M Line Kussen Beter Bed ☑️ 4 ONVOORSTELBARE WEETJES

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingscodes

De beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma altijd een afprijzing, in dit tekst ontdek je op welke manier je de hoogste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


M Line Kussen Beter Bed:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slapen. Gecreëerd om je de perfecte slaap te bieden. Val in slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Indien je overweegt een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit wel een onderscheid in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten beschikbaar. Het kleine formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit zijn de O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De 02 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er is een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan de matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

M Line Kussen Beter Bed

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de O2 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuim met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma hierna beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras lijkt ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met de standaard Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

M Line Kussen Beter Bed: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Na die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingen tussen 10 en maar liefst 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier handvatten en op 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een stevige ondergrond bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 en €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wil kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over M Line Kussen Beter Bed

Emma Sleep biedt een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus goed research voordat u een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

M Line Kussen Beter Bed

Naast de bedden biedt Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

M Line Kussen Beter Bed Extra’s

Naast het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat het haalbaar schijnt te zijn te de dekbed om te wassen, is het dekentje te erg zwaarwegend gedurende huiselijke wasautomaten. Er zijn 2 afmetingen beschikbaar vanaf 150×200 centimeter tevens 240 bij 220 plus het kostprijs vangt aan bij €165 euro.

Temp pad

Dankzij het temp pad tool kan het warmtegraad vanaf het bedden zijn gereguleerd. Het apparaat hoort vlakbij de slaapplek om te worden neergezet en mogen door middel van een afstandsbedieningstoestel wezen versteld. Daarvan bestaan het accu’s geen standaardmatig bijgevoegd. De kostprijs vanaf de temp pad bedraagt €259 euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit vier diverse bedden. We zoomen in het twee favoriete bedden: Emma O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Allebei matrassen kennen een omvang vanaf 25. De O2 bezit ’n medium naar stevig aard, dat uitstekend past bij kant en rugzijde slapers.

De gemengde blijkt net enigszins steviger. De grote verschil tussendoor de twee materassen is het op het hybrid één pocketveringssysteem niveau schijnt toegevoegd.
De minste formaat van het Het Emma merk O2 materas bedraagt 439 en tevens de grootst formaat 1069 euro. Bij Emma merk Hybrid bed vangen aan het kosten van €899 t/m €2.039. Gelijkend op jij kan bekijken, gaan het tarieven krachtig uiteenlopend.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma waarborg en welke onderdelen wordt er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

M Line Kussen Beter Bed

Naast de matrassen, zijn er verschillende slaap verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste positie van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Elk onze bestsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door autonome consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Door de varianten door is er toegepast aan meer en meer comfortabelheid, support en temperatuurregulering door het invoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen dempen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn geproduceerd van stoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het vorm pijn dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet omstandigheden oplossen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen voorschotelen.

Personen die pijn voelt door drukzones (meestal wanneer een stuk van je fysiek wordt beladen of gekneld als het te veel gewicht ondersteunt) heeft er doorgaans nut van om over te stappen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel harde matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Hoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste uitlijning van de ruggengraat, indien je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die pijn in de rug heeft door een onjuiste uitlijning van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en begint door te zakken bij de heupen), verlangt meestal meer aan een matras dat extra ondersteuning geeft. Het meest passend is dan één van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk treedt vaker voor bij individuen die wat zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die eenvoudigweg te lang op zeer oude, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben veel profijt bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium een beetje meer belang heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en kleine veren, om de hiervoor genoemde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocketvering en schuim?

Zoals als alle materialen hebben ook schuim en interne veren hun afzonderlijk krachtige punten. Foam functioneert druk reducerend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het besef beleeft dat je handen slapen, is een schuimmatras wellicht een verbeterde alternatief voor jou.

Interne veren zijn doorgaans wat harder en bieden hierdoor wat toegevoegde steun. Het belangrijkste pro van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Wanneer je veel zweet produceert of in een erg dampig weer leeft, is de kern met veren vast en zeker het bekijken waard.

De productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt over het algemeen beschouwd als een medium-hard matras dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Original Hybrid is gezien als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het evenwicht behoudt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast voor om een beetje knusser gevoel van wolken en dus als zachter (echter toch vaster dan de Original) wordt gezien als gezien.

Klopt het feit dat mijn slaapoppervlak een sterke geur kun ervaren?

Inderdaad, indien je verse Emma-bed een lucht bezit, staat dat erg normaal. De stank is onschadelijk en indien je de matras twee en zeventig uren laat toe luchten, verdwijnt deze geur. Ons producten zijn wel OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd en ook toegestaan voor het doel zuigelingen op om dutten. Derhalve maak je jij niet bekommeringen betreffende deze lucht uit uw nieuwe Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen iets steviger vanwege hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over M Line Kussen Beter Bed

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️