Kinderbed Aanbieding ᐅ 13 OPVALLENDE HACKS

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Deals

De Beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma steeds een korting, in dit artikel leer je op welke manier je de grootste kortingen en beste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Kinderbed Aanbieding:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren studie naar slaap. Gemaakt om jou de ideale slaap te bieden. Slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je besluit een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit wel een verschil in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor €1.069.

De kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. De grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras talrijke maten te koop. De kleine maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote maat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit zijn de O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Kinderbed Aanbieding

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het O2 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt het voor ons dat de betere koop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren dan de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het meer ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler is dan de hoes van het Hybrid matras. U koopt dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en moet wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Kinderbed Aanbieding: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10% en zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van vier handvatten en bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen alle Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het platform biedt een stevige ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro en €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van €569 en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere wensen kan de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Kinderbed Aanbieding

Emma heeft een uitgebreid assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende research voordat u een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Kinderbed Aanbieding

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Kinderbed Aanbieding Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat het mogelijk schijnt te zijn om de deken te schoonmaken, blijkt het deken te erg gewichtig ten behoeve van binnenlandse wasserettes. Er zijn 2 maten verkrijgbaar vanaf 150×200 cm alsook 240×220 en ook de kostprijs begint op 165 euro euro.

Temp pad

Met behulp van de temperatuurpad instrument mag het warmte vanaf de bedje zijn gereguleerd. De apparaat hoort naast de het bed om te wezen neergezet en ook mogen door middel van één afstandsbedieningstoestel worden versteld. Van dit zijn het accu’s geen standaardmatig ingesloten. De kostprijs vanaf het tempereerpad is 259 euro euro’s.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit vier verschillende bedden. We focussen in op het een tweetal populairste matrassen: Emma O2 en ook de Emma bedrijf Hybrid. Beide matrassen hebben ’n omvang van 25 centimeter. De O2 kent ’n middelmatig naar stevig eigenschap, hetgeen uitstekend geschikt is bij zijde en rugzijde slapers.

De hybride is juist iets steviger. De belangrijkste afwijking tussenin het 2 matrassen blijkt dat aan de hybrid een pocketveer laag blijkt geïntegreerd.
De kleinere afmeting vanaf het Emma O2 bed bedraagt 439 euro en ook het grote maat €1.069. de Emma Hybrid bed vangen aan de prijzen vanaf 899 euro tot 2.039 euro. Net als jij kunt zien, bewegen de prijzen krachtig uiteen.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma waarborg en wat worden er vergoed?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Kinderbed Aanbieding

Buiten de matrassen, zijn er andere slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Andere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrascover, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede positie van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend diepgaand getest door zelfstandige consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat komt door dit vormgeving.

Gedurende de modellen door is er gebruikt aan toenemend comfortabelheid, steun en warmtebeheersing door het invoegen van extra vooruitstrevende materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn geproduceerd van stoffen die erkend zijn als veilig, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het vorm last dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen geven.

Wie ongemak ervaart door drukplekken (meestal indien een deel van je lijf wordt beladen of afgekneld als het te veel belasting draagt) heeft er doorgaans nut van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op zeer vaste matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog steeds aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte alignering van de ruggengraat, als je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die pijn in de rug lijdt door een onjuiste uitlijning van de wervelkolom (meestal als een matras te zacht is en begint door te zakken bij de heupen), heeft doorgaans meer aan een matras dat bijkomende support biedt. Het meest passend is dan één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het issue doet zich vaker voor bij personen die een beetje zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die gewoon te veel tijd op heel verouderde, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben veel baat bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium enigszins extra belang heeft met een dikkere comfortabele laag en microveren, om de hiervoor vermelde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid ertussen een pocket veer en schuim?

Net als elk stoffen hebben ook schuim en binnenveren elk unique sterk kanten. Vulling opereert druk verminderend. Indien je een zijslaper bent en regelmatig het besef ervaart dat je hand slaperig zijn, is een matras van schuim vermoedelijk een verbeterde keuze in jouw geval.

Binnenveringen zijn meestal wat vaster en leveren daardoor wat meer steun. Het voornaamste voordeel van de binnenvering kern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je overvloedig transpireert of in een zeer nat weer verblijft, is de veerkern zeker het aandacht geven waard.

Deze productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het in het algemeen beschouwd als een medium hard bed dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als beschouwd als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het midden hanteert (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de keuze).

De Combinatie Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de bovenste opperste laag is aangepast voor om een enigszins gezelliger wolkengevoel en daarom als zachter (echter nog steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien.

Is het juist het feit dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een intense geur kun ervaren?

Ja, wanneer je verse Emma-matras een geur heeft, staat datgene erg normaal. De geur staat onbedreigend en indien jij de matras twee en zeventig uur laat toe ventileren, verdwijnt dat lucht. Ons producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en tevens toegestaan om baby op om rusten. Dus maakt u geen enkele bekommeringen betreffende deze geur afkomstig van jouw recente Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun bouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Kinderbed Aanbieding

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️