M Line Aanbiedingen ᐅ 10 SIMPELE WEETJES

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Promoties

De beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma altijd een afprijzing, in dit stuk ontdek je hoe je de grootste kortingen en voordeligste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


M Line Aanbiedingen:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slaap. Gecreëerd om jou de beste nachtrust te geven. Slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit er wel een onderscheid in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras talrijke formaten verkrijgbaar. De kleinste formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Hieronder vallen het 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De 02 bestaat uit verschillende types schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is dit matras uit een dik laag HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

M Line Aanbiedingen

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de O2 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met het reguliere Hybrid matras, waardoor het extra steun en vastheid levert. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die zachter is in vergelijking met de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en moet wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

M Line Aanbiedingen: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die verhoging geeft Emma doorgaans kortingen tussen 10 en zelfs 45%. Een 20% is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige handvatten en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype uit de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een stevige ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch design dat maakt dat het in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen beschikbaar die toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met andere voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over M Line Aanbiedingen

Emma Sleep biedt een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende research voordat u een aankoop doet, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

M Line Aanbiedingen

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen omdat de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

M Line Aanbiedingen Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat het mogelijk blijkt te zijn om het dekbed om te reinigen, is de deken te zwaar ten behoeve van huishoudelijke wasautomaten. Er bestaan twee afmetingen beschikbaar vanaf 150×200 centimeter tevens 240×220 en het kosten start op 165 euro euro.

Temp pad

Met het temperatuurpad gereedschap mag het warmte vanuit de bedje wezen beheerd. De apparaat dient naast de de slaapplek om te worden neergezet en mogen met een afstandbediening worden versteld. Daarvan bevinden het batterijen niet standaard ingesloten. De prijs vanaf het temp pad is €259 euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit een viertal diverse matrassen. We concentreren in het 2 populairste matrassen: Het Emma O2 en tevens de Emma Hybrid. Allebei bedden kennen één diktegraad vanaf 25. Het O2 bezit ’n middelmatig naar ferm karakter, hetgeen goed geschikt is bij kant en tevens rugzijde slapers.

De hybrid is juist iets steviger. De belangrijkste afwijking tussen het een tweetal matrassen is het feit dat bij het gemengde ’n pocketveer niveau is toegevoegd.
Het minste afmeting vanaf de Emma O2 matras bedraagt €439 en de grootste maat 1.069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid matras beginnen het prijzen vanaf 899 euro tot en met 2039 euro. Gelijkend op je kunt zien, gaan de tarieven aanzienlijk uiteen.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma- garantieperiode en welke aspecten worden er gedekt?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

M Line Aanbiedingen

Naast de matrassen, zijn er andere slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Elk onze topsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te danken door dit vormgeving.

Tussen de uitvoeringen door is er gebruikt aan steeds meer gemak, ondersteuning en warmteregulering door het gebruiken van meer vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het type last dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg geen situaties verhelpen, maar we kunnen je toch wat adviezen geven.

Degenen die last ervaart door drukplekken (gewoonlijk als een stuk van je fysiek wordt beladen of afgekneld als het overmatig belasting draagt) heeft er meestal voordeel van om te veranderen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg stevige matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede alignering van de ruggengraat, indien je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugpijn lijdt door een onjuiste alignering van de ruggengraat (meestal als een matras te soepel is en begint door te verzakken bij de heupgebied), heeft vaak meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning verleent. Het meest passend is vervolgens eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het issue treedt vaker voor bij personen die een beetje zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die simpelweg te lange tijd op heel versleten, misvormde matrassen hebben gerust. Zij hebben veel baat bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium enigszins toegevoegde belang heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en kleine veren, om de hiervoor vermelde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocket veer en schuim?

Net als alle grondstoffen hebben ook schuim en binnenveren ieder unique sterk aspecten. Schuim werkt druk verminderend. Als je een zijslaper bent en aker het besef krijgt dat je hand tintelen, is een schuimmatras vermoedelijk een superieure alternatief voor.

Interne veren zijn meestal wat harder en leveren hierdoor wat extra steun. Het grootste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter ventileert. Wanneer je overvloedig transpireert of in een zeer dampig weer leeft, is de veerkern zeker het overwegen waard.

Deze productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt door het over het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard matras dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Original Hybrid is beschouwd als een gemiddeld stevig matras dat het midden hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorrang).

De Combinatie Premium is qua gevoel tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de bovenste opperste laag is aangepast voor om een beetje knusser wolkachtig gevoel en dientengevolge als meer zacht (echter nog harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als aangemerkt.

Is het waar het feit dat mijn persoonlijke bed een intense lucht kun hebben?

Inderdaad, wanneer uw recente Emma-bed een geur ervaart, staat dat erg gewoon. Het lucht ligt onschadelijk en indien u de slaapoppervlak tweeënzeventig uur laat toe ventileren, verdwijnt die stank. Ons items zijn OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd als en ook erkend met het doel zuigelingen op de laten dutten. Daarom maakt jij geen enkele zorgen aangaande deze lucht uit jouw nieuwe Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets solider dankzij hun constructie. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over M Line Aanbiedingen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️