Kussensloop Voor Ergonomisch Kussen 🔴 5 VERBORGEN GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Deals

De beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma steeds een korting, in dit artikel leer je op welke manier je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Kussensloop Voor Ergonomisch Kussen:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slaap. Gemaakt om je de perfecte slaap te bieden. Doeze vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Als je denkt een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit wel een verschil in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras talrijke maten verkrijgbaar. Het kleinere formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan u dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit betreft de 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Kussensloop Voor Ergonomisch Kussen

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige wat anders is dan de 02 betreft de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van techniek van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt ons dat de betere koop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren dan de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en vastheid levert. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. Je koopt dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Kussensloop Voor Ergonomisch Kussen: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze verhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10% tot maar liefst 45%. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier handvatten en bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. bed moet een goede ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het past in bijna ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren kan de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Kussensloop Voor Ergonomisch Kussen

Emma biedt een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek voordat je een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Kussensloop Voor Ergonomisch Kussen

Buiten de slaapmeubels biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Kussensloop Voor Ergonomisch Kussen Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde haalbaar schijnt te zijn om de dekentje om te wassen, blijkt de deken te zwaar gedurende binnenlandse wasautomaten. Er zijn 2 maten verkrijgbaar van 150×200 cm alsook 240 bij 220 en ook het kostprijs begint bij 165 euro.

Temp pad

Met de temperatuurpad instrument kunnen het warmtegraad van het bed zijn gereguleerd. De machine hoort vlakbij de bed om te worden geplaatst en ook kan met 1 afstandbediening zijn aangepast. Van dit bevinden de batterijen geen standaard bijgevoegd. De prijs vanaf het temperatuurpad bedraagt €259 euro.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft vier uiteenlopende bedden. Wij zoomen in de 2 meest populaire bedden: Emma O2 en de Emma merk Hybrid. Beiden matrassen bezitten ’n diktegraad van 25 cm. De O2 kent ’n medium tot vast eigenschap, hetgeen goed past bij kant en tevens rugslapers.

Het gemengde is juist een beetje harder. De belangrijkste onderscheid tussen de twee bedden is het feit dat op de hybrid een pocketveer niveau blijkt toegepast.
Het kleinere formaat vanaf de Het Emma merk O2 matras kost €439 en het grootste maat 1069 euro. de Emma bedrijf Hybrid materas starten de prijzen van 899 tot en met 2039 euro. Zoals je mag bekijken, bewegen het prijzen krachtig uiteen.

Wordt er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- waarborg en welke onderdelen wordt er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Kussensloop Voor Ergonomisch Kussen

Buiten de matrassen, zijn er meer slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrascover, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede positie van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Al onze topsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat komt door dit ontwerp.

Door de uitvoeringen door is er gebruikt aan meer en meer comfortabelheid, ondersteuning en temperatuurregulering door het invoegen van meer vernieuwende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, supermakkelijk proper te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn vervaardigd van materialen die gecertificeerd zijn als veilig, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugklachten of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaappositie en het soort pijn dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet omstandigheden oplossen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen voorschotelen.

Personen die ongemak ervaart door drukpunten (gewoonlijk indien een stuk van je lijf wordt beladen of afgekneld als het te veel belasting draagt) heeft er meestal nut van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijslapers die op heel stevige matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Hoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog altijd aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een goede positionering van de rug, als je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugklachten lijdt door een onjuiste alignering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te zakken bij de heupen), heeft vaak meer aan een matras dat bijkomende steun biedt. Het meest geschikt is vervolgens een van onze hybride matrassen met springveren. Het vraagstuk komt regelmatig voor bij personen die een beetje zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die gewoon te lange tijd op heel verouderde, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben enorm baat bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium een beetje meer waarde heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en microveren, om de eerder vermelde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketveer en vulling?

Gelijk zoals ieder stoffen hebben ook foam en binnen veren hun afzonderlijk krachtige aspecten. Foam werkt druk verminderend. Als je een zijdelingse slaper bent en aker het besef krijgt dat je hand slaperig zijn, is een matras van schuim vermoedelijk een superieure keuze voor jou.

Binnenveringen zijn doorgaans wat steviger en leveren daardoor wat toegevoegde steun. Het voornaamste voordeel van de binnenvering kern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Wanneer je veel zweet produceert of in een zeer vochtig milieu woont, is de kern met veren vast en zeker het aandacht geven waard.

De genoemde productlijnen in het in het algemeen:

De O2 is over het algemeen beschouwd als een medium hard matras dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als beschouwd als een gemiddeld stevig matras dat het midden hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de keuze).

De Combinatie Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meest gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast om voor een enigszins knusser gevoel van wolken en dus als meer zacht (maar nog steeds harder dan de Original) is aangemerkt.

Klopt dat mijn persoonlijke bed een krachtige geur mag bezitten?

Inderdaad, indien jouw verse Emma-matras een stank bezit, staat datgene zeer gebruikelijk. Die stank ligt ongevaarlijk en indien u hetzij slaapoppervlak 72 uur laat toe luchten, verdampt die stank. Onze items zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd als en tevens erkend voor het doel zuigelingen op de laten rusten. Dus maak je geen zorgen aangaande het lucht afkomstig van je recente Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Kussensloop Voor Ergonomisch Kussen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️