Katoen Dekbedovertrek 200×200 🔴 12 SIMPELE FEITEN

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma altijd een korting, in dit stuk ontdek je hoe je de beste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Katoen Dekbedovertrek 200×200:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gecreëerd om jouw de ideale nachtrust te bieden. Doeze sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Wanneer je besluit een Emma aan te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit er wel een verschil in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras tal van maten beschikbaar. De kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan je dan nog wel kopen bij de website? Hieronder vallen het O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De 02 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan de matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Katoen Dekbedovertrek 200x200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige wat verschillend is dan de O2 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt ons dat een betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer pocketveren dan het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Katoen Dekbedovertrek 200×200: Korting op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% en zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze toch een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige handvatten en bij 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof getest is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype binnen de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een goede ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig design wat maakt dat het in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse elementen beschikbaar die toe te voegen aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke wensen is de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Katoen Dekbedovertrek 200×200

Emma Sleep biedt een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende research alvorens je een aankoop neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Katoen Dekbedovertrek 200x200

Naast de slaapmeubels biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Katoen Dekbedovertrek 200×200 Extra’s

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat het haalbaar schijnt te zijn om het dekentje om te wassen, is de dekbed te zwaarwegend voor binnenlandse wasautomaten. Er bestaan twee afmetingen beschikbaar vanaf 150 bij 200 cm alsook 240×220 plus de kosten begint op 165 euro.

Temp pad

Met het temperatuurpad instrument kan het temperatuur vanaf de bedden wezen gereguleerd. De toestel dient vlakbij het bedden te worden geplaatst en mogen door middel van 1 afstandbediening worden bijgesteld. Daarvan bevinden het accu’s niet standaard bijgevoegd. De prijs van de temp pad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft vier uiteenlopende materassen. Wij zoomen in op de een tweetal populairste matrassen: Het Emma merk O2 en tevens de Emma Hybrid. Beiden materassen bezitten één diktegraad vanaf 25. Het O2 heeft ’n middelmatig naar ferm eigenschap, hetgeen prima geschikt is bij zijde en achterkant slapers.

De gemengde blijkt precies een beetje steviger. De grootste afwijking tussen het twee materassen is dat aan het hybride een pocketvering laag blijkt toegevoegd.
Het minste maat van het Het Emma merk O2 materas bedraagt 439 en de grote formaat €1.069. Bij Emma bedrijf Hybrid matras vangen aan het tarieven vanuit €899 tot €2.039. Net als je kunt bekijken, gaan het kosten aanzienlijk verschillend.

Worden er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma waarborg en welke onderdelen worden er gedekt?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Katoen Dekbedovertrek 200×200

Behalve de matrassen, zijn er andere nachtrust geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrascover, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede positie van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te danken door dit design.

Door de uitvoeringen door is er toegepast aan steeds meer gemak, support en warmteregulering door het toevoegen van extra vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, supermakkelijk rein te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn gemaakt van grondstoffen die erkend zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaaphouding en het type last dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg geen omstandigheden oplossen, maar we kunnen je toch wat adviezen aanbieden.

Wie pijn voelt door drukzones (gewoonlijk indien een gedeelte van je lichaam wordt overbelast of afgesloten als het teveel gewicht draagt) heeft er doorgaans nut van om te wisselen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer stevige matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Alhoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen toch gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een juiste positionering van de ruggengraat, als je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugpijn lijdt door een verkeerde alignering van de rug (gewoonlijk als een matras te soepel is en begint door te verzakken bij de heupgebied), verlangt vaak meer aan een matras dat bijkomende steun biedt. Het meest passend is dan een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het vraagstuk doet zich aker voor bij mensen die wat zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die simpelweg te lange tijd op zeer oude, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben heel veel voordeel bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium iets extra waarde heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en kleine veren, om de hiervoor genoemde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocket veer en schuim?

Zoals als alle grondstoffen hebben ook vulling en interne veren ieder eigen sterk aspecten. Schuim opereert druk reducerend. Als je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het sensatie krijgt dat je handen slaperig zijn, is een schuim matras wellicht een superieure keuze in jouw geval.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat steviger en leveren daardoor wat extra support. Het grootste pro van de binnenveringskern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je overvloedig transpireert of in een zeer vochtig klimaat woont, is de veerkern zeker het aandacht geven waard.

De genoemde product assortimenten in het algemeen:

De O2 is in het in het algemeen beschouwd als een medium hard slaapoppervlak dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als een medium stevig matras dat het evenwicht behoudt (hieraan kiezen de meeste mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is op het gebied van liggevoel het meeste gelijk met de Original Hybrid, waarbij de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast om om een beetje knusser gevoel van wolken en dientengevolge als meer zacht (maar toch harder dan de Original) is gezien.

Klopt dat mijn persoonlijke bed een krachtige geur kan bezitten?

Klopt, indien uw recente Emma-matras een stank ervaart, staat datgene erg normaal. De lucht ligt onschadelijk en wanneer jij hetzij slaapoppervlak 72 uren laat toe doorluchten, verdampt dat stank. Ons artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en tevens goedgekeurd met het doel zuigelingen op het te slapen. Daarom maak je jij geen enkele bezorgdheden aangaande deze lucht van jouw nieuwe Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Katoen Dekbedovertrek 200×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️