Hotelbed Kopen ☑️ 10 MAKKELIJKE TRUCS

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma altijd een korting, in dit stuk leer je op welke manier je de beste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hotelbed Kopen:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren research naar slaap. Gemaakt om jouw de ideale nachtrust te bieden. Doeze vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit er wel een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor €459. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras tal van maten verkrijgbaar. Het kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Hieronder vallen de O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De 02 is samengesteld uit diverse types schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dik plak HRX schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Hotelbed Kopen

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige dat wat verschillend is dan de 02 betreft de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de O2 matras lijkt het voor ons dat een betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het meer ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en moet concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Hotelbed Kopen: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% tot zelfs 45%. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot 45% korting te geven en nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier grepen en kan bij 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen de bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe moet een stevige ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 en €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp dat ervoor zorgt dat het past in bijna ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wil ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere wensen is de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Hotelbed Kopen

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen vaak al in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus goed onderzoek voordat je een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Emma kussen

Hotelbed Kopen

Buiten de bedden heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je de gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Hotelbed Kopen Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde denkbaar schijnt te zijn te de deken om te schoonmaken, blijkt de dekbed te erg zwaarwegend ten behoeve van binnenlandse wasautomaten. Er twee afmetingen verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 cm en 240×220 en het kosten vangt aan op €165 euro.

Temp pad

Met het tempereerpad gereedschap kan de warmtegraad van het bedden worden geregeld. De apparaat moet naast het bed te worden opgesteld plus mag door middel van 1 afstandsbediening wezen bijgesteld. Hiervan zijn de energiecellen geen standaardgewijs ingesloten. De kostprijs van de temp pad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over vier verschillende bedden. We zoomen in het een tweetal populairste bedden: Het Emma merk O2 en ook de Emma bedrijf Hybrid. Beide matrassen hebben ’n diktegraad vanaf 25 cm. De O2 heeft één gemiddeld tot stevig eigenschap, hetgeen prima past bij zijde en ook achterkant slapers.

Het gemengde blijkt juist een beetje harder. Het grootste afwijking tussenin het 2 matrassen is dat op de gemengde één pocketveer laag is geïntegreerd.
Het minste formaat van de Het Emma O2 materas kost 439 euro en ook de grootst formaat €1.069. Bij Emma merk Hybrid matras beginnen het prijzen van 899 euro tot en met 2.039 euro. Zoals jij kunt bekijken, bewegen het kosten aanzienlijk verschillend.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma garantie en welke aspecten wordt er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Hotelbed Kopen

Naast de matrassen, zijn er andere slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten teweegbrengt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet enkel grondig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te danken door dit ontwerp.

Gedurende de uitvoeringen door is er gebruikt aan steeds meer comfortabelheid, support en warmtebeheersing door het toevoegen van meer innovatieve materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, supermakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn vervaardigd van stoffen die gecertificeerd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met rugpijn of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het soort last dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg geen omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je toch wat adviezen voorschotelen.

Wie pijn heeft door drukzones (doorgaans indien een stuk van je lichaam wordt belast of afgekneld als het te veel massa ondersteunt) heeft er meestal nut van om te veranderen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel stevige matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Alhoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte uitlijning van de ruggengraat, indien je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die pijn in de rug lijdt door een slechte positionering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te soepel is en begint door te zakken bij de heupgebied), verlangt doorgaans meer aan een matras dat meer support biedt. Het meest passend is dan één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het issue treedt vaker voor bij mensen die enigszins zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die simpelweg te lang op heel versleten, vervormde matrassen hebben gerust. Zij hebben enorm baat bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium een beetje extra waarde heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en kleine veren, om de hiervoor besproken drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocketvering en schuim?

Net zoals ieder materialen hebben ook foam en binnenveren hun unique sterk punten. Foam werkt drukverlagend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het besef krijgt dat je vingers slapen, is een schuimmatras vermoedelijk een superieure optie voor.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat harder en geven hierdoor wat toegevoegde support. Het grootste pro van de binnenveringskern is dat hij beter lucht doorlaat. Als je heel veel transpireert of in een zeer nat weer woont, is de veerkern absoluut het bekijken waard.

De productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt in het over het algemeen beschouwd als een medium hard slaapoppervlak dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Original Hybrid wordt beschouwd als een medium-stevig matras dat het evenwicht behoudt (hieraan geven de meeste mensen de keuze).

De Combinatie Premium is wat betreft liggevoel het meeste gelijkwaardig met de Original Hybrid, in welk geval de boven laag aan de bovenkant is aangepast voor om een enigszins knusser wolkengevoel en dus als zachter (maar nog steeds harder dan de Oorspronkelijke) is gezien.

Is het waar het feit dat mijn persoonlijke matras een intense lucht kun ervaren?

Ja, indien uw nieuwe Emma-bed een lucht bezit, ligt het feit dat zeer normaal. Die geur is onbedreigend en indien je de bed tweeënzeventig uurtjes laat toe doorluchten, vervaagt die lucht. Onze eigen artikelen zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd en eveneens goedgekeurd om baby op het om dutten. Derhalve maak u niet zorgen betreffende het stank van jouw recente Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat solider dankzij hun constructie. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Hotelbed Kopen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️