Laken Katoen ✔️ 10 VERBIJSTERENDE HACKS

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Deals

De beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma steeds een korting, in dit tekst leer je hoe je de hoogste kortingen en aantrekkelijkste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Laken Katoen:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slaap. Gecreëerd om jou de ideale slaap te geven. Slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma aan te schaffen is het essentieel om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit wel een onderscheid in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras verschillende maten beschikbaar. Het kleine maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Hieronder vallen de 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse types schuim. Er is een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan de matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dikke laag HRX-schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Laken Katoen

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het 02 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Laken Katoen: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 en maar liefst 45. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier handvatten en kan bij 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype binnen de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig design dat maakt dat het in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een hardheidsschaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Laken Katoen

Emma Sleep biedt een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Voer dus goed research voordat u een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Laken Katoen

Naast de bedden heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de consument wellicht wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Laken Katoen Accessoires

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, welke in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde haalbaar schijnt te zijn om de deken te reinigen, is het dekentje te erg zwaarwegend voor huiselijke wasserettes. Er zijn een tweetal formaten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 cm en 240 bij 220 en de kostprijs vangt aan bij €165 euro’s.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad gereedschap kan de warmte vanuit de bedje worden beheerd. Het machine moet naast de de slaapplek te zijn opgesteld en ook mag door middel van één afstandsbedieningstoestel zijn versteld. Daarvan zijn het batterijen niet standaard bijgevoegd. Het kostprijs vanaf de tempereerpad is €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit vier diverse matrassen. We zoomen in op de een tweetal populairste bedden: Emma O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Allebei materassen bezitten een diktegraad vanaf 25. De O2 heeft ’n gemiddeld naar stevig aard, dat uitstekend aansluit bij zijde en tevens rugslapers.

De hybrid blijkt net enigszins steviger. De belangrijkste onderscheid tussenin de twee matrassen schijnt dat aan het gemengde ’n pocketvering laagje schijnt toegevoegd.
Het kleinste maat van het Het Emma merk O2 matras bedraagt €439 en de grote maat 1.069 euro. Bij het Emma Hybrid bed starten het kosten van 899 tot en met 2039 euro. Zoals je kunt aanschouwen, bewegen het prijzen krachtig uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma garantie en welke aspecten wordt er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Laken Katoen

Behalve de matrassen, zijn er meer slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbescherming, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten tot gevolg heeft. Al onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door autonome consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat komt door dit vormgeving.

Door de varianten door is er toegepast aan toenemend gemak, support en temperatuurregulering door het invoegen van aanvullende innovatieve materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen absorberen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn vervaardigd van materialen die gecertificeerd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het vorm ongemak dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle gevallen verhelpen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen aanbieden.

Personen die last heeft door drukplekken (meestal als een stuk van je fysiek wordt beladen of gekneld als het teveel massa ondersteunt) heeft er doorgaans nut van om te veranderen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer vaste matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Ondanks dat ze zachter zijn, worden deze matrassen toch aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste positionering van de rug, als je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugpijn lijdt door een slechte alignering van de ruggengraat (meestal als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te verzakken bij de heupen), heeft meestal meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning biedt. Het meest passend is dan een van onze hybride matrassen met veren. Het issue komt regelmatig voor bij personen die wat zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die gewoon te veel tijd op zeer oude, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben enorm profijt bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium een beetje extra kwaliteit heeft met een dikker comfort laag en microveren, om de voorgaand besproken drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocketveer en vulling?

Gelijk gelijk alle materialen hebben ook foam en interne veren elk unique krachtige kanten. Foam werkt druk verminderend. Als je een zijdelingse slaper bent en aker het gevoel krijgt dat je hand slapen, is een matras van schuim vermoedelijk een verbeterde optie voor.

Binnen veren zijn meestal wat steviger en leveren hierdoor wat extra ondersteuning. Het grootste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Wanneer je heel veel zweet of in een zeer dampig weer woont, is de kern met veren vast en zeker het overwegen waard.

De productlijnen in het algemeen:

De O2 is door het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard bed dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Original Hybrid is gezien als een medium-stevig slaapoppervlak dat het midden houdt (hieraan geven de meeste mensen de keuze).

De Hybride Premium is qua liggevoel het meest gelijkwaardig met de Original Hybrid, in welk geval de top opperste laag is aangepast om voor een enigszins warmer gevoel van wolken en dientengevolge als zachter (desalniettemin nog vaster dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als beschouwd.

Is het waar datgene mijn slaapoppervlak een sterke stank kan ervaren?

Klopt, als uw nieuwe Emma-matras een lucht ervaart, ligt datgene heel gewoon. De lucht staat onschadelijk en wanneer je hetzij bed 72 uur laat toe doorluchten, vervaagt dat geur. Onze producten zijn OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en ook goedgekeurd met het doel baby op laten dutten. Dus maak u niet bezorgdheden over de lucht uit je recente Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat krachtiger vanwege hun bouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Laken Katoen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️