Ikea Matrassen 180×200 ✔️ 15 ONGEBRUIKELIJKE TRUCS

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Deals

De Beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma steeds een korting, in dit artikel leer je op welke manier je de hoogste afprijzingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Ikea Matrassen 180×200:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren research naar slaap. Gecreëerd om jouw de perfecte slaap te bieden. Val in slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit nog een verschil in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras verschillende formaten verkrijgbaar. Het kleine formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun u dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit zijn de 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De O2 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig van de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dik plak HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Ikea Matrassen 180x200

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan O2 matras. Het enige wat verschillend is dan de 02 is de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras lijkt ons dat de betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter is dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Ikea Matrassen 180×200: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze verhoging geeft Emma standaard kortingen tussen 10% tot zelfs 45%. Een 20% is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven en nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier grepen en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed uit de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een goede ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro en €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is dit de variant met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op de schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Ikea Matrassen 180×200

Emma heeft een uitgebreid assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen meestal al in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus goed research alvorens je een aankoop doet, en denk niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Ikea Matrassen 180x200

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Ikea Matrassen 180×200 Extra’s

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde haalbaar blijkt te zijn te het deken te wassen, is de dekentje te zwaar voor huiselijke wasautomaten. Er bestaan 2 formaten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 en ook de kosten begint op 165 EUR.

Temp pad

Dankzij het temp pad tool mag het warmtegraad vanuit de bedje worden geregeld. Het machine moet naast de bed om te worden geplaatst plus mogen met één afstandsbedieningstoestel wezen aangepast. Hiervan bestaan de energiecellen niet standaardgewijs bijgevoegd. Het prijs vanaf de tempereerpad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over een viertal verschillende matrassen. Wij focussen in de 2 meest populaire materassen: Het Emma merk O2 en ook het Emma merk Hybrid. Beiden bedden bezitten ’n dikte van 25. Het O2 bezit ’n gemiddeld tot stevig karakter, wat uitstekend aansluit bij zijde en tevens rugzijde slapers.

De hybrid schijnt precies een beetje steviger. Het grootste verschil tussen het twee bedden schijnt dat aan de hybride een pocketveringssysteem laag schijnt geïntegreerd.
De minste afmeting van het Emma O2 bed bedraagt €439 en ook het grootst maat 1.069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid bed starten de kosten van 899 euro t/m €2.039. Zoals je kunt aanschouwen, gaan het kosten sterk uiteen.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma- garantie en welke aspecten worden er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Ikea Matrassen 180×200

Naast de matrassen, zijn er verschillende nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbescherming, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste positie van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen teweegbrengt. Elk onze topsellers zijn niet enkel diepgaand getest door autonome consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat komt door dit vormgeving.

Tussen de uitvoeringen door is er gewerkt aan steeds meer comfortabelheid, steun en temperatuurregulering door het gebruiken van meer vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn geproduceerd van stoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaappositie en het type pijn dat je voelt.

We kunnen helaas geen situaties verhelpen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen geven.

Wie pijn heeft door drukplekken (doorgaans indien een gedeelte van je lijf wordt overbelast of afgekneld als het te veel belasting draagt) heeft er meestal voordeel van om over te stappen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg vaste matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte alignering van de rug, als je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugpijn heeft door een slechte uitlijning van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te soepel is en begint door te zakken bij de heupen), heeft meestal meer aan een matras dat extra ondersteuning biedt. Het meest passend is daarna eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het issue treedt regelmatig voor bij mensen die een beetje zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die eenvoudigweg te lang op erg versleten, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben enorm baat bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium een beetje toegevoegde belang heeft met een dikker comfortabele laag en micro-veren, om de voorgaand besproken drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussenin een pocketvering en vulling?

Zoals gelijk alle stoffen hebben ook vulling en binnen veren elk unique krachtige kanten. Foam werkt drukverlagend. Wanneer je een zijslaper bent en vaker het besef ervaart dat je vingers slaperig zijn, is een schuim matras vermoedelijk een betere keuze voor.

Interne veren zijn gewoonlijk wat harder en geven hierdoor wat meer ondersteuning. Het belangrijkste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Indien je veel transpireert of in een zeer vochtig weer leeft, is de verenkern vast en zeker het bekijken waard.

Deze product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 is in het in het algemeen aangemerkt als een medium-hard matras dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Original Hybrid is beschouwd als een gemiddeld stevig matras dat het balans hanteert (hieraan kiezen de meeste mensen de voorrang).

De Hybride Premium is op het gebied van liggevoel het meeste gelijkwaardig met de Originele Hybride, in welk geval de boven opperste laag is aangepast om een enigszins warmer wolkachtig gevoel en daarom als zachter (maar nog steeds steviger dan de Originele) wordt beschouwd.

Klopt datgene mijn eigen slaapoppervlak een krachtige lucht kan hebben?

Klopt, als je nieuwe Emma-matras een geur bezit, is datgene zeer gebruikelijk. De stank staat onbedreigend en wanneer je het matras twee en zeventig uren laat ventileren, verdampt deze geur. Onze items zijn wel OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd en tevens erkend om baby’s op de te slapen. Daarom maakt jij geen enkele zorgen betreffende de lucht uit jouw verse Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets steviger dankzij hun opbouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Ikea Matrassen 180×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️