Klantenservice Beter Bed ☑️ 7 ONGEBRUIKELIJKE FEITEN

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Kortingen

De Beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma steeds een afprijzing, in dit stuk ontdek je op welke manier je de hoogste kortingen en aantrekkelijkste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Klantenservice Beter Bed:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren research naar slaap. Gemaakt om je de ideale slaap te geven. Doeze vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Als je overweegt een Emma aan te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit er wel een verschil in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras verschillende maten verkrijgbaar. De kleinste formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel aanschaffen op de website? Dit zijn de 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De O2 bestaat uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dik laag HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Klantenservice Beter Bed

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is dan de 02 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in het matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt het voor ons dat de betere koop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en stabiliteit levert. Daarnaast heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter is in vergelijking met de hoes van van het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Klantenservice Beter Bed: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 en zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dus een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige handvatten en bij 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype uit alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 tot €379 euro. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design dat maakt dat het in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u een complete set in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Klantenservice Beter Bed

Emma biedt een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende onderzoek voordat je een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Klantenservice Beter Bed

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de consument wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Klantenservice Beter Bed Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde haalbaar blijkt te zijn te het deken om te schoonmaken, blijkt het deken te erg zwaarwegend voor huishoudelijke wasautomaten. Er twee afmetingen verkrijgbaar van 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 plus het kosten start op €165 EUR.

Temp pad

Met het temperatuurpad tool kunnen de temperatuur vanuit de bedje wezen geregeld. Het toestel dient naast de het slaapplek te worden opgesteld plus mag via een afstandsbedieningstoestel zijn versteld. Hiervan bestaan het batterijen geen standaard ingesloten. Het kosten van het temp pad bedraagt 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft 4 verschillende materassen. Wij zoomen in de twee favoriete bedden: Het Emma O2 en de Emma bedrijf Hybrid. Allebei materassen hebben één omvang van 25. De O2 kent één middelmatig tot ferm karakter, hetgeen goed past bij zij en achterkant slapers.

Het gemengde is juist iets harder. Het grote onderscheid tussenin het twee materassen is het aan de hybrid een pocketvering laagje is toegevoegd.
De kleinste afmeting vanaf de Het Emma merk O2 matras bedraagt 439 euro en het grote formaat €1.069. Bij het Emma Hybrid matras starten het prijzen vanuit 899 tot €2.039. Gelijkend op jij mag aanschouwen, gaan het tarieven aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er prijsverlaging aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma waarborg en welke aspecten worden er gedekt?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Klantenservice Beter Bed

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbeschermer, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste positie van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten tot gevolg heeft. Elk onze topsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat komt door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan meer en meer comfortabelheid, ondersteuning en temperatuurregulering door het toevoegen van extra vernieuwende materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen absorberen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die erkend zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het type last dat je voelt.

We kunnen helaas niet alle gevallen aanpakken, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen voorschotelen.

Wie ongemak ervaart door drukzones (gewoonlijk als een stuk van je fysiek wordt overbelast of gekneld als het overmatig belasting verdraagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te wisselen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel harde matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Alhoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen toch beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte uitlijning van de wervelkolom, mocht je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugpijn heeft door een slechte positionering van de rug (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te zakken bij de heupen), nood vaak meer aan een matras dat meer support verleent. Het meest passend is vervolgens een van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem treedt regelmatig voor bij mensen die enigszins zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die simpelweg te lange tijd op erg versleten, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben veel voordeel bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium enigszins toegevoegde kwaliteit heeft met een dikkere comfort laag en microveren, om de voorgaand vermelde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid ertussen een pocketveer en vulling?

Net gelijk ieder stoffen hebben ook vulling en binnenveren elk afzonderlijk sterke aspecten. Foam opereert druk reducerend. Indien je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het gevoel ervaart dat je hand slapen, is een schuim matras wellicht een superieure optie in jouw geval.

Interne veren zijn doorgaans wat vaster en geven zodoende wat toegevoegde support. Het grootste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter ventileert. Wanneer je overvloedig transpireert of in een zeer vochtig weer leeft, is de verenkern vast en zeker het bekijken waard.

De productlijnen in het in het algemeen:

De O2 is door het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard bed dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is beschouwd als een medium-stevig slaapoppervlak dat het midden houdt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorkeur).

De Combinatie Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de boven laag aan de bovenkant is aangepast voor voor een wat warmer gevoel van wolken en dientengevolge als zachter (maar nog steeds harder dan de Oorspronkelijke) wordt aangemerkt.

Is het juist datgene mijn persoonlijke bed een krachtige lucht mag bezitten?

Klopt, wanneer jouw verse Emma-matras een stank ervaart, staat het feit dat zeer normaal. De geur staat onschadelijk en als u het slaapoppervlak 72 uurtjes laat toe ventileren, verdampt deze stank. Onze producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd en tevens goedgekeurd voor het doel baby’s op de toestaan slapen. Derhalve maak je je niet bekommeringen over de lucht uit uw recente Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat solider dankzij hun bouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Klantenservice Beter Bed

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️