Laken 140×200 ➡️ 14 OPMERKELIJKE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Kortingen

De Beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma altijd een korting, in dit artikel ontdek je hoe je de beste afprijzingen en voordeligste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Laken 140×200:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om jouw de ideale slaap te geven. Slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je overweegt een Emma aan te kopen is het cruciaal om te weten dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit er nog een onderscheid in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras tal van maten verkrijgbaar. De kleinste maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit betreft het O2-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dik plak HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Laken 140x200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de O2 betreft de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek van matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen dan de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Laken 140×200: Korting op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10% en maar liefst 45%. Een 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige handvatten en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype binnen de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. bed moet een stevige ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch design dat maakt dat het past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar om toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren tussen €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je alles in 1 wil kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Laken 140×200

Emma heeft een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende research alvorens je een aankoop doet, en vergeet niet om ook andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Laken 140x200

Buiten de bedden heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Laken 140×200 Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het hetzelfde haalbaar is te de dekentje om te reinigen, blijkt de deken te erg zwaar gedurende huiselijke wasmachines. Er zijn een tweetal formaten verkrijgbaar van 150×200 centimeter en 240 bij 220 plus het kosten begint op 165 euro.

Temp pad

Met behulp van de temperatuurpad instrument kan het warmte vanaf de bedden zijn geregeld. Het apparaat dient naast de slaapplek te wezen neergezet en mogen door middel van een afstandsbediening wezen aangepast. Daarvan bestaan het batterijen niet echt standaardmatig ingesloten. Het kosten van het temp pad ligt op €259 euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft 4 verschillende matrassen. Wij concentreren in op de twee favoriete matrassen: Het Emma merk O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Beiden materassen kennen ’n diktegraad vanaf 25 centimeter. De O2 kent een middelmatig tot stevig karakter, hetgeen prima aansluit voor kant en rugzijde slapers.

Het hybride blijkt juist een beetje harder. Het grote verschil tussenin het 2 bedden blijkt het aan het gemengde een pocketveringssysteem laagje blijkt geïntegreerd.
Het minste afmeting van het Het Emma merk O2 matras kost 439 euro en het grootste afmeting €1.069. Bij het Emma Hybrid materas vangen aan het prijzen van 899 tot €2.039. Net als je kunt zien, gaan de prijzen sterk verschillend.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma garantie en wat wordt er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Laken 140×200

Naast de matrassen, zijn er verschillende nachtrust gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte positie van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen tot gevolg heeft. Allemaal onze bestsellers zijn niet alleen diepgaand getest door zelfstandige consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te danken door dit vormgeving.

Door de modellen door is er gewerkt aan steeds meer comfort, ondersteuning en temperatuurregulering door het toevoegen van aanvullende innovatieve materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn vervaardigd van stoffen die erkend zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met rugpijn of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het soort last dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet situaties verhelpen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen aanbieden.

Wie ongemak ervaart door drukplekken (meestal wanneer een deel van je fysiek wordt overbelast of afgekneld als het te veel belasting ondersteunt) heeft er doorgaans baat bij om over te stappen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer stevige matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen toch beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste positionering van de wervelkolom, indien je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugklachten heeft door een slechte positionering van de rug (doorgaans als een matras te soepel is en begint door te zakken bij de heupen), verlangt meestal meer aan een matras dat bijkomende steun geeft. Het meest geschikt is daarna eentje van onze hybride matrassen met veren. Het vraagstuk doet zich aker voor bij personen die wat zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die eenvoudigweg te lang op zeer oude, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben veel profijt bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium enigszins toegevoegde waarde heeft met een dikkere comfortlaag en microveren, om de voorgaand vermelde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketvering en schuim?

Zoals als ieder grondstoffen hebben ook schuim en interne veren elk unique krachtige kanten. Foam functioneert druk reducerend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het besef ervaart dat je vingers tintelen, is een schuim matras wellicht een betere keuze voor jou.

Binnen veren zijn doorgaans wat vaster en leveren hierdoor wat extra ondersteuning. Het belangrijkste pro van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je veel transpireert of in een zeer vochtig milieu leeft, is de kern met veren zeker het bekijken waard.

De genoemde productlijnen in het algemeen:

De O2 is door het over het algemeen gezien als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Originele Hybride is aangemerkt als een medium-stevig matras dat het midden houdt (hieraan kiezen de meeste mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is wat betreft liggevoel het meeste gelijk met de Originele Hybride, in welk geval de top opperste laag is aangepast voor te een beetje knusser wolkengevoel en daarom als softer (echter nog harder dan de Original) wordt gezien als aangemerkt.

Is het juist dat mijn slaapoppervlak een krachtige geur mag ervaren?

Ja, als je verse Emma-slaapoppervlak een stank heeft, ligt het feit dat zeer gewoon. De lucht ligt ongevaarlijk en als u hetzij slaapoppervlak twee en zeventig uur toelaat luchten, verdwijnt dat geur. Onze eigen artikelen zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd als en tevens erkend om zuigelingen op het toelaten rusten. Dus maak u geen enkele bezorgdheden over de geur afkomstig van uw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen iets solider dankzij hun bouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Laken 140×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️