Laag 2 Persoonsbed ➡️ 13 LUCRATIEVE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Kortingscodes

De beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma altijd een afprijzing, in dit artikel lees je op welke manier je de grootste afprijzingen en voordeligste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Laag 2 Persoonsbed:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren onderzoek naar slaap. Gecreëerd om je de beste nachtrust te bieden. Val in slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma aan te kopen is het essentieel om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit er wel een onderscheid in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras talrijke maten te koop. De kleine formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote maat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit zijn het 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een eigen review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Laag 2 Persoonsbed

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het 02 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras schijnt ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met het reguliere Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en stabiliteit levert. Daarnaast heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Laag 2 Persoonsbed: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en overige producten

Na die prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10% en maar liefst 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met 4 handige handvatten en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bed uit de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het platform biedt een goede ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 en €379. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het bed in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Laag 2 Persoonsbed

Emma heeft een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende research alvorens u een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Laag 2 Persoonsbed

Buiten de bedden heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Laag 2 Persoonsbed Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het feit dat hetzelfde haalbaar blijkt te zijn te het dekbed om te wassen, blijkt de dekentje te erg zwaarwegend gedurende binnenlandse wasmachines. Er zijn 2 maten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 cm en 240×220 en ook de kostprijs vangt aan op 165 euro euro’s.

Temp pad

Met het tempereerpad gereedschap mag de warmte van het bedden zijn beheerd. De toestel hoort naast de slaapplek om te zijn opgesteld plus mag door middel van een afstandsbedieningstoestel worden aangepast. Van dit bevinden de energiecellen niet echt standaard bijgevoegd. De prijs vanaf het temp pad ligt op €259 euro.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft 4 verschillende matrassen. We zoomen in de 2 favoriete matrassen: Het Emma O2 en het Emma Hybrid. Allebei bedden bezitten ’n dikte van 25 cm. Het O2 bezit één medium tot ferm eigenschap, wat prima geschikt is voor zijde en ook achterkant slapers.

De gemengde is precies een beetje steviger. De grootste verschil tussendoor het een tweetal matrassen is dat op het hybride één pocketvering niveau schijnt toegepast.
Het minste afmeting vanaf het Het Emma O2 materas bedraagt €439 en het grootste formaat 1069 euro. Bij het Emma merk Hybrid materas starten het tarieven vanaf 899 euro tot en met 2039 euro. Gelijkend op u kan zien, bewegen het prijzen aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er korting toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma garantieperiode en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Laag 2 Persoonsbed

Naast de matrassen, zijn er verschillende slapen geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrascover, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend grondig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te wijten door dit ontwerp.

Gedurende de varianten door is er gewerkt aan toenemend comfort, support en warmtebeheersing door het toevoegen van meer vernieuwende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen dempen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn gemaakt van grondstoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het soort last dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet situaties aanpakken, maar we kunnen je toch wat richtlijnen aanbieden.

Degenen die last voelt door drukzones (gewoonlijk wanneer een gedeelte van je lichaam wordt overbelast of afgesloten als het te veel gewicht draagt) heeft er doorgaans nut van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op erg stevige matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen toch aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste positionering van de ruggengraat, als je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie pijn in de rug heeft door een onjuiste uitlijning van de rug (gewoonlijk als een matras te soepel is en aanvangt door te zakken bij de heupzone), nood doorgaans meer aan een matras dat meer steun verleent. Het beste is dan eentje van onze combinatie matrassen met springveren. Het issue komt vaker voor bij mensen die een beetje zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die gewoon te veel tijd op erg versleten, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben enorm voordeel bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium een beetje meer waarde heeft met een dikker comfortlaag en micro-veren, om de voorgaand genoemde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketvering en foam?

Gelijk gelijk elk grondstoffen hebben ook foam en interne veren hun eigen sterke aspecten. Foam opereert druk verminderend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het gevoel krijgt dat je hand slapen, is een schuim matras waarschijnlijk een superieure optie in jouw geval.

Binnenveringen zijn meestal wat steviger en leveren hierdoor wat meer support. Het grootste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter ventileert. Wanneer je veel transpireert of in een erg nat weer woont, is de verenkern absoluut het overwegen waard.

De product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt over het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard matras dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Original Hybrid is gezien als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het evenwicht hanteert (hieraan geven de meesten de voorrang).

De Combinatie Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de bovenste laag is aangepast om een beetje warmer wolkachtig gevoel en daarom als meer zacht (maar toch harder dan de Oorspronkelijke) is beschouwd.

Is het juist het feit dat mijn persoonlijke matras een krachtige lucht mag bezitten?

Inderdaad, als je nieuwe Emma-matras een lucht bezit, staat dat zeer gebruikelijk. Die geur is onschadelijk en indien je de matras twee en zeventig uren toelaat doorluchten, verdampt dat geur. Onze artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd als en tevens goedgekeurd om baby’s op de toelaten slapen. Derhalve maak jij niet bezorgdheden over de lucht van uw recente Emma bed

Hoe werkt de testperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen wat steviger dankzij hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Laag 2 Persoonsbed

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️