Lucide Dromen Betekenis ᐅ 6 OPMERKELIJKE WEETJES

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingen

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma altijd een afprijzing, in dit tekst ontdek je op welke manier je de grootste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Lucide Dromen Betekenis:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slaap. Ontwikkeld om jouw de ideale nachtrust te bieden. Slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma aan te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit nog een onderscheid in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor €459. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor ieder matras tal van maten beschikbaar. De kleinere maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun u dan nog wel aanschaffen bij de website? Hieronder vallen het 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan de matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Lucide Dromen Betekenis

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het 02 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere techniek voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren dan de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer steun en stabiliteit levert. Bovendien bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke soepeler is dan de hoes het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Lucide Dromen Betekenis: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze verhoging geeft Emma doorgaans kortingen variërend van 10% en maar liefst 45. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier handvatten en kan op 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform biedt een stevige ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 en €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen voorhanden om toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Lucide Dromen Betekenis

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende research alvorens u een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Lucide Dromen Betekenis

Naast de bedden biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heb u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Lucide Dromen Betekenis Accessoires

Naast het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het hetzelfde haalbaar blijkt te zijn om het deken te schoonmaken, is de dekentje te zwaar voor binnenlandse wasserettes. Er zijn een tweetal formaten beschikbaar van 150 bij 200 centimeter alsook 240 bij 220 en ook de kosten vangt aan bij €165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van de temperatuurpad gereedschap kan het temperatuur vanuit de bed worden geregeld. Het apparaat hoort naast de slaapplek te worden opgesteld plus mag via een afstandsbediening wezen bijgesteld. Van dit bestaan het accu’s niet echt standaardmatig bijgevoegd. Het prijs van het temperatuurpad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit 4 diverse materassen. Wij zoomen in het een tweetal meest populaire matrassen: Het Emma O2 en tevens het Emma bedrijf Hybrid. Allebei materassen bezitten ’n diktegraad vanaf 25 centimeter. Het O2 kent één medium tot stevig karakter, dat prima past bij zijde en tevens achterkant slapers.

Het hybrid schijnt precies enigszins harder. Het belangrijkste afwijking tussen de een tweetal bedden blijkt het feit dat aan het gemengde één pocketveringssysteem laag blijkt toegevoegd.
Het minste maat vanaf de Het Emma O2 bed kost 439 euro en ook de grootst formaat 1.069 euro. de Emma bedrijf Hybrid bed starten het prijzen van €899 tot en met €2.039. Net als je kunt aanschouwen, gaan de prijzen krachtig verschillend.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma garantie en wat wordt er gedekt?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Lucide Dromen Betekenis

Naast de matrassen, zijn er meer nachtrust gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere slaapaccessoires zijn de kussens, matrascover, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Elk onze bestsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te danken door dit design.

Door de varianten door is er toegepast aan meer en meer gemak, support en temperatuurregulering door het toevoegen van aanvullende innovatieve materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn geproduceerd van stoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met rugklachten of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het soort last dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet gevallen aanpakken, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen aanbieden.

Degenen die ongemak heeft door drukpunten (meestal indien een gedeelte van je lichaam wordt overbelast of afgekneld als het teveel gewicht ondersteunt) heeft er meestal voordeel van om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op heel vaste matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Hoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste alignering van de ruggengraat, indien je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugpijn heeft door een slechte alignering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te soepel is en begint door te verzakken bij de heupgebied), verlangt doorgaans meer aan een matras dat meer steun geeft. Het beste is dan eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het vraagstuk doet zich aker voor bij individuen die enigszins zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die simpelweg te veel tijd op erg versleten, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben heel veel profijt bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium een beetje meer kwaliteit heeft met een dikkere comfortlaag en micro-veren, om de eerder genoemde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid ertussen een pocketveer en schuim?

Net zoals alle grondstoffen hebben ook foam en binnenveren ieder unique krachtige kanten. Vulling functioneert druk verminderend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het besef ervaart dat je hand slapen, is een matras van schuim wellicht een verbeterde optie voor.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat steviger en leveren zodoende wat meer steun. Het grootste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Als je overvloedig zweet of in een heel vochtig klimaat woont, is de verenkern absoluut het bekijken waard.

Deze product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 is door het in het algemeen gezien als een medium-hard slaapoppervlak dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als gezien als een medium-stevig slaapoppervlak dat het midden houdt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is wat betreft liggevoel het meeste gelijkwaardig met de Original Hybrid, in welk geval de bovenste laag is aangepast voor om een enigszins gezelliger wolkachtig gevoel en dus als meer zacht (maar toch harder dan de Originele) wordt gezien als beschouwd.

Is het waar het feit dat mijn persoonlijke bed een sterke geur kun ervaren?

Ja, indien uw verse Emma-bed een lucht heeft, is dat heel normaal. Die lucht ligt onschadelijk en indien jij het bed twee en zeventig uur toelaat doorluchten, verdampt deze geur. Onze eigen items zijn OEKO-TEX 100, klas 1 met certificaat en ook toegestaan om zuigelingen op het laten slapen. Dus maak je u geen zorgen betreffende de geur uit jouw verse Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun opbouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Lucide Dromen Betekenis

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️