Hypoallergeen Matrashoes ᐅ 7 VERBORGEN TIPS

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De Beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma altijd een afprijzing, in dit tekst lees je op welke manier je de grootste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hypoallergeen Matrashoes:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slaap. Gecreëerd om je de perfecte slaap te geven. Slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit wel een onderscheid in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras verschillende formaten te koop. De kleinste formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grote maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun u dan nog wel aanschaffen op de website? Dit zijn de O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De 02 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van de matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dik plak HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Hypoallergeen Matrashoes

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het 02 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie van matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma hierna beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt het voor ons dat een betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met de standaard Hybrid matras, waardoor het meer ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter aanvoelt dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. U koopt dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Hypoallergeen Matrashoes: Korting op EmmaMatrassen en andere producten

Na die verhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10% en zelfs 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met 4 handige handvatten en kan bij 60°C gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. bed moet een stevige ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net in je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch design dat maakt dat het in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar die toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren tussen €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wilt kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Hypoallergeen Matrashoes

Emma heeft een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende research voordat u een beslissing neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Hypoallergeen Matrashoes

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Hypoallergeen Matrashoes Accessoires

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het het mogelijk is te de deken te schoonmaken, blijkt het dekbed te gewichtig voor binnenlandse wasmachines. Er bestaan twee formaten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 cm alsook 240×220 plus het kostprijs begint op 165 euro EUR.

Temp pad

Met behulp van het tempereerpad tool kan de temperatuur vanaf de bed worden geregeld. Het machine moet naast de het slaapplek om te wezen opgesteld en kan door middel van een afstandsbedieningstoestel worden bijgesteld. Daarvan zijn het energiecellen niet echt standaard inbegrepen. De kosten van de temperatuurpad is €259 euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft 4 diverse matrassen. We concentreren in op het twee populairste materassen: Het Emma O2 en tevens de Emma Hybrid. Allebei bedden hebben één dikte vanaf 25 cm. Het O2 heeft een medium naar ferm eigenschap, dat prima aansluit bij kant en ook achterkant slapers.

De gemengde blijkt net iets steviger. Het grootste afwijking tussen het een tweetal matrassen blijkt het aan het hybride een pocketvering laagje is toegepast.
Het minste maat van het Emma O2 materas bedraagt €439 en ook het grote maat €1.069. Bij Emma bedrijf Hybrid matras vangen aan de tarieven van 899 t/m 2.039 euro. Net als u kunt bekijken, bewegen het kosten sterk verschillend.

Worden er prijsverlaging gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma waarborg en wat wordt er vergoed?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Hypoallergeen Matrashoes

Behalve de matrassen, zijn er meer slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbescherming, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste positie van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen teweegbrengt. Allemaal onze topsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door autonome consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te wijten door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er gebruikt aan meer en meer comfortabelheid, support en temperatuurregulering door het invoegen van extra vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor individuen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het vorm last dat je hebt.

We kunnen helaas geen situaties aanpakken, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen geven.

Personen die ongemak heeft door drukplekken (doorgaans wanneer een stuk van je fysiek wordt overbelast of gekneld als het overmatig belasting verdraagt) heeft er doorgaans baat bij om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op zeer vaste matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog altijd aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste alignering van de rug, als je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugklachten lijdt door een verkeerde positionering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en aanvangt door te slinken bij de heupzone), nood meestal meer aan een matras dat extra steun biedt. Het meest passend is daarna één van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk doet zich vaker voor bij personen die enigszins zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die gewoon te lang op erg oude, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben enorm baat bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium iets meer waarde heeft met een dikkere comfortabele laag en kleine veren, om de eerder besproken drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocketvering en schuim?

Net als elk grondstoffen hebben ook vulling en binnen veren ieder eigen sterke punten. Vulling opereert druk reducerend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het sensatie krijgt dat je handen slaperig zijn, is een matras van schuim waarschijnlijk een superieure alternatief voor.

Binnenveringen zijn meestal wat steviger en geven zodoende wat toegevoegde support. Het belangrijkste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij optimaler ventileert. Indien je veel transpireert of in een zeer vochtig klimaat woont, is de kern met veren absoluut het aandacht geven waard.

De genoemde product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 is in het algemeen beschouwd als een medium-hard matras dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Originele Hybride wordt beschouwd als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het evenwicht houdt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Original Hybrid, in welk geval de bovenste laag is aangepast om een wat knusser wolkengevoel en daarom als zachter (desalniettemin toch harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als gezien.

Is het juist dat mijn matras een intense lucht kan hebben?

Inderdaad, wanneer jouw recente Emma-slaapoppervlak een geur heeft, staat het feit dat heel gewoon. Het lucht staat onschadelijk en als jij het bed twee en zeventig uur toelaat doorluchten, verdwijnt deze stank. Onze artikelen zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd als en ook erkend met het doel baby op de te slapen. Daarom maakt je geen zorgen over de geur afkomstig van jouw verse Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun bouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Hypoallergeen Matrashoes

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️