Lattenbodem 140 🔥 4 ONTHULLENDE HACKS

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Kortingscodes

De beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma steeds een korting, in dit tekst lees je hoe je de beste kortingen en aantrekkelijkste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Lattenbodem 140:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gecreëerd om jou de beste slaap te geven. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma te kopen is het essentieel om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit er nog een verschil in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras talrijke maten te koop. Het kleine maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel kopen op de website? Dit zijn het O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De O2 is samengesteld uit diverse types schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Lattenbodem 140

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het 02 betreft de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de O2 matras schijnt ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het extra steun en vastheid biedt. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter is dan de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Lattenbodem 140: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Na die prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10% en maar liefst 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze toch een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van vier grepen en kan bij 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een goede ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 en €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design wat maakt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar die toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren tussen €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Lattenbodem 140

Emma Sleep biedt een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus goed research alvorens je een beslissing doet, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Lattenbodem 140

Naast de bedden heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden omdat de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Lattenbodem 140 Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, die in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel dat het haalbaar schijnt te zijn om het dekbed te schoonmaken, is de dekentje te erg gewichtig voor huishoudelijke wasautomaten. Er bestaan 2 afmetingen verkrijgbaar vanaf 150×200 centimeter tevens 240×220 en ook het kostprijs vangt aan op €165 euro’s.

Temp pad

Met het temp pad tool mag het temperatuur van de bedje wezen geregeld. Het machine dient naast het bed om te worden neergezet en ook mogen via één afstandsbediening worden versteld. Van dit bevinden de energiecellen niet standaard inbegrepen. Het prijs vanaf de temperatuurpad bedraagt 259 euro EUR.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit vier uiteenlopende bedden. Wij zoomen in op het 2 meest populaire materassen: Het Emma O2 en het Emma Hybrid. Beiden matrassen kennen een omvang van 25 cm. Het O2 bezit één middelmatig naar ferm karakter, hetgeen goed past voor zij en ook achterkant slapers.

De hybrid schijnt juist een beetje steviger. Het grootste verschil tussen het een tweetal materassen is het bij het hybride ’n pocketvering niveau blijkt toegevoegd.
De minste formaat vanaf de Emma O2 materas kostprijs 439 euro en het grootste formaat 1.069 euro. Bij het Emma merk Hybrid bed beginnen het kosten vanaf 899 tot €2.039. Gelijkend op u mag aanschouwen, gaan het kosten sterk uiteen.

Worden er kortingen aangeboden op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma- garantieperiode en wat wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Lattenbodem 140

Behalve de matrassen, zijn er meer slaap verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet alleen grondig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te wijten door dit design.

Door de uitvoeringen door is er gebruikt aan meer en meer comfort, support en warmtebeheersing door het toevoegen van extra vernieuwende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen dempen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn geproduceerd van stoffen die erkend zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met rugklachten of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het type last dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet situaties aanpakken, maar we kunnen je wel wat adviezen aanbieden.

Personen die ongemak heeft door drukplekken (doorgaans indien een stuk van je lichaam wordt beladen of afgekneld als het teveel massa draagt) heeft er gewoonlijk nut van om over te stappen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer harde matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog steeds gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste positionering van de rug, als je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die pijn in de rug heeft door een slechte alignering van de wervelkolom (meestal als een matras niet stevig genoeg is en begint door te slinken bij de heupgebied), nood vaak meer aan een matras dat extra steun verleent. Het beste is vervolgens één van onze hybride matrassen met springveren. Het issue treedt regelmatig voor bij personen die wat zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die gewoon te veel tijd op heel versleten, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben enorm voordeel bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium een beetje extra kwaliteit heeft met een dikkere comfortlaag en microveren, om de voorgaand besproken drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocketveer en schuim?

Zoals als ieder grondstoffen hebben ook foam en interne veren ieder afzonderlijk sterk kanten. Schuim werkt druk verminderend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het sensatie krijgt dat je vingers tintelen, is een schuimmatras vermoedelijk een superieure keuze voor jou.

Interne veren zijn meestal wat vaster en geven daardoor wat meer support. Het grootste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij optimaler lucht doorlaat. Indien je veel zweet produceert of in een erg nat milieu verblijft, is de verenkern zeker het bekijken waard.

Deze productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt in het in het algemeen beschouwd als een medium hard matras dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als beschouwd als een medium stevig matras dat het balans hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is wat betreft liggevoel het meeste vergelijkbaar met de Originele Hybride, in welk geval de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast voor te een beetje knusser wolkengevoel en dus als softer (echter toch vaster dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als beschouwd.

Klopt dat mijn eigen bed een intense geur kan bezitten?

Inderdaad, indien je verse Emma-matras een geur heeft, ligt het feit dat erg gebruikelijk. Het geur is onschadelijk en wanneer jij het matras 72 uur toelaat luchten, verdwijnt die stank. Onze artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd als en eveneens erkend met het doel baby’s op de toestaan dutten. Derhalve maakt je niet bekommeringen over de geur van jouw nieuwe Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen iets solider dankzij hun constructie. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Lattenbodem 140

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️