Komen Er Kuiltjes In Emma Matras 🔴 5 ONVOORSTELBARE FEITJES

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Aanbiedingen

De beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma steeds een korting, in dit stuk leer je op welke manier je de beste afprijzingen en voordeligste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Komen Er Kuiltjes In Emma Matras:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren research naar slapen. Ontwikkeld om jou de perfecte slaap te bieden. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit er wel een verschil in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor €459. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. De grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras tal van formaten beschikbaar. De kleinste maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste maat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Hieronder vallen de 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De samenstelling van de O2 bestaat uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan de bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Komen Er Kuiltjes In Emma Matras

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige wat verschillend is dan het O2 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep hierna toe beweegt. De andere lagen schuim in het matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt het voor ons dat een betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en vastheid biedt. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter aanvoelt dan de hoes het Hybrid matras. Je koopt dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Komen Er Kuiltjes In Emma Matras: Korting op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% en maar liefst 45%. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met 4 handige grepen en kan bij 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype uit de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. bed moet een stevige ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen voorhanden om toe te voegen bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wilt kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Komen Er Kuiltjes In Emma Matras

Emma heeft een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus goed onderzoek alvorens je een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Emma kussen

Komen Er Kuiltjes In Emma Matras

Naast de bedden biedt Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Komen Er Kuiltjes In Emma Matras Extra’s

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, welke in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat hetzelfde haalbaar schijnt te zijn te de deken te reinigen, blijkt de dekentje te erg zwaar gedurende binnenlandse wasmachines. Er zijn twee afmetingen beschikbaar vanaf 150 bij 200 centimeter alsook 240 bij 220 plus het kosten begint op €165 euro’s.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad instrument kan de temperatuur vanaf het bedden wezen gereguleerd. Het machine hoort naast de de bedden te zijn geplaatst plus mogen door middel van 1 afstandsbediening worden aangepast. Daarvan zijn de energiecellen niet echt standaardmatig inbegrepen. De kostprijs van de tempereerpad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over vier verschillende materassen. Wij focussen in op het een tweetal favoriete matrassen: Het Emma O2 en de Emma merk Hybrid. Allebei bedden hebben één omvang van 25. Het O2 kent een middelmatig tot ferm eigenschap, hetgeen uitstekend past voor zijde en ook achterkant slapers.

Het gemengde schijnt net enigszins steviger. De belangrijkste verschil tussenin de twee matrassen is het op de hybrid ’n pocketveer laag blijkt geïntegreerd.
Het kleinere maat van de Het Emma O2 matras kost €439 en ook het grootste maat €1.069. Bij Emma merk Hybrid matras starten het kosten vanuit €899 tot 2.039 euro. Gelijkend op u kunt bekijken, bewegen het prijzen krachtig verschillend.

Worden er prijsverlaging aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma- garantieperiode en wat wordt er vergoed?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Komen Er Kuiltjes In Emma Matras

Behalve de matrassen, zijn er andere nachtrust geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrascover, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ligging van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten veroorzaakt. Allemaal onze topsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door autonome consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te wijten door dit ontwerp.

Gedurende de modellen door is er toegepast aan steeds meer comfort, ondersteuning en warmteregulering door het toevoegen van meer vernieuwende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen absorberen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn vervaardigd van stoffen die erkend zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met pijn in de rug of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het vorm pijn dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet gevallen verhelpen, maar we kunnen je wel wat adviezen voorschotelen.

Degenen die last ervaart door drukpunten (meestal wanneer een deel van je fysiek wordt belast of gekneld als het teveel massa verdraagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op heel harde matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Hoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen toch beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een goede uitlijning van de wervelkolom, indien je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie pijn in de rug heeft door een slechte uitlijning van de rug (meestal als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te zakken bij de heupzone), heeft meestal meer aan een matras dat extra ondersteuning verleent. Het meest passend is vervolgens eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het probleem treedt regelmatig voor bij personen die een beetje zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die gewoon te veel tijd op zeer verouderde, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben veel profijt bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium een beetje extra waarde heeft met een dikkere comfortabele laag en micro-veren, om de voorgaand vermelde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocketvering en schuim?

Zoals zoals elk stoffen hebben ook vulling en binnenveren elk afzonderlijk sterke aspecten. Vulling opereert druk verminderend. Indien je een zijslaper bent en regelmatig het gevoel krijgt dat je handen slaperig zijn, is een schuimmatras vermoedelijk een betere keuze voor jou.

Binnen veren zijn doorgaans wat steviger en geven zodoende wat extra steun. Het grootste voordeel van de binnenveringskern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Als je heel veel zweet produceert of in een heel dampig klimaat woont, is de veerkern vast en zeker het bekijken waard.

De genoemde productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het in het algemeen gezien als een medium hard bed dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Originele Hybride is aangemerkt als een medium-stevig matras dat het evenwicht houdt (hieraan geven de meeste mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is qua gevoel tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de bovenste laag is aangepast om voor een enigszins gezelliger gevoel van wolken en dus als zachter (echter toch steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien.

Is het waar het feit dat mijn slaapoppervlak een krachtige stank kun ervaren?

Klopt, als jouw verse Emma-slaapoppervlak een geur heeft, is dat heel gebruikelijk. De lucht is onbedreigend en wanneer jij de matras twee en zeventig uurtjes laat luchten, vervaagt die stank. Onze artikelen zijn OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en tevens erkend met het doel zuigelingen op het om dutten. Daarom maak u niet bezorgdheden aangaande deze geur afkomstig van jouw recente Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen enigszins steviger vanwege hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Komen Er Kuiltjes In Emma Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️