Hoofdkussen Nek En Schouderklachten ✔️ 6 VERBIJSTERENDE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingscodes

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma steeds een afprijzing, in dit artikel lees je hoe je de hoogste afprijzingen en voordeligste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoofdkussen Nek En Schouderklachten:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gecreëerd om jou de beste nachtrust te geven. Doeze vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit wel een onderscheid in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras verschillende formaten verkrijgbaar. De kleinere maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote formaat (180×210 cm) is €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel kopen op de website? Dit betreft het 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. Het 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De O2 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Hoofdkussen Nek En Schouderklachten

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat verschillend is dan de 02 betreft de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep hierna beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt het voor ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen dan de reguliere Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke soepeler is dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Hoofdkussen Nek En Schouderklachten: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10% en maar liefst 45. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en toch een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier handvatten en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. bed biedt een goede ondergrond bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig design dat maakt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen voorhanden om toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Hoofdkussen Nek En Schouderklachten

Emma heeft een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende research alvorens je een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Hoofdkussen Nek En Schouderklachten

Buiten de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Hoofdkussen Nek En Schouderklachten Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde mogelijk schijnt te zijn te de dekentje om te wassen, is de dekentje te erg zwaar voor binnenlandse wasserettes. Er een tweetal afmetingen verkrijgbaar vanaf 150×200 cm tevens 240×220 plus de prijs begint op €165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van het temp pad gereedschap kunnen het warmte vanuit de bedden zijn geregeld. Het machine hoort vlakbij de slaapplek te worden neergezet plus kan met 1 afstandsbedieningstoestel worden bijgesteld. Hiervan bevinden het accu’s geen standaardmatig inbegrepen. De prijs vanaf het temperatuurpad is 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over 4 verschillende bedden. We focussen in op het een tweetal populairste matrassen: Het Emma merk O2 en het Emma Hybrid. Beiden materassen kennen een omvang vanaf 25 cm. Het O2 heeft één gemiddeld naar vast karakter, hetgeen goed past bij zijde en ook achterkant slapers.

De hybride is net iets harder. De belangrijkste onderscheid tussendoor het twee materassen schijnt het bij de hybrid ’n pocketveer laagje is toegevoegd.
De kleinste maat van de Emma O2 materas kostprijs 439 en tevens de grootst afmeting €1.069. Bij het Emma Hybrid bed vangen aan het kosten van 899 t/m 2039 euro. Zoals u mag bekijken, lopen de kosten sterk verschillend.

Worden er kortingen gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma garantieperiode en welke onderdelen wordt er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoofdkussen Nek En Schouderklachten

Behalve de matrassen, zijn er andere nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbescherming, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Allemaal onze topsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat komt door dit vormgeving.

Tussen de uitvoeringen door is er gewerkt aan toenemend comfortabelheid, steun en warmteregulering door het invoegen van extra vooruitstrevende materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaappositie en het soort pijn dat je hebt.

We kunnen helaas geen gevallen aanpakken, maar we kunnen je toch wat adviezen aanbieden.

Personen die ongemak heeft door drukzones (gewoonlijk als een stuk van je fysiek wordt belast of gekneld als het overmatig gewicht verdraagt) heeft er doorgaans baat bij om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op zeer stevige matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog altijd gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede positionering van de rug, als je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugpijn heeft door een slechte alignering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te soepel is en begint door te zakken bij de heupen), verlangt meestal meer aan een matras dat extra steun geeft. Het meest passend is dan eentje van onze hybride matrassen met veren. Het issue treedt vaker voor bij individuen die enigszins zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die eenvoudigweg te lang op zeer versleten, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben veel voordeel bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium enigszins extra kwaliteit heeft met een dikkere comfortabele laag en kleine veren, om de voorgaand vermelde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocketvering en foam?

Zoals als ieder materialen hebben ook foam en binnenveren hun eigen sterke kanten. Foam opereert druk reducerend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie krijgt dat je handen slapen, is een schuim matras vermoedelijk een superieure optie voor.

Binnen veren zijn doorgaans wat vaster en geven zodoende wat extra support. Het grootste voordeel van de binnenveringskern is dat hij beter ventileert. Als je veel zweet of in een heel vochtig milieu leeft, is de veerkern vast en zeker het bekijken waard.

Deze productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het in het algemeen aangemerkt als een medium hard slaapoppervlak dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Original Hybrid is gezien als een gemiddeld stevig bed dat het balans hanteert (hieraan geven de meeste mensen de voorrang).

De Hybride Premium is qua liggevoel het meest gelijkwaardig met de Originele Hybride, in welk geval de top laag aan de bovenkant is aangepast voor te een enigszins warmer gevoel van wolken en dus als softer (echter toch harder dan de Original) is gezien.

Is het waar datgene mijn eigen matras een intense geur mag ervaren?

Klopt, als jouw recente Emma-slaapoppervlak een lucht ervaart, staat datgene zeer gebruikelijk. De lucht is onschadelijk en als u de slaapoppervlak 72 uur toelaat doorluchten, verdampt dat stank. Onze eigen producten zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en ook goedgekeurd om baby op de laten slapen. Derhalve maak je u geen bezorgdheden betreffende de lucht uit jouw recente Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen iets steviger dankzij hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Hoofdkussen Nek En Schouderklachten

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️