Hoofdbord Ikea ✔️ 9 LUCRATIEVE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingscodes

De Beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma altijd een korting, in dit tekst leer je op welke manier je de hoogste kortingen en aantrekkelijkste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoofdbord Ikea:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gecreëerd om jouw de ideale nachtrust te geven. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Als je denkt een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit er wel een onderscheid in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras talrijke maten beschikbaar. Het kleine maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grote formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit zijn de O2-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Hoofdbord Ikea

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de 02 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie van matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras lijkt ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren dan het reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het meer steun en stabiliteit biedt. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter aanvoelt dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Hoofdbord Ikea: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds deze verhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 en maar liefst 45%. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier grepen en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit alle Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondergrond bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig design wat maakt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Hoofdbord Ikea

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Doe dus goed onderzoek alvorens u een beslissing doet, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Hoofdbord Ikea

Naast de slaapmeubels biedt Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen omdat de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heeft u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Hoofdbord Ikea Accessoires

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde mogelijk schijnt te zijn te de deken om te reinigen, is het dekbed te gewichtig gedurende binnenlandse wasserettes. Er een tweetal formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter en 240×220 plus de prijs vangt aan bij 165 euro’s.

Temp pad

Dankzij het temp pad instrument mag het warmtegraad van de bed worden geregeld. De apparaat moet vlakbij het bedden om te worden opgesteld plus mag met een afstandbediening zijn versteld. Daarvan zijn het batterijen niet echt standaardgewijs bijgevoegd. Het prijs van het tempereerpad bedraagt €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 verschillende materassen. We zoomen in het een tweetal populairste matrassen: Het Emma O2 en ook het Emma merk Hybrid. Allebei bedden bezitten ’n diktegraad vanaf 25 cm. Het O2 bezit een middelmatig naar stevig karakter, dat uitstekend past bij zij en achterkant slapers.

Het hybride is net een beetje steviger. Het grootste afwijking tussendoor het 2 materassen blijkt het feit dat aan de gemengde een pocketveer niveau is toegevoegd.
Het kleinere maat vanaf het Het Emma merk O2 matras kostprijs 439 euro en het grootste afmeting 1.069 euro. Bij Emma Hybrid bed vangen aan het tarieven vanuit 899 euro tot en met 2.039 euro. Net als u kunt aanschouwen, bewegen het prijzen sterk verschillend.

Wordt er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma garantieperiode en welke aspecten wordt er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoofdbord Ikea

Naast de matrassen, zijn er meer nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede positie van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten veroorzaakt. Al onze topsellers zijn niet alleen grondig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te danken door dit vormgeving.

Tussen de varianten door is er gebruikt aan toenemend comfortabelheid, ondersteuning en warmtebeheersing door het toevoegen van extra innovatieve materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die erkend zijn als onberispelijk, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het vorm pijn dat je ervaart.

We kunnen helaas geen omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen geven.

Personen die pijn ervaart door drukpunten (gewoonlijk wanneer een deel van je lichaam wordt beladen of afgekneld als het overmatig massa draagt) heeft er gewoonlijk nut van om over te stappen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel stevige matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog altijd aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte alignering van de ruggengraat, indien je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugpijn heeft door een onjuiste positionering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te soepel is en aanvangt door te verzakken bij de heupzone), heeft meestal meer aan een matras dat meer steun geeft. Het beste is daarna eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het probleem doet zich regelmatig voor bij personen die enigszins zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die gewoon te veel tijd op zeer verouderde, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben enorm voordeel bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium enigszins extra kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfort laag en kleine veren, om de hiervoor genoemde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid ertussen een pocketvering en vulling?

Gelijk als elk materialen hebben ook vulling en binnenveren elk eigen krachtige punten. Foam opereert drukverlagend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en vaker het sensatie ervaart dat je handen slaperig zijn, is een matras van schuim wellicht een superieure keuze voor.

Binnen veren zijn meestal wat steviger en bieden daardoor wat meer steun. Het belangrijkste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Wanneer je heel veel zweet produceert of in een erg dampig weer verblijft, is de veerkern zeker het overwegen waard.

De genoemde productreeksen in het in het algemeen:

De O2 is over het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Originele Hybride wordt beschouwd als een medium-stevig bed dat het evenwicht houdt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de keuze).

De Hybride Premium is wat betreft liggevoel het hoogst vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de top laag is aangepast voor voor een enigszins gezelliger wolkengevoel en daarom als softer (maar toch vaster dan de Original) wordt gezien als beschouwd.

Is het waar het feit dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een sterke stank kun ervaren?

Klopt, indien jouw recente Emma-bed een lucht bezit, staat dat erg normaal. Die stank staat onbedreigend en wanneer jij hetzij matras 72 uren laat toe ventileren, verdampt dat stank. Onze producten zijn OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd als en tevens toegestaan voor het doel zuigelingen op te slapen. Derhalve maak jij niet bekommeringen over de geur afkomstig van jouw verse Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun opbouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Hoofdbord Ikea

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️