Kinderbed Met Matras ➡️ 8 ONVOORSTELBARE TRUCS

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Deals

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma altijd een korting, in dit tekst ontdek je hoe je de hoogste afprijzingen en beste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Kinderbed Met Matras:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om jouw de beste nachtrust te geven. Slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit er nog een verschil in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. Het grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras verschillende formaten verkrijgbaar. De kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit betreft de O2-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De O2 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Kinderbed Met Matras

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige wat anders is dan de 02 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het extra steun en stabiliteit biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Kinderbed Met Matras: Korting op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10% en zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige grepen en op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof getest werd op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bed uit alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het platform moet een goede ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het bed in bijna ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wil kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Kinderbed Met Matras

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus voldoende research alvorens u een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Kinderbed Met Matras

Naast de bedden heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Kinderbed Met Matras Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het het denkbaar schijnt te zijn om de dekbed te wassen, blijkt de dekbed te zwaarwegend voor binnenlandse wasserettes. Er bestaan een tweetal maten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter en 240 bij 220 plus de prijs begint op 165 euro euro.

Temp pad

Met behulp van de tempereerpad instrument kunnen de temperatuur vanaf het bed worden geregeld. De toestel dient naast de bedden om te wezen neergezet plus kan door middel van 1 afstandbediening zijn bijgesteld. Hiervan bevinden de energiecellen niet echt standaard bijgevoegd. De kostprijs vanaf de temperatuurpad ligt op €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft 4 diverse bedden. Wij concentreren in op het twee meest populaire bedden: Het Emma merk O2 en tevens het Emma bedrijf Hybrid. Beiden materassen hebben een omvang vanaf 25 centimeter. Het O2 heeft één middelmatig naar ferm karakter, wat uitstekend geschikt is bij zij en ook achterkant slapers.

Het hybrid blijkt precies een beetje steviger. De grootste onderscheid tussendoor het 2 materassen is het bij de hybride een pocketvering laag schijnt toegevoegd.
Het kleinste formaat van het Het Emma O2 materas bedraagt €439 en tevens de grootste afmeting 1069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid bed beginnen de prijzen van 899 euro tot en met 2.039 euro. Gelijkend op jij kunt aanschouwen, gaan de tarieven sterk uiteen.

Worden er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma- garantieperiode en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Kinderbed Met Matras

Behalve de matrassen, zijn er andere slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrascover, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte positie van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen teweegbrengt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet alleen grondig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te danken door dit design.

Door de varianten door is er gewerkt aan meer en meer comfortabelheid, ondersteuning en warmteregulering door het invoegen van extra vernieuwende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn gemaakt van stoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, ook voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor personen met rugklachten of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het soort ongemak dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet situaties aanpakken, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen geven.

Degenen die pijn voelt door drukpunten (gewoonlijk als een deel van je fysiek wordt beladen of gekneld als het overmatig gewicht draagt) heeft er doorgaans nut van om te wisselen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg vaste matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Alhoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog altijd beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een goede uitlijning van de ruggengraat, als je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugklachten heeft door een onjuiste positionering van de wervelkolom (doorgaans als een matras te soepel is en begint door te zakken bij de heupgebied), verlangt meestal meer aan een matras dat meer steun geeft. Het beste is vervolgens een van onze hybride matrassen met veren. Het probleem komt aker voor bij individuen die wat zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die eenvoudigweg te lang op erg versleten, misvormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben veel voordeel bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium een beetje toegevoegde kwaliteit heeft met een dikker comfortabele laag en micro-veren, om de hiervoor genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocket veer en schuim?

Net gelijk ieder stoffen hebben ook schuim en binnen veren hun afzonderlijk sterke kanten. Schuim werkt drukverlagend. Als je een zijslaper bent en aker het sensatie ervaart dat je vingers tintelen, is een schuimmatras wellicht een superieure alternatief voor.

Binnen veren zijn doorgaans wat steviger en geven hierdoor wat meer support. Het voornaamste pro van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Wanneer je veel zweet produceert of in een zeer dampig klimaat leeft, is de verenkern zeker het overwegen waard.

De productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt door het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard bed dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als gezien als een medium stevig bed dat het midden hanteert (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is wat betreft liggevoel het hoogst vergelijkbaar met de Original Hybrid, waarbij de bovenste opperste laag is aangepast voor om een beetje gezelliger wolkachtig gevoel en daarom als zachter (echter nog steeds vaster dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als aangemerkt.

Is het juist dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een intense stank kan ervaren?

Klopt, wanneer jouw nieuwe Emma-bed een stank heeft, is dat zeer gewoon. De stank is ongevaarlijk en als je het slaapoppervlak tweeënzeventig uur toelaat luchten, verdwijnt dat stank. Ons artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en ook erkend met het doel zuigelingen op het laten rusten. Daarom maakt jij geen enkele bekommeringen betreffende het geur uit jouw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Kinderbed Met Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️