Koudschuim Topper 90×200 ᐅ 12 VREEMDE HACKS

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De Beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma altijd een afprijzing, in dit stuk leer je op welke manier je de grootste afprijzingen en voordeligste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Koudschuim Topper 90×200:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren studie naar slapen. Ontwikkeld om je de perfecte nachtrust te geven. Doeze vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je overweegt een Emma aan te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit nog een verschil in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. Het grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras tal van formaten beschikbaar. De kleine formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel aanschaffen bij de website? Hieronder vallen het 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Koudschuim Topper 90x200

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is dan de 02 betreft de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt ons dat een betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren dan het standaard Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter aanvoelt dan de hoes het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Koudschuim Topper 90×200: Aanbieding op EmmaMatrassen en overige producten

Na die prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10 tot zelfs 45. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier handvatten en op 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype binnen alle Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 en €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp dat maakt dat het in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse elementen voorhanden om toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Koudschuim Topper 90×200

Emma heeft een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen meestal al in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus goed onderzoek voordat je een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Koudschuim Topper 90x200

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Koudschuim Topper 90×200 Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat het mogelijk is te het dekbed te reinigen, blijkt de deken te erg gewichtig ten behoeve van huishoudelijke wasmachines. Er zijn twee afmetingen beschikbaar vanaf 150 bij 200 cm alsook 240×220 en het kostprijs vangt aan op 165 euro EUR.

Temp pad

Met behulp van de tempereerpad gereedschap kunnen de warmtegraad vanaf het bedden wezen gereguleerd. De machine hoort naast de bed om te wezen neergezet en ook kan door middel van 1 afstandsbedieningstoestel zijn versteld. Van dit bestaan de accu’s niet standaardgewijs ingesloten. De prijs van het tempereerpad is 259 euro euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 diverse matrassen. Wij focussen in op de twee populairste materassen: Emma O2 en tevens het Emma Hybrid. Beide materassen kennen één diktegraad vanaf 25 centimeter. Het O2 bezit ’n medium naar vast karakter, dat goed past bij kant en ook rugslapers.

Het hybrid is precies een beetje steviger. De belangrijkste onderscheid tussen het 2 bedden schijnt het bij het hybride ’n pocketveringssysteem niveau schijnt toegevoegd.
De kleinere maat vanaf de Emma O2 materas kost €439 en ook het grootste formaat €1.069. Bij Emma Hybrid materas starten de tarieven vanuit €899 tot en met 2.039 euro. Zoals jij mag aanschouwen, gaan de kosten aanzienlijk uiteen.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma- garantie en wat worden er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Koudschuim Topper 90×200

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slaap verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ligging van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen veroorzaakt. Elk onze topsellers zijn niet alleen diepgaand getest door zelfstandige consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit ontwerp.

Door de modellen door is er gewerkt aan toenemend comfort, ondersteuning en temperatuurregulering door het gebruiken van aanvullende vooruitstrevende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk rein te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn gemaakt van grondstoffen die erkend zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het type last dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg geen gevallen verhelpen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen aanbieden.

Personen die ongemak heeft door drukpunten (gewoonlijk indien een stuk van je lichaam wordt belast of gekneld als het overmatig belasting ondersteunt) heeft er gewoonlijk nut van om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op erg vaste matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog steeds beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte positionering van de wervelkolom, indien je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die pijn in de rug ervaart door een onjuiste alignering van de rug (doorgaans als een matras te zacht is en begint door te slinken bij de heupen), nood doorgaans meer aan een matras dat meer steun biedt. Het meest geschikt is vervolgens een van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk komt regelmatig voor bij personen die wat zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die eenvoudigweg te lang op heel verouderde, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben enorm baat bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium iets extra waarde heeft met een meer omvangrijke comfort laag en microveren, om de voorgaand vermelde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketveer en foam?

Net zoals elk grondstoffen hebben ook vulling en binnen veren hun afzonderlijk sterk punten. Foam opereert drukverlagend. Als je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het besef krijgt dat je vingers slaperig zijn, is een schuim matras wellicht een verbeterde optie voor jou.

Interne veren zijn gewoonlijk wat steviger en bieden hierdoor wat toegevoegde steun. Het belangrijkste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Indien je veel zweet produceert of in een heel dampig milieu leeft, is de veerkern absoluut het aandacht geven waard.

De genoemde productreeksen in het algemeen:

De O2 is over het algemeen gezien als een medium hard slaapoppervlak dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als een medium stevig slaapoppervlak dat het evenwicht hanteert (hieraan geven de meesten de voorrang).

De Hybrid Premium is wat betreft liggevoel het hoogst vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de top opperste laag is aangepast om om een wat warmer wolkengevoel en dus als meer zacht (desalniettemin nog harder dan de Original) wordt gezien als gezien.

Is het waar het feit dat mijn matras een krachtige geur kan hebben?

Inderdaad, wanneer je verse Emma-matras een lucht ervaart, is dat heel gebruikelijk. De stank ligt ongevaarlijk en als je de bed twee en zeventig uren toelaat luchten, verdampt dat stank. Ons artikelen zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en ook goedgekeurd voor het doel baby’s op de te slapen. Daarom maak je niet bekommeringen betreffende deze stank van je verse Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat solider vanwege hun bouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Koudschuim Topper 90×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️