Kussens Opvullen ✔️ 6 SIMPELE TRUCS

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Deals

De Beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma altijd een afprijzing, in dit stuk leer je hoe je de beste kortingen en beste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Kussens Opvullen:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slapen. Ontwikkeld om je de ideale nachtrust te bieden. Doeze sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma aan te kopen is het belangrijk om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit wel een onderscheid in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grote maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras talrijke maten verkrijgbaar. Het kleinste formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Hieronder vallen de O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De O2 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan het bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dikke plak HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Kussens Opvullen

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het 02 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en vastheid biedt. Bovendien bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en moet concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Kussens Opvullen: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% en maar liefst 45. Een 20% korting is dus een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier grepen en kan op 60°C gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform moet een goede ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 tot €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat maakt dat het past in bijna ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen voorhanden die toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als je een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere wensen kan de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Kussens Opvullen

Emma heeft een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus goed onderzoek alvorens u een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Emma kussen

Kussens Opvullen

Buiten de bedden biedt Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heb je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Kussens Opvullen Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het feit dat het denkbaar schijnt te zijn om de dekbed om te schoonmaken, is de dekentje te erg zwaar voor huiselijke wasmachines. Er bestaan twee afmetingen beschikbaar van 150 bij 200 cm tevens 240 bij 220 plus de prijs begint op 165 euro EUR.

Temp pad

Dankzij het temp pad tool kan de warmtegraad vanaf het bed wezen gereguleerd. Het toestel dient naast de bedden te zijn neergezet plus kan met een afstandsbedieningstoestel wezen aangepast. Daarvan bestaan het energiecellen niet echt standaardgewijs bijgevoegd. Het kostprijs van de tempereerpad ligt op €259 euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit een viertal verschillende matrassen. We focussen in op de een tweetal meest populaire materassen: Emma O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Beiden bedden bezitten ’n omvang vanaf 25 centimeter. De O2 bezit een middelmatig naar stevig karakter, wat uitstekend aansluit bij zij en rugslapers.

Het hybrid is juist enigszins harder. De grote verschil tussendoor de een tweetal bedden blijkt dat op de hybrid een pocketveer laag blijkt geïntegreerd.
Het kleinere maat van het Het Emma O2 matras kost 439 euro en tevens het grootste afmeting 1.069 euro. de Emma bedrijf Hybrid bed starten de tarieven vanuit 899 euro tot 2.039 euro. Net als je kunt zien, lopen het tarieven sterk verschillend.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma- garantieperiode en wat worden er gedekt?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Kussens Opvullen

Behalve de matrassen, zijn er meer slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbescherming, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte positie van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Al onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend diepgaand getest door autonome consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te wijten door dit design.

Tussen de varianten door is er toegepast aan meer en meer comfortabelheid, ondersteuning en warmteregulering door het gebruiken van aanvullende innovatieve materialen. Verder zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen doven, supermakkelijk rein te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn vervaardigd van stoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het type ongemak dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg geen gevallen oplossen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen voorschotelen.

Personen die pijn voelt door drukzones (doorgaans als een gedeelte van je lijf wordt overbelast of afgekneld als het overmatig belasting ondersteunt) heeft er meestal baat bij om over te stappen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op heel vaste matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen toch gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een goede uitlijning van de wervelkolom, mocht je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die pijn in de rug ervaart door een onjuiste positionering van de wervelkolom (doorgaans als een matras te soepel is en begint door te zakken bij de heupen), heeft meestal meer aan een matras dat extra support biedt. Het meest passend is dan eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het issue komt regelmatig voor bij mensen die een beetje zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die eenvoudigweg te lang op heel versleten, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben enorm baat bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium enigszins extra belang heeft met een dikkere comfortlaag en microveren, om de eerder besproken drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocket veer en schuim?

Net gelijk alle grondstoffen hebben ook vulling en binnenveren hun eigen krachtige punten. Schuim werkt drukverlagend. Indien je een zijslaper bent en vaker het besef beleeft dat je handen tintelen, is een schuimmatras waarschijnlijk een verbeterde alternatief voor.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat vaster en leveren hierdoor wat extra steun. Het belangrijkste pro van de binnenvering kern is dat hij beter ventileert. Indien je overvloedig zweet of in een zeer dampig weer woont, is de kern met veren absoluut het overwegen waard.

Deze product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt door het algemeen aangemerkt als een medium hard bed dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Original Hybrid is gezien als een medium-stevig bed dat het balans houdt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybrid Premium is wat betreft liggevoel het meest gelijkwaardig met de Originele Hybride, in welk geval de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast voor te een enigszins warmer wolkengevoel en dus als zachter (echter nog steeds harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als gezien.

Is het juist datgene mijn slaapoppervlak een intense stank mag ervaren?

Inderdaad, wanneer jouw recente Emma-bed een lucht bezit, staat dat zeer gebruikelijk. Die stank is ongevaarlijk en indien je de slaapoppervlak tweeënzeventig uur toelaat doorluchten, verdwijnt die stank. Onze items zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en ook goedgekeurd om baby op de te rusten. Daarom maakt je geen bezorgdheden aangaande de geur van jouw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets solider vanwege hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Kussens Opvullen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️