Ijzeren Tweepersoonsbed 🔴 12 SCHOKKENDE FEITEN

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Kortingen

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma steeds een korting, in dit stuk ontdek je op welke manier je de grootste kortingen en voordeligste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Ijzeren Tweepersoonsbed:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slaap. Gemaakt om je de ideale slaap te geven. Doeze sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma aan te kopen is het essentieel om te weten dat er vier opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit wel een verschil in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras tal van formaten beschikbaar. De kleine maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen op de website? Dit betreft de 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De O2 bestaat uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan het bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik laag HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Ijzeren Tweepersoonsbed

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige dat wat verschillend is dan het O2 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Ijzeren Tweepersoonsbed: Aanbieding op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die verhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10% tot maar liefst 45. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een winstgevend onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige handvatten en bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof getest is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed uit alle Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een goede ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse elementen voorhanden die toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Ijzeren Tweepersoonsbed

Emma Sleep heeft een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus goed research alvorens je een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Emma kussen

Ijzeren Tweepersoonsbed

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de klant misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je de ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Ijzeren Tweepersoonsbed Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde mogelijk schijnt te zijn te de deken te wassen, is de deken te erg zwaar ten behoeve van huishoudelijke wasmachines. Er twee afmetingen beschikbaar van 150 bij 200 cm alsook 240 bij 220 en het kostprijs start op 165 euro euro.

Temp pad

Dankzij de temperatuurpad tool kan de temperatuur vanuit het bed worden gereguleerd. De apparaat hoort naast de het bed te wezen geplaatst plus kan door middel van een afstandbediening worden aangepast. Hiervan zijn de batterijen niet echt standaard ingesloten. Het prijs van het temperatuurpad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft een viertal uiteenlopende materassen. We focussen in op de twee meest populaire materassen: Emma O2 en tevens de Emma merk Hybrid. Beiden matrassen bezitten één diktegraad van 25 cm. Het O2 heeft één gemiddeld tot stevig aard, dat uitstekend geschikt is voor zijde en ook rugslapers.

De hybrid schijnt juist enigszins steviger. De grootste onderscheid tussendoor de een tweetal bedden schijnt het bij het hybride ’n pocketveer niveau is toegevoegd.
Het kleinste formaat vanaf het Het Emma merk O2 bed kost €439 en het grote afmeting 1.069 euro. Bij Emma merk Hybrid materas beginnen de tarieven vanaf 899 tot €2.039. Zoals u kunt bekijken, gaan de tarieven aanzienlijk uiteen.

Worden er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma- garantie en wat wordt er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Ijzeren Tweepersoonsbed

Naast de matrassen, zijn er verschillende slapen geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Andere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Allemaal onze bestsellers zijn niet alleen grondig getest door autonome consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te wijten door dit design.

Door de modellen door is er gebruikt aan toenemend comfortabelheid, support en warmtebeheersing door het gebruiken van extra vernieuwende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk proper te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn geproduceerd van stoffen die erkend zijn als betrouwbaar, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor mensen met pijn in de rug of pijn?

Dit ligt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het type last dat je ervaart.

We kunnen helaas niet alle situaties verhelpen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen geven.

Personen die pijn ervaart door drukplekken (meestal indien een gedeelte van je lijf wordt beladen of gekneld als het overmatig massa verdraagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op erg stevige matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog altijd aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede alignering van de ruggengraat, mocht je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die pijn in de rug ervaart door een onjuiste uitlijning van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te soepel is en start door te slinken bij de heupzone), heeft vaak meer aan een matras dat bijkomende support geeft. Het meest geschikt is daarna een van onze hybride matrassen met springveren. Het probleem treedt vaker voor bij individuen die enigszins zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die gewoon te veel tijd op heel versleten, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben enorm voordeel bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium een beetje extra waarde heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en microveren, om de hiervoor vermelde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocketveer en vulling?

Gelijk zoals elk materialen hebben ook foam en interne veren hun afzonderlijk krachtige aspecten. Vulling werkt druk verminderend. Wanneer je een zijslaper bent en regelmatig het besef krijgt dat je vingers slaperig zijn, is een matras van schuim wellicht een betere keuze voor jou.

Binnen veren zijn meestal wat steviger en bieden zodoende wat meer steun. Het voornaamste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij optimaler lucht doorlaat. Wanneer je heel veel zweet of in een erg nat klimaat leeft, is de kern met veren vast en zeker het bekijken waard.

Deze productreeksen in het algemeen:

De O2 is door het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard bed dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als beschouwd als een medium-stevig matras dat het midden hanteert (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de keuze).

De Combinatie Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Original Hybrid, in welk geval de bovenste laag is aangepast om om een beetje warmer wolkengevoel en dus als meer zacht (desalniettemin nog vaster dan de Original) is beschouwd.

Is het waar het feit dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een krachtige lucht kun ervaren?

Ja, als uw recente Emma-slaapoppervlak een geur bezit, staat datgene erg normaal. Het geur staat ongevaarlijk en wanneer u het matras twee en zeventig uur laat toe doorluchten, vervaagt die geur. Onze eigen items zijn OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en tevens toegestaan voor het doel baby’s op laten slapen. Derhalve maak je jij geen bezorgdheden aangaande de geur van je verse Emma bed

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Ijzeren Tweepersoonsbed

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️