Katoen Beddengoed 🔴 13 OPZIENBARENDE FEITJES

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingscodes

De beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma steeds een afprijzing, in dit tekst lees je hoe je de grootste kortingen en voordeligste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Katoen Beddengoed:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren onderzoek naar slapen. Gecreëerd om jouw de ideale slaap te bieden. Slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je denkt een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit wel een verschil in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grootste formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras verschillende maten te koop. Het kleinere maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit zijn het O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende types schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat het matras uit een dik plak HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Katoen Beddengoed

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het O2 matras. Het enige wat anders is dan de O2 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en vastheid levert. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Katoen Beddengoed: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10% tot zelfs 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een succesvol bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier grepen en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed uit de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het platform moet een goede ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn diverse elementen beschikbaar om toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Katoen Beddengoed

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus goed onderzoek voordat je een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Katoen Beddengoed

Buiten de slaapmeubels biedt Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Katoen Beddengoed Accessoires

Naast het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde haalbaar schijnt te zijn te de deken om te wassen, is de dekbed te erg zwaar voor huiselijke wasautomaten. Er bestaan een tweetal maten verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 cm tevens 240×220 plus de prijs vangt aan bij 165 euro euro’s.

Temp pad

Met het temp pad tool kan de temperatuur van het bedje worden beheerd. Het toestel moet vlakbij de bedden te wezen neergezet en mogen met één afstandsbedieningstoestel zijn bijgesteld. Van dit bestaan het accu’s niet standaard bijgevoegd. De kostprijs vanaf de tempereerpad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft vier uiteenlopende materassen. We zoomen in de 2 populairste materassen: Emma O2 en de Emma merk Hybrid. Beide materassen kennen een omvang vanaf 25 cm. Het O2 kent een middelmatig naar ferm karakter, wat goed geschikt is bij zijde en tevens achterkant slapers.

De gemengde blijkt juist enigszins steviger. De grootste afwijking tussenin het 2 matrassen schijnt het op het hybrid ’n pocketveringssysteem niveau blijkt toegepast.
Het kleinste formaat van het Het Emma O2 bed kost 439 euro en de grootst maat 1069 euro. Bij Emma Hybrid bed vangen aan het prijzen vanaf 899 euro tot 2039 euro. Net als jij mag bekijken, gaan de tarieven aanzienlijk uiteen.

Worden er korting toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma garantie en welke aspecten wordt er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Katoen Beddengoed

Naast de matrassen, zijn er verschillende nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen teweegbrengt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend grondig getest door autonome consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te wijten door dit design.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan meer en meer comfort, steun en warmteregulering door het toevoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met rugklachten of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het soort pijn dat je ervaart.

We kunnen helaas geen gevallen oplossen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen voorschotelen.

Degenen die ongemak voelt door drukzones (gewoonlijk wanneer een stuk van je lijf wordt overbelast of afgesloten als het te veel massa verdraagt) heeft er doorgaans nut van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel vaste matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden deze matrassen toch beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede alignering van de rug, indien je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugklachten ervaart door een verkeerde uitlijning van de ruggengraat (meestal als een matras te zacht is en start door te zakken bij de heupzone), nood meestal meer aan een matras dat bijkomende steun biedt. Het meest passend is vervolgens eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het probleem treedt regelmatig voor bij individuen die een beetje zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die eenvoudigweg te lange tijd op heel versleten, vervormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben veel profijt bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium enigszins extra waarde heeft met een dikkere comfort laag en microveren, om de eerder besproken drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocketvering en vulling?

Zoals als alle stoffen hebben ook vulling en interne veren ieder eigen krachtige kanten. Vulling werkt drukverlagend. Indien je een zijdelingse slaper bent en aker het gevoel krijgt dat je vingers tintelen, is een schuim matras waarschijnlijk een verbeterde optie voor.

Interne veren zijn meestal wat harder en leveren hierdoor wat meer support. Het grootste pro van de kern met binnenveren is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je heel veel transpireert of in een erg dampig klimaat woont, is de verenkern zeker het aandacht geven waard.

De genoemde productreeksen in het in het algemeen:

De O2 is over het in het algemeen beschouwd als een medium hard matras dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als aangemerkt als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het balans behoudt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is op het gebied van liggevoel het meest gelijkwaardig met de Originele Hybride, in welk geval de boven opperste laag is aangepast voor te een wat gezelliger gevoel van wolken en dientengevolge als softer (echter nog harder dan de Originele) is beschouwd.

Is het juist het feit dat mijn matras een krachtige geur kun bezitten?

Ja, indien jouw nieuwe Emma-matras een stank bezit, is dat heel normaal. Die geur ligt onbedreigend en als jij hetzij bed twee en zeventig uren toelaat luchten, verdampt deze geur. Onze eigen items zijn wel OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd als en eveneens erkend voor het doel baby op het toelaten rusten. Dus maak u niet zorgen over het lucht uit uw verse Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Katoen Beddengoed

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️