Is Felix Matras Een Emma 🔥 15 VERRASSENDE WEETJES

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Kortingen

De Beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma steeds een afprijzing, in dit tekst lees je op welke manier je de beste afprijzingen en voordeligste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Is Felix Matras Een Emma:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om je de perfecte slaap te geven. Slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma te kopen is het essentieel om te weten dat er 4 opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit er nog een verschil in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras talrijke formaten verkrijgbaar. Het kleine formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit betreft de 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse types schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat het matras uit een dik laag HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Is Felix Matras Een Emma

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het 02 betreft de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt het voor ons dat de betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en vastheid levert. Daarnaast heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. U koopt dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Is Felix Matras Een Emma: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10 en zelfs 45%. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier grepen en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische look and feel. bed biedt een stevige ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 tot €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Is Felix Matras Een Emma

Emma Sleep biedt een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de kortingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus goed onderzoek voordat je een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Is Felix Matras Een Emma

Naast de slaapmeubels biedt Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Is Felix Matras Een Emma Accessoires

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat het denkbaar is om het dekbed te reinigen, blijkt de dekentje te zwaar voor huishoudelijke wasserettes. Er zijn een tweetal formaten beschikbaar van 150×200 centimeter en 240 bij 220 en de kosten start bij 165 euro euro’s.

Temp pad

Met behulp van de tempereerpad tool kunnen het warmtegraad vanuit de bedje worden geregeld. Het toestel moet naast de het bedden om te wezen neergezet en ook mag door middel van 1 afstandbediening worden aangepast. Daarvan zijn het energiecellen geen standaard bijgevoegd. De prijs van het tempereerpad is €259 euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft 4 diverse matrassen. Wij zoomen in het een tweetal populairste bedden: Het Emma merk O2 en tevens het Emma bedrijf Hybrid. Allebei bedden bezitten één omvang van 25. De O2 heeft een gemiddeld tot ferm eigenschap, dat uitstekend geschikt is voor zijde en achterkant slapers.

De hybride is juist een beetje steviger. De belangrijkste afwijking tussenin de 2 bedden schijnt het feit dat op het hybrid een pocketveringssysteem laag is toegepast.
Het minste afmeting vanaf het Emma O2 bed kost 439 euro en tevens het grootst formaat 1.069 euro. Bij het Emma merk Hybrid bed beginnen het kosten van €899 t/m 2.039 euro. Gelijkend op u mag aanschouwen, bewegen de kosten sterk verschillend.

Worden er kortingen gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma garantie en welke onderdelen wordt er gedekt?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Is Felix Matras Een Emma

Naast de matrassen, zijn er meer slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrascover, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend grondig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te danken door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan steeds meer comfortabelheid, support en temperatuurregulering door het invoegen van extra vernieuwende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de losse covers en ze zijn geproduceerd van materialen die erkend zijn als betrouwbaar, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor personen met rugpijn of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het vorm pijn dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg geen gevallen verhelpen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen geven.

Personen die last voelt door drukzones (meestal als een stuk van je lichaam wordt beladen of gekneld als het overmatig gewicht draagt) heeft er doorgaans voordeel van om over te stappen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer vaste matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen toch aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een juiste alignering van de rug, indien je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugklachten ervaart door een onjuiste alignering van de ruggengraat (meestal als een matras te zacht is en aanvangt door te slinken bij de heupzone), nood meestal meer aan een matras dat bijkomende support geeft. Het meest passend is daarna eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het issue doet zich aker voor bij personen die enigszins zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die eenvoudigweg te lang op erg oude, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben enorm voordeel bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium iets extra kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfort laag en micro-veren, om de eerder genoemde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocketveer en foam?

Zoals zoals ieder materialen hebben ook foam en binnenveren hun afzonderlijk sterke punten. Schuim opereert druk reducerend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het gevoel beleeft dat je vingers slapen, is een schuim matras vermoedelijk een superieure keuze in jouw geval.

Interne veren zijn doorgaans wat vaster en leveren hierdoor wat extra steun. Het voornaamste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter ventileert. Wanneer je veel zweet of in een heel nat milieu woont, is de kern met veren absoluut het bekijken waard.

Deze productlijnen in het algemeen:

De O2 is door het over het algemeen gezien als een medium-hard slaapoppervlak dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Original Hybrid wordt aangemerkt als een medium-stevig matras dat het balans behoudt (hieraan kiezen de meesten de voorrang).

De Hybrid Premium is qua liggevoel het hoogst vergelijkbaar met de Original Hybrid, terwijl de boven laag is aangepast voor voor een enigszins gezelliger wolkengevoel en daarom als zachter (desalniettemin toch vaster dan de Originele) is gezien.

Is het juist het feit dat mijn persoonlijke matras een krachtige stank kun hebben?

Ja, als uw nieuwe Emma-slaapoppervlak een lucht bezit, staat dat heel gewoon. De geur is onbedreigend en wanneer u het matras 72 uur laat toe doorluchten, verdwijnt die lucht. Ons artikelen zijn OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd en ook goedgekeurd met het doel baby’s op het toestaan slapen. Derhalve maak je jij geen bezorgdheden aangaande de lucht afkomstig van je recente Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen iets solider vanwege hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Is Felix Matras Een Emma

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️