.

Is het juist het feit dat mijn persoonlijke bed een sterke geur kan bezitten?

Klopt, indien je nieuwe Emma-slaapoppervlak een stank bezit, staat dat zeer gewoon. Het geur is onschadelijk en als u hetzij slaapoppervlak twee en zeventig uur toelaat luchten, verdwijnt deze lucht. Ons items zijn OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd als en eveneens erkend met het doel zuigelingen op het toestaan dutten. Derhalve maak je u niet zorgen betreffende het stank uit je nieuwe Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat solider vanwege hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Matras 200 X 140

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️