Matras 180×200 Goedkoop 🔥 9 OPMERKELIJKE TRUCS

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingscodes

De beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma altijd een korting, in dit stuk leer je hoe je de hoogste kortingen en beste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matras 180×200 Goedkoop:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slaap. Gecreëerd om jou de ideale slaap te bieden. Val in slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Als je besluit een Emma aan te kopen is het belangrijk om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit er wel een verschil in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras verschillende maten verkrijgbaar. Het kleine formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Hieronder vallen het O2-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De O2 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat het matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Matras 180x200 Goedkoop

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige wat anders is dan de 02 betreft de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma hierna beweegt. De overige lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt het voor ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met de standaard Hybrid matras, waardoor het matras meer steun en vastheid levert. Daarnaast heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler is dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Matras 180×200 Goedkoop: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Na die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10 en zelfs 45%. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk om tot 45% korting te geven en nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier handvatten en kan bij 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bed binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform biedt een goede ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig ontwerp dat maakt dat het bed in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere wensen is de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Matras 180×200 Goedkoop

Emma heeft een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de kortingen meestal al in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus goed research alvorens je een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Matras 180x200 Goedkoop

Buiten de bedden heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heeft je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Matras 180×200 Goedkoop Extra’s

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het het haalbaar blijkt te zijn te de dekentje te schoonmaken, blijkt het deken te gewichtig gedurende huishoudelijke wasserettes. Er zijn 2 maten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter en 240×220 plus het kosten begint bij 165 euro euro’s.

Temp pad

Met het temp pad instrument kunnen de warmte vanuit het bed wezen beheerd. Het apparaat moet vlakbij het slaapplek te worden opgesteld en kan met een afstandsbediening zijn bijgesteld. Daarvan bevinden de energiecellen niet echt standaard ingesloten. De prijs van het tempereerpad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit 4 uiteenlopende materassen. Wij concentreren in de een tweetal meest populaire materassen: Het Emma merk O2 en tevens het Emma Hybrid. Beiden matrassen kennen één dikte vanaf 25. Het O2 bezit één medium tot ferm aard, wat prima aansluit bij zijde en achterkant slapers.

De hybrid blijkt precies enigszins steviger. De grote afwijking tussendoor de 2 bedden blijkt dat op het gemengde een pocketveer laagje schijnt toegevoegd.
De kleinste formaat van het Het Emma O2 matras bedraagt 439 en ook het grootste maat €1.069. Bij Emma Hybrid matras starten het kosten vanuit 899 euro t/m 2.039 euro. Zoals jij kunt zien, gaan het tarieven aanzienlijk uiteenlopend.

Wordt er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- garantie en welke aspecten worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matras 180×200 Goedkoop

Behalve de matrassen, zijn er andere slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbescherming, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ligging van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen teweegbrengt. Allemaal onze topsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat komt door dit ontwerp.

Gedurende de uitvoeringen door is er toegepast aan steeds meer gemak, support en warmtebeheersing door het toevoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn geproduceerd van stoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met rugpijn of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het vorm ongemak dat je hebt.

We kunnen helaas geen omstandigheden oplossen, maar we kunnen je wel wat adviezen geven.

Degenen die ongemak heeft door drukpunten (doorgaans wanneer een gedeelte van je fysiek wordt beladen of afgekneld als het overmatig belasting draagt) heeft er meestal nut van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op heel stevige matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Hoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog steeds aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede alignering van de wervelkolom, als je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie pijn in de rug ervaart door een verkeerde alignering van de wervelkolom (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te slinken bij de heupgebied), verlangt meestal meer aan een matras dat extra steun geeft. Het beste is dan één van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk komt aker voor bij mensen die een beetje zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die eenvoudigweg te lang op heel verouderde, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben enorm profijt bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium een beetje extra belang heeft met een dikker comfort laag en kleine veren, om de eerder vermelde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocket veer en schuim?

Gelijk gelijk elk stoffen hebben ook schuim en binnenveren elk unique krachtige punten. Foam werkt druk verminderend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en vaker het besef ervaart dat je handen slaperig zijn, is een matras van schuim wellicht een superieure keuze in jouw geval.

Binnenveringen zijn meestal wat vaster en leveren hierdoor wat extra steun. Het belangrijkste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je veel zweet of in een heel dampig milieu verblijft, is de kern met veren absoluut het bekijken waard.

De productreeksen in het in het algemeen:

De O2 is over het algemeen gezien als een gemiddeld hard matras dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is aangemerkt als een gemiddeld stevig matras dat het balans behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Original Hybrid, in welk geval de bovenste opperste laag is aangepast te een beetje warmer gevoel van wolken en daarom als zachter (desalniettemin nog steeds steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als gezien.

Is het juist dat mijn matras een krachtige stank kan bezitten?

Klopt, als je nieuwe Emma-slaapoppervlak een lucht heeft, ligt datgene heel gewoon. Die stank is onbedreigend en als je de matras twee en zeventig uur laat luchten, vervaagt die stank. Onze items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en eveneens toegestaan om baby’s op toelaten slapen. Dus maak je geen enkele bekommeringen aangaande het lucht van je nieuwe Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen enigszins steviger vanwege hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Matras 180×200 Goedkoop

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️