Ik Wil Je Kussen 🔴 15 VERBAZENDE HACKS

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Aanbiedingen

De Beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma altijd een korting, in dit artikel leer je op welke manier je de beste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Ik Wil Je Kussen:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slaap. Gemaakt om je de beste slaap te geven. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Als je denkt een Emma te kopen is het essentieel om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit nog een verschil in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor €459. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. De grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras tal van formaten beschikbaar. De kleinste maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Hieronder vallen het O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. Het 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De 02 bestaat uit diverse types schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Ik Wil Je Kussen

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het 02 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt ons dat een betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer steun en vastheid biedt. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Ik Wil Je Kussen: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% tot maar liefst 45%. Een korting van 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier handvatten en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het platform moet een goede ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 en €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het past in bijna ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op de schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren is de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Ik Wil Je Kussen

Emma Sleep biedt een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus goed onderzoek voordat je een aankoop neemt, en denk niet om ook andere merken te overwegen.

Emma kussen

Ik Wil Je Kussen

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen aangezien de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je de ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Ik Wil Je Kussen Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het feit dat hetzelfde mogelijk schijnt te zijn te de dekbed te schoonmaken, is het deken te gewichtig voor binnenlandse wasmachines. Er bestaan twee formaten beschikbaar vanaf 150 bij 200 cm tevens 240×220 en ook het prijs vangt aan op 165 euro.

Temp pad

Met de temp pad gereedschap kan het warmtegraad van de bedden wezen gereguleerd. Het apparaat hoort naast de bedden te zijn neergezet en ook kan door middel van 1 afstandsbediening worden versteld. Daarvan zijn het batterijen niet standaardmatig inbegrepen. De kosten vanaf de temp pad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit een viertal uiteenlopende bedden. Wij zoomen in op het 2 meest populaire matrassen: Het Emma merk O2 en het Emma Hybrid. Allebei bedden hebben één omvang van 25 cm. Het O2 bezit één medium naar stevig karakter, wat prima past bij kant en ook rugzijde slapers.

De gemengde schijnt precies iets steviger. De grote afwijking tussendoor het een tweetal matrassen is het feit dat op het hybrid een pocketveer niveau blijkt geïntegreerd.
Het minste afmeting van het Het Emma O2 matras kost 439 en ook de grote formaat €1.069. de Emma bedrijf Hybrid bed starten de prijzen van 899 tot 2.039 euro. Net als jij mag bekijken, gaan het kosten sterk uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma garantieperiode en wat wordt er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Ik Wil Je Kussen

Buiten de matrassen, zijn er verschillende nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ligging van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten tot gevolg heeft. Al onze bestsellers zijn niet enkel grondig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat komt door dit vormgeving.

Gedurende de varianten door is er toegepast aan steeds meer gemak, steun en temperatuurregulering door het gebruiken van extra innovatieve materialen. Verder zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn gemaakt van materialen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaappositie en het soort pijn dat je hebt.

We kunnen helaas niet alle omstandigheden oplossen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen aanbieden.

Degenen die ongemak heeft door drukplekken (gewoonlijk als een deel van je lijf wordt overbelast of afgesloten als het teveel massa verdraagt) heeft er doorgaans voordeel van om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op zeer vaste matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog altijd aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte positionering van de wervelkolom, mocht je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugklachten lijdt door een onjuiste positionering van de ruggengraat (meestal als een matras niet stevig genoeg is en begint door te verzakken bij de heupzone), verlangt vaak meer aan een matras dat extra support verleent. Het meest geschikt is daarna eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het vraagstuk komt regelmatig voor bij mensen die een beetje zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die gewoon te lang op heel oude, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben enorm profijt bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium iets meer belang heeft met een dikker comfortlaag en microveren, om de eerder besproken drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocketveer en foam?

Gelijk zoals alle grondstoffen hebben ook schuim en interne veren hun afzonderlijk sterk punten. Vulling opereert druk verminderend. Indien je een zijslaper bent en vaker het besef krijgt dat je vingers slaperig zijn, is een schuimmatras wellicht een verbeterde optie voor jou.

Binnenveringen zijn doorgaans wat vaster en leveren hierdoor wat toegevoegde steun. Het voornaamste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je overvloedig zweet of in een heel vochtig klimaat verblijft, is de veerkern vast en zeker het aandacht geven waard.

De genoemde productlijnen in het over het algemeen:

De O2 is in het in het algemeen gezien als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Originele Hybride is aangemerkt als een gemiddeld stevig matras dat het midden houdt (hieraan geven de meesten de voorrang).

De Hybride Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Original Hybrid, waarbij de bovenste opperste laag is aangepast om een beetje warmer gevoel van wolken en dus als zachter (echter toch harder dan de Originele) wordt gezien als beschouwd.

Is het waar dat mijn persoonlijke bed een krachtige stank kan bezitten?

Inderdaad, indien je recente Emma-slaapoppervlak een stank heeft, staat dat heel normaal. Die geur staat ongevaarlijk en wanneer u de slaapoppervlak 72 uren laat toe ventileren, verdwijnt dat geur. Ons producten zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd als en eveneens toegestaan voor het doel baby’s op het laten slapen. Derhalve maak je jij geen enkele zorgen aangaande het geur afkomstig van jouw recente Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets steviger dankzij hun constructie. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Ik Wil Je Kussen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️