Kinderbed Matras 🔴 3 SCHOKKENDE TRUCS

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Aanbiedingen

De Beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma steeds een korting, in dit tekst ontdek je op welke manier je de hoogste kortingen en voordeligste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Kinderbed Matras:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang onderzoek naar slapen. Gecreëerd om je de ideale slaap te bieden. Doeze vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je denkt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit wel een verschil in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras talrijke formaten verkrijgbaar. De kleine formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Hieronder vallen de O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse types schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dik plak HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Kinderbed Matras

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de 02 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met de standaard Hybrid matras, waardoor het meer ondersteuning en vastheid levert. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Kinderbed Matras: Korting op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% tot maar liefst 45%. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige handvatten en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. bed biedt een stevige ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 tot €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch design wat maakt dat het past in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn diverse elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als je een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de schaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Kinderbed Matras

Emma biedt een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus goed research alvorens u een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Kinderbed Matras

Naast de bedden biedt Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Kinderbed Matras Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat hetzelfde haalbaar is te het deken te wassen, is het deken te erg zwaarwegend voor huishoudelijke wasautomaten. Er bestaan 2 afmetingen beschikbaar vanaf 150 bij 200 centimeter tevens 240 bij 220 en ook de kostprijs start bij 165 euro’s.

Temp pad

Dankzij de temperatuurpad instrument mag het warmtegraad vanaf de bed worden geregeld. De toestel hoort vlakbij de bedden te worden opgesteld en ook kan door middel van één afstandsbedieningstoestel zijn bijgesteld. Hiervan zijn de energiecellen niet standaardmatig ingesloten. De kosten van het temperatuurpad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft vier uiteenlopende bedden. We focussen in de 2 favoriete bedden: Het Emma O2 en ook de Emma bedrijf Hybrid. Beide bedden kennen een omvang vanaf 25 cm. Het O2 kent één medium naar ferm karakter, dat goed aansluit bij zijde en ook rugzijde slapers.

De hybrid is precies enigszins steviger. De grote afwijking tussen de 2 materassen blijkt het feit dat op de hybrid één pocketveringssysteem laagje schijnt toegepast.
Het minste formaat vanaf het Het Emma merk O2 materas kost €439 en de grootst maat 1069 euro. de Emma merk Hybrid matras beginnen de tarieven van €899 tot en met €2.039. Net als je kunt aanschouwen, gaan het kosten krachtig uiteen.

Worden er korting aangeboden op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma garantie en welke onderdelen worden er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Kinderbed Matras

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen veroorzaakt. Allemaal onze bestsellers zijn niet alleen grondig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te wijten door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er gebruikt aan meer en meer comfortabelheid, ondersteuning en temperatuurregulering door het gebruiken van extra vooruitstrevende materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig proper te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn vervaardigd van stoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugpijn of pijn?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het type pijn dat je hebt.

We kunnen helaas niet alle omstandigheden oplossen, maar we kunnen je toch wat adviezen aanbieden.

Degenen die pijn voelt door drukplekken (doorgaans wanneer een deel van je lijf wordt belast of afgekneld als het teveel belasting verdraagt) heeft er meestal nut van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op heel harde matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Hoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog altijd aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een correcte alignering van de ruggengraat, indien je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugpijn heeft door een verkeerde uitlijning van de rug (meestal als een matras te soepel is en aanvangt door te slinken bij de heupzone), nood vaak meer aan een matras dat bijkomende steun verleent. Het meest geschikt is daarna één van onze combinatie matrassen met springveren. Het probleem doet zich regelmatig voor bij mensen die enigszins zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die simpelweg te lang op zeer versleten, misvormde matrassen hebben gerust. Zij hebben heel veel baat bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium een beetje extra kwaliteit heeft met een dikkere comfort laag en microveren, om de hiervoor genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocket veer en foam?

Net als alle stoffen hebben ook foam en binnen veren elk unique krachtige aspecten. Vulling werkt druk verminderend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en vaker het gevoel krijgt dat je vingers slaperig zijn, is een matras van schuim vermoedelijk een betere optie voor.

Binnen veren zijn doorgaans wat harder en geven daardoor wat toegevoegde ondersteuning. Het grootste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Wanneer je heel veel transpireert of in een erg nat klimaat woont, is de verenkern zeker het aandacht geven waard.

De genoemde productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt door het over het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard bed dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is aangemerkt als een gemiddeld stevig matras dat het evenwicht houdt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meest gelijk met de Originele Hybride, waarbij de boven laag aan de bovenkant is aangepast te een beetje warmer wolkengevoel en dientengevolge als zachter (desalniettemin nog vaster dan de Original) is gezien.

Is het juist datgene mijn persoonlijke matras een intense stank kun ervaren?

Inderdaad, wanneer jouw verse Emma-matras een stank heeft, is datgene zeer normaal. Het lucht ligt onschadelijk en indien u de bed tweeënzeventig uur laat luchten, verdwijnt dat stank. Onze eigen artikelen zijn wel OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd en ook toegestaan om zuigelingen op toelaten slapen. Daarom maak je je niet bezorgdheden aangaande het stank van jouw recente Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun constructie. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Kinderbed Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️