Lattenbodem 220 ☑️ 7 OPMERKELIJKE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Deals

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma steeds een afprijzing, in dit tekst leer je op welke manier je de beste kortingen en voordeligste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Lattenbodem 220:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gecreëerd om jou de perfecte slaap te geven. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Indien je besluit een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit wel een verschil in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras talrijke formaten beschikbaar. De kleinste formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grote maat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit betreft de 02-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De samenstelling van de O2 bestaat uit verschillende types schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dik laag HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Lattenbodem 220

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat verschillend is dan de 02 betreft de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma hierna beweegt. De overige lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt ons dat een betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan het reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en moet wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Lattenbodem 220: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 en zelfs 45%. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een winstgevend onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier grepen en kan op 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het bedframe moet een goede ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig design dat maakt dat het past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen voorhanden om toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wilt kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Lattenbodem 220

Emma heeft een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen meestal al in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek alvorens u een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Lattenbodem 220

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Lattenbodem 220 Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het feit dat hetzelfde denkbaar schijnt te zijn te het deken om te wassen, blijkt de deken te erg zwaarwegend ten behoeve van huiselijke wasserettes. Er bestaan 2 formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 cm en 240 bij 220 en ook het prijs begint bij 165 euro’s.

Temp pad

Met het tempereerpad tool kan het temperatuur vanaf de bedden wezen geregeld. De machine moet naast de het bed te wezen opgesteld plus mogen door middel van één afstandbediening wezen versteld. Daarvan bevinden het batterijen geen standaard bijgevoegd. Het prijs van het temp pad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft een viertal uiteenlopende bedden. Wij focussen in de 2 meest populaire materassen: Het Emma O2 en tevens de Emma merk Hybrid. Allebei matrassen bezitten ’n omvang vanaf 25 centimeter. De O2 heeft één medium naar ferm eigenschap, wat uitstekend geschikt is voor kant en tevens achterkant slapers.

De gemengde schijnt precies iets harder. Het grote onderscheid tussen het een tweetal bedden blijkt het feit dat op de hybrid een pocketveer niveau is geïntegreerd.
Het kleinere afmeting van de Het Emma merk O2 matras kost 439 euro en het grote maat 1.069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid matras vangen aan het prijzen vanaf 899 t/m 2.039 euro. Gelijkend op jij mag bekijken, gaan het tarieven aanzienlijk uiteen.

Worden er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma garantieperiode en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Lattenbodem 220

Naast de matrassen, zijn er andere nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte positie van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Allemaal onze topsellers zijn niet enkel grondig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te danken door dit vormgeving.

Tussen de varianten door is er gewerkt aan steeds meer comfort, ondersteuning en warmtebeheersing door het toevoegen van extra vernieuwende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk proper te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn geproduceerd van materialen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het type pijn dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg geen situaties oplossen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen aanbieden.

Degenen die pijn voelt door drukzones (gewoonlijk als een deel van je lijf wordt overbelast of afgekneld als het overmatig belasting verdraagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op zeer harde matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Hoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog altijd beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede uitlijning van de wervelkolom, als je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugpijn lijdt door een verkeerde alignering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te verzakken bij de heupen), heeft vaak meer aan een matras dat meer ondersteuning biedt. Het meest geschikt is daarna eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem treedt aker voor bij mensen die enigszins zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die simpelweg te lang op erg oude, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben enorm profijt bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium enigszins extra waarde heeft met een dikkere comfortabele laag en micro-veren, om de hiervoor genoemde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketvering en foam?

Net gelijk ieder materialen hebben ook vulling en interne veren hun unique sterk punten. Schuim werkt druk verminderend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het sensatie beleeft dat je handen slapen, is een matras van schuim wellicht een verbeterde alternatief voor jou.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat steviger en bieden zodoende wat toegevoegde support. Het grootste pro van de binnenveringskern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je heel veel transpireert of in een zeer nat klimaat leeft, is de kern met veren zeker het overwegen waard.

Deze productlijnen in het algemeen:

De O2 is door het algemeen beschouwd als een medium-hard slaapoppervlak dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is gezien als een medium stevig slaapoppervlak dat het balans behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de keuze).

De Combinatie Premium is qua liggevoel het meest gelijkwaardig met de Original Hybrid, in welk geval de boven opperste laag is aangepast om voor een beetje knusser gevoel van wolken en daarom als zachter (maar nog vaster dan de Originele) is aangemerkt.

Is het waar het feit dat mijn slaapoppervlak een sterke geur mag ervaren?

Ja, wanneer je recente Emma-slaapoppervlak een geur heeft, is datgene zeer gebruikelijk. Die stank ligt onbedreigend en als jij hetzij matras 72 uur laat toe luchten, vervaagt dat lucht. Onze eigen producten zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 met certificaat en ook erkend voor het doel zuigelingen op het te dutten. Dus maak jij geen enkele bezorgdheden over het lucht van jouw nieuwe Emma bed

Hoe werkt de testperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen iets steviger vanwege hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Lattenbodem 220

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️