Hoogte Boxspring Bed 🔴 4 SNELLE HACKS

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Promoties

De Beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma steeds een korting, in dit artikel leer je op welke manier je de grootste kortingen en voordeligste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoogte Boxspring Bed:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren studie naar slapen. Ontwikkeld om jou de perfecte slaap te geven. Slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit nog een onderscheid in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grote maat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras talrijke formaten verkrijgbaar. De kleinste formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen op de website? Hieronder vallen de O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dik laag HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Hoogte Boxspring Bed

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is dan de O2 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt het voor ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen dan de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Hoogte Boxspring Bed: Aanbieding op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingen tussen 10 en maar liefst 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier handvatten en kan bij 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bed uit de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. bed moet een stevige ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wil kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Hoogte Boxspring Bed

Emma biedt een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Voer dus voldoende research alvorens u een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Emma kussen

Hoogte Boxspring Bed

Buiten de slaapmeubels biedt Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Hoogte Boxspring Bed Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande dat het mogelijk schijnt te zijn te het dekentje te wassen, is het dekbed te zwaarwegend voor huishoudelijke wasmachines. Er bestaan een tweetal maten verkrijgbaar van 150×200 cm alsook 240 bij 220 plus de prijs vangt aan op 165 EUR.

Temp pad

Met het temperatuurpad gereedschap kunnen het temperatuur vanuit het bed wezen beheerd. Het toestel moet naast de het slaapplek om te wezen opgesteld en ook mag via één afstandbediening worden aangepast. Van dit bevinden het energiecellen niet echt standaardmatig ingesloten. De kostprijs van de temp pad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 uiteenlopende bedden. Wij zoomen in op de een tweetal populairste bedden: Emma O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Beide materassen bezitten ’n omvang vanaf 25 cm. De O2 bezit een middelmatig naar stevig aard, dat prima aansluit bij zij en tevens rugzijde slapers.

Het hybride is precies enigszins harder. Het belangrijkste verschil tussen de 2 bedden blijkt het feit dat aan de hybrid een pocketveringssysteem laag is toegepast.
De minste formaat vanaf het Het Emma merk O2 matras bedraagt 439 euro en het grote maat 1069 euro. de Emma merk Hybrid materas beginnen de kosten vanuit €899 t/m 2039 euro. Net als je kan aanschouwen, gaan de kosten aanzienlijk uiteen.

Worden er korting gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma- garantie en welke onderdelen worden er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoogte Boxspring Bed

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slaap gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ligging van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten veroorzaakt. Allemaal onze bestsellers zijn niet alleen diepgaand getest door autonome consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat komt door dit design.

Tussen de modellen door is er toegepast aan steeds meer comfortabelheid, steun en warmteregulering door het invoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, supermakkelijk rein te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn vervaardigd van stoffen die erkend zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het vorm ongemak dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet situaties aanpakken, maar we kunnen je wel wat richtlijnen voorschotelen.

Personen die ongemak heeft door drukzones (meestal als een gedeelte van je lijf wordt beladen of afgekneld als het te veel belasting ondersteunt) heeft er doorgaans voordeel van om te wisselen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel stevige matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen toch beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste positionering van de wervelkolom, mocht je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugklachten heeft door een verkeerde positionering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te soepel is en aanvangt door te slinken bij de heupgebied), heeft meestal meer aan een matras dat extra steun biedt. Het meest passend is daarna één van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk treedt regelmatig voor bij personen die enigszins zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die gewoon te lang op erg versleten, verwrongen matrassen hebben gerust. Zij hebben veel baat bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium enigszins extra belang heeft met een dikker comfortabele laag en microveren, om de voorgaand besproken drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocket veer en foam?

Gelijk gelijk elk grondstoffen hebben ook schuim en binnen veren ieder unique krachtige kanten. Schuim werkt drukverlagend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het gevoel krijgt dat je vingers tintelen, is een matras van schuim vermoedelijk een superieure keuze voor jou.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat vaster en leveren hierdoor wat extra ondersteuning. Het grootste voordeel van de binnenvering kern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Indien je overvloedig zweet produceert of in een heel vochtig klimaat woont, is de verenkern zeker het aandacht geven waard.

Deze productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het over het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Original Hybrid is gezien als een medium stevig matras dat het evenwicht hanteert (hieraan kiezen de meeste mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is qua gevoel tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Originele Hybride, waarbij de boven opperste laag is aangepast voor te een wat gezelliger wolkachtig gevoel en dus als softer (echter nog steviger dan de Original) wordt gezien als gezien.

Klopt dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een intense stank kun ervaren?

Inderdaad, indien uw verse Emma-bed een geur bezit, staat het feit dat erg gewoon. Het geur is onschadelijk en indien u de matras 72 uur laat toe luchten, vervaagt die lucht. Onze eigen items zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en ook toegestaan om baby op toelaten dutten. Derhalve maakt u geen bezorgdheden over de geur uit uw verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen wat krachtiger vanwege hun opbouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Hoogte Boxspring Bed

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️