Ijzeren Bedden ✔️ 3 VERBIJSTERENDE TIPS

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Deals

De Beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma altijd een afprijzing, in dit artikel ontdek je op welke manier je de hoogste kortingen en aantrekkelijkste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Ijzeren Bedden:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren research naar slaap. Gemaakt om jouw de ideale slaap te geven. Slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma aan te schaffen is het cruciaal om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit nog een verschil in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras talrijke formaten te koop. De kleinere maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan je dan nog wel kopen op de website? Hieronder vallen het O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een eigen review voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er is een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Ijzeren Bedden

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige wat verschillend is dan de O2 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen dan de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Ijzeren Bedden: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze verhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10 tot zelfs 45. Een 20% korting is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige grepen en bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een goede ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen voorhanden die toe te voegen aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Ijzeren Bedden

Emma heeft een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de kortingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek voordat u een aankoop neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Ijzeren Bedden

Buiten de bedden biedt Emma zes verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Ijzeren Bedden Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, die in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde mogelijk is te de deken te reinigen, blijkt de deken te zwaarwegend gedurende binnenlandse wasautomaten. Er 2 afmetingen beschikbaar van 150 bij 200 centimeter tevens 240 bij 220 en het prijs start bij 165 euro euro’s.

Temp pad

Met behulp van het tempereerpad tool kunnen het warmte vanaf het bedje wezen gereguleerd. De apparaat dient naast het bed te wezen geplaatst plus mogen via 1 afstandsbedieningstoestel worden aangepast. Van dit bestaan het energiecellen geen standaardgewijs inbegrepen. Het kostprijs vanaf het temp pad is 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over 4 verschillende materassen. Wij focussen in de twee meest populaire matrassen: Emma O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Allebei matrassen kennen één dikte van 25. De O2 heeft één medium naar vast eigenschap, wat uitstekend past bij zijde en ook rugzijde slapers.

De gemengde schijnt juist iets steviger. De grootste onderscheid tussen het 2 bedden is dat op het hybride een pocketveer laagje blijkt toegepast.
De kleinere maat van het Het Emma merk O2 bed kost 439 en ook de grote afmeting €1.069. de Emma bedrijf Hybrid bed vangen aan de kosten vanaf 899 euro tot 2.039 euro. Net als jij mag bekijken, lopen de prijzen krachtig verschillend.

Worden er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma- waarborg en welke aspecten worden er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Ijzeren Bedden

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbeschermer, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen teweegbrengt. Al onze topsellers zijn niet enkel diepgaand getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te danken door dit ontwerp.

Door de uitvoeringen door is er gebruikt aan toenemend gemak, steun en warmtebeheersing door het toevoegen van extra vooruitstrevende materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk rein te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn geproduceerd van stoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaappositie en het vorm ongemak dat je ervaart.

We kunnen helaas niet alle gevallen aanpakken, maar we kunnen je toch wat adviezen geven.

Degenen die pijn voelt door drukzones (gewoonlijk indien een deel van je lichaam wordt beladen of afgesloten als het te veel belasting ondersteunt) heeft er meestal voordeel van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijslapers die op erg stevige matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog altijd beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede alignering van de ruggengraat, mocht je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugklachten lijdt door een verkeerde alignering van de wervelkolom (meestal als een matras te soepel is en start door te zakken bij de heupgebied), heeft doorgaans meer aan een matras dat meer ondersteuning geeft. Het meest geschikt is daarna één van onze combinatie matrassen met springveren. Het issue komt aker voor bij individuen die enigszins zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die eenvoudigweg te lange tijd op heel verouderde, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben enorm baat bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium een beetje meer belang heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en microveren, om de eerder besproken drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketvering en vulling?

Gelijk zoals alle materialen hebben ook vulling en binnenveren ieder unique sterk aspecten. Foam opereert druk reducerend. Wanneer je een zijslaper bent en vaker het gevoel ervaart dat je vingers slaperig zijn, is een matras van schuim wellicht een betere alternatief voor jou.

Interne veren zijn gewoonlijk wat harder en leveren zodoende wat meer steun. Het belangrijkste pro van de binnenvering kern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Wanneer je veel transpireert of in een erg nat weer verblijft, is de kern met veren vast en zeker het aandacht geven waard.

Deze product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 is over het in het algemeen beschouwd als een medium hard slaapoppervlak dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt beschouwd als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het balans houdt (hieraan kiezen de meesten de voorkeur).

De Hybride Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Originele Hybride, in welk geval de boven opperste laag is aangepast voor een beetje warmer wolkachtig gevoel en dientengevolge als zachter (desalniettemin nog harder dan de Originele) wordt beschouwd.

Is het juist het feit dat mijn eigen bed een intense lucht kan bezitten?

Ja, als jouw verse Emma-bed een stank heeft, ligt datgene zeer gebruikelijk. Die geur ligt onbedreigend en indien jij het matras 72 uurtjes laat toe ventileren, verdampt die lucht. Onze eigen artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd als en tevens erkend om baby op de toelaten slapen. Derhalve maak je jij niet bekommeringen betreffende deze stank afkomstig van uw verse Emma bed

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen wat solider dankzij hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Ijzeren Bedden

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️