Ikea Bed 2 Persoons ☑️ 15 SIMPELE TRUCS

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Deals

De Beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma steeds een korting, in dit artikel lees je op welke manier je de beste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Ikea Bed 2 Persoons:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang onderzoek naar slapen. Gecreëerd om jou de ideale nachtrust te geven. Doeze sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma aan te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit er nog een onderscheid in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras talrijke maten te koop. De kleinere maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen op de website? Hieronder vallen het O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse types schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat het matras uit een dikke plak HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Ikea Bed 2 Persoons

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige wat anders is dan het 02 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en vastheid levert. Daarnaast heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler is dan de hoes het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Ikea Bed 2 Persoons: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingen variërend van 10 en maar liefst 45%. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze toch een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige handvatten en op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een goede ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 euro en €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar die toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Ikea Bed 2 Persoons

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Doe dus goed research voordat u een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Ikea Bed 2 Persoons

Naast de bedden biedt Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Ikea Bed 2 Persoons Extra’s

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het feit dat hetzelfde haalbaar is te de dekbed om te schoonmaken, blijkt het dekbed te erg zwaar ten behoeve van huishoudelijke wasmachines. Er bestaan 2 formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter alsook 240 bij 220 en ook het kostprijs begint op €165 EUR.

Temp pad

Met de temp pad tool kan de warmte vanaf het bedje zijn geregeld. De apparaat hoort naast de bed te wezen neergezet plus kan via 1 afstandsbediening wezen bijgesteld. Daarvan bestaan de energiecellen geen standaardmatig bijgevoegd. De kosten van het temperatuurpad ligt op €259 euro.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over 4 verschillende bedden. Wij concentreren in het twee meest populaire materassen: Emma O2 en de Emma Hybrid. Beide matrassen kennen ’n omvang van 25 centimeter. De O2 bezit één gemiddeld tot vast aard, dat prima aansluit bij zij en rugslapers.

De hybrid blijkt net een beetje steviger. De grote afwijking tussen de twee materassen blijkt dat bij de hybrid ’n pocketveer laag is geïntegreerd.
Het minste formaat van het Het Emma O2 matras kostprijs 439 en tevens het grote afmeting €1.069. de Emma Hybrid materas beginnen de prijzen van 899 tot 2.039 euro. Gelijkend op u mag bekijken, lopen de prijzen sterk uiteenlopend.

Worden er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma- garantieperiode en welke aspecten wordt er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Ikea Bed 2 Persoons

Naast de matrassen, zijn er andere slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de box, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrascover, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste positie van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Allemaal onze bestsellers zijn niet enkel grondig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat komt door dit vormgeving.

Tussen de varianten door is er gebruikt aan steeds meer comfort, ondersteuning en warmteregulering door het toevoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met rugpijn of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het soort ongemak dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet situaties oplossen, maar we kunnen je echter wat adviezen geven.

Wie ongemak voelt door drukplekken (gewoonlijk als een stuk van je lichaam wordt overbelast of afgesloten als het te veel massa draagt) heeft er gewoonlijk nut van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op zeer stevige matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Alhoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen toch aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede alignering van de ruggengraat, indien je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugpijn heeft door een onjuiste positionering van de wervelkolom (meestal als een matras niet stevig genoeg is en start door te zakken bij de heupgebied), verlangt meestal meer aan een matras dat extra ondersteuning geeft. Het beste is vervolgens eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het probleem komt aker voor bij individuen die wat zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die simpelweg te lange tijd op erg versleten, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben enorm profijt bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium iets extra waarde heeft met een dikker comfortlaag en microveren, om de hiervoor besproken drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocketvering en schuim?

Net als elk grondstoffen hebben ook foam en binnenveren hun afzonderlijk sterke aspecten. Foam werkt druk reducerend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het gevoel krijgt dat je hand tintelen, is een matras van schuim vermoedelijk een verbeterde optie voor.

Binnen veren zijn meestal wat vaster en leveren zodoende wat toegevoegde support. Het grootste pro van de binnenvering kern is dat hij optimaler ventileert. Wanneer je veel transpireert of in een erg nat weer verblijft, is de verenkern vast en zeker het overwegen waard.

Deze product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt over het in het algemeen aangemerkt als een medium hard matras dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als beschouwd als een gemiddeld stevig matras dat het midden behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Originele Hybride, terwijl de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast om een beetje knusser gevoel van wolken en daarom als meer zacht (maar nog vaster dan de Originele) wordt aangemerkt.

Klopt het feit dat mijn matras een intense lucht kun ervaren?

Inderdaad, wanneer je nieuwe Emma-slaapoppervlak een geur heeft, staat het feit dat erg gebruikelijk. Het geur is onschadelijk en indien jij de slaapoppervlak 72 uur toelaat ventileren, verdwijnt deze geur. Ons items zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en ook toegestaan voor het doel baby’s op om rusten. Dus maakt jij geen enkele bekommeringen over deze lucht van jouw recente Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins steviger vanwege hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Ikea Bed 2 Persoons

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️