Kussenslopen 70×40 ✔️ 8 ONVOORSTELBARE GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Aanbiedingen

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma altijd een afprijzing, in dit stuk lees je hoe je de hoogste afprijzingen en voordeligste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Kussenslopen 70×40:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren studie naar slapen. Gemaakt om je de ideale nachtrust te bieden. Doeze vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Als je overweegt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit wel een verschil in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras talrijke formaten beschikbaar. De kleinere maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote formaat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Hieronder vallen het 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het 02 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De 02 bestaat uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Kussenslopen 70x40

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de 02 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen dan het standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra steun en stabiliteit levert. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter is dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Kussenslopen 70×40: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 en maar liefst 45. Een 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier handvatten en op 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed binnen de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het platform biedt een goede ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 en €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch design dat maakt dat het past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse elementen beschikbaar die toe te voegen aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere wensen kan de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Kussenslopen 70×40

Emma biedt een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek alvorens u een aankoop doet, en denk niet om ook andere merken te overwegen.

Emma kussen

Kussenslopen 70x40

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen omdat de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Kussenslopen 70×40 Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het het haalbaar schijnt te zijn om de dekentje om te wassen, blijkt het dekentje te zwaarwegend ten behoeve van binnenlandse wasserettes. Er een tweetal afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 cm tevens 240×220 plus de kostprijs start op 165 euro EUR.

Temp pad

Met het temperatuurpad gereedschap kunnen de warmtegraad vanuit de bedje zijn beheerd. De apparaat moet vlakbij het slaapplek om te wezen opgesteld en ook kan met een afstandbediening zijn bijgesteld. Hiervan bevinden het energiecellen niet echt standaard ingesloten. Het prijs vanaf het tempereerpad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over 4 uiteenlopende matrassen. We focussen in op het 2 favoriete matrassen: Het Emma merk O2 en de Emma Hybrid. Allebei matrassen bezitten één diktegraad van 25. Het O2 heeft één medium naar vast aard, hetgeen uitstekend geschikt is voor zij en rugzijde slapers.

Het gemengde schijnt precies een beetje harder. Het grote verschil tussendoor het een tweetal materassen blijkt het aan het hybrid ’n pocketveringssysteem niveau schijnt toegepast.
Het minste formaat vanaf het Het Emma merk O2 bed kost 439 en tevens het grote afmeting €1.069. Bij Emma Hybrid matras vangen aan het kosten vanuit 899 euro tot en met 2.039 euro. Gelijkend op u mag bekijken, bewegen het tarieven aanzienlijk uiteen.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma garantie en welke aspecten worden er vergoed?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Kussenslopen 70×40

Behalve de matrassen, zijn er meer slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrascover, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ligging van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen tot gevolg heeft. Al onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend grondig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Door de modellen door is er toegepast aan steeds meer gemak, support en warmtebeheersing door het toevoegen van extra vernieuwende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met rugpijn of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het vorm last dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet situaties oplossen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen aanbieden.

Wie ongemak ervaart door drukzones (meestal indien een gedeelte van je fysiek wordt overbelast of afgesloten als het te veel gewicht ondersteunt) heeft er doorgaans nut van om over te stappen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg stevige matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Hoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte alignering van de ruggengraat, indien je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugklachten lijdt door een slechte alignering van de ruggengraat (meestal als een matras te soepel is en aanvangt door te zakken bij de heupen), nood doorgaans meer aan een matras dat bijkomende support biedt. Het meest passend is dan een van onze combinatie matrassen met veren. Het issue treedt aker voor bij mensen die wat zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die eenvoudigweg te lange tijd op heel oude, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben enorm baat bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium enigszins toegevoegde waarde heeft met een dikker comfortabele laag en micro-veren, om de eerder genoemde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocketveer en vulling?

Gelijk als alle grondstoffen hebben ook vulling en binnen veren ieder unique sterk aspecten. Vulling werkt drukverlagend. Als je een zijslaper bent en aker het besef beleeft dat je handen tintelen, is een schuimmatras waarschijnlijk een betere alternatief voor jou.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat steviger en bieden hierdoor wat meer support. Het belangrijkste voordeel van de binnenvering kern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Indien je heel veel zweet of in een erg nat weer verblijft, is de kern met veren zeker het overwegen waard.

De product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt in het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Original Hybrid is aangemerkt als een gemiddeld stevig matras dat het midden behoudt (hieraan geven de meeste mensen de keuze).

De Combinatie Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast voor te een beetje warmer gevoel van wolken en dientengevolge als softer (desalniettemin toch vaster dan de Originele) wordt gezien als beschouwd.

Klopt het feit dat mijn eigen bed een sterke lucht kun hebben?

Inderdaad, indien uw recente Emma-slaapoppervlak een lucht ervaart, staat datgene heel gebruikelijk. Het lucht staat onschadelijk en als jij het matras 72 uur laat doorluchten, verdwijnt die lucht. Ons artikelen zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en ook toegestaan met het doel baby’s op het toestaan dutten. Daarom maakt je geen enkele bezorgdheden over de lucht afkomstig van jouw verse Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun bouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Kussenslopen 70×40

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️