Hoofdbord 90 Cm 🔴 10 ONTHULLENDE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Kortingen

De beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma steeds een korting, in dit stuk leer je op welke manier je de hoogste afprijzingen en beste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoofdbord 90 Cm:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang research naar slaap. Ontwikkeld om jouw de ideale slaap te geven. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit er nog een onderscheid in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. De grote maat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras talrijke formaten verkrijgbaar. Het kleinste maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste formaat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit betreft het O2-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De O2 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Hoofdbord 90 Cm

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige wat anders is dan het O2 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras lijkt ons dat de betere koop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en vastheid levert. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Hoofdbord 90 Cm: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10% tot zelfs 45%. Een 20% is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een succesvol bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier handvatten en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het platform moet een stevige ondersteuning bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro en €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp dat maakt dat het in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn diverse elementen beschikbaar die toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een schaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Hoofdbord 90 Cm

Emma biedt een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende research alvorens je een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Hoofdbord 90 Cm

Naast de bedden heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Hoofdbord 90 Cm Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het feit dat hetzelfde mogelijk blijkt te zijn om de dekentje om te wassen, is het dekbed te zwaarwegend gedurende huiselijke wasmachines. Er zijn twee afmetingen verkrijgbaar vanaf 150×200 cm tevens 240 bij 220 en het kosten start bij 165 euro EUR.

Temp pad

Dankzij de temperatuurpad gereedschap kunnen het warmte vanuit het bedden zijn gereguleerd. De machine moet naast de de bed te wezen geplaatst en mag door middel van een afstandbediening worden versteld. Hiervan zijn de energiecellen niet standaard ingesloten. Het kostprijs vanaf het tempereerpad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft vier diverse materassen. Wij focussen in op het 2 meest populaire matrassen: Het Emma O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Allebei matrassen kennen een dikte vanaf 25. Het O2 heeft ’n middelmatig naar stevig aard, wat uitstekend geschikt is voor zijde en achterkant slapers.

De hybrid blijkt net enigszins steviger. Het grote onderscheid tussenin de 2 matrassen is dat bij de hybride één pocketveer laag is toegepast.
Het kleinste formaat vanaf het Het Emma O2 matras kost 439 euro en de grootste maat €1.069. Bij Emma Hybrid bed starten het kosten vanuit €899 tot en met 2.039 euro. Gelijkend op je kunt zien, bewegen de tarieven krachtig uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging aangeboden op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma waarborg en wat worden er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoofdbord 90 Cm

Naast de matrassen, zijn er verschillende nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbeschermer, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste positie van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Elk onze topsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door autonome consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat komt door dit ontwerp.

Gedurende de uitvoeringen door is er gebruikt aan meer en meer comfortabelheid, support en temperatuurregulering door het invoegen van extra innovatieve materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig proper te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn vervaardigd van stoffen die erkend zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je manier van slapen en het soort last dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg geen situaties oplossen, maar we kunnen je wel wat adviezen voorschotelen.

Wie last ervaart door drukzones (doorgaans als een deel van je lijf wordt beladen of afgesloten als het te veel belasting draagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te wisselen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel vaste matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen toch gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede positionering van de rug, als je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die pijn in de rug ervaart door een slechte positionering van de rug (gewoonlijk als een matras te soepel is en begint door te zakken bij de heupzone), heeft vaak meer aan een matras dat extra steun geeft. Het beste is daarna een van onze hybride matrassen met veren. Het probleem doet zich vaker voor bij personen die enigszins zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die eenvoudigweg te veel tijd op heel versleten, vervormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben heel veel profijt bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium een beetje extra waarde heeft met een dikker comfortlaag en micro-veren, om de hiervoor vermelde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocketveer en vulling?

Net als ieder materialen hebben ook schuim en binnenveren ieder unique sterk aspecten. Vulling functioneert druk reducerend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het besef ervaart dat je hand slapen, is een schuimmatras waarschijnlijk een betere alternatief voor.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat harder en geven hierdoor wat extra steun. Het voornaamste pro van de binnenvering kern is dat hij efficiënter ventileert. Wanneer je overvloedig zweet produceert of in een erg nat milieu leeft, is de veerkern vast en zeker het overwegen waard.

Deze productlijnen in het in het algemeen:

De O2 is over het algemeen gezien als een gemiddeld hard matras dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als gezien als een medium-stevig slaapoppervlak dat het balans behoudt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de keuze).

De Combinatie Premium is qua ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de bovenste opperste laag is aangepast te een enigszins knusser gevoel van wolken en dientengevolge als zachter (desalniettemin toch vaster dan de Oorspronkelijke) is gezien.

Is het waar datgene mijn matras een intense geur kun hebben?

Klopt, als uw nieuwe Emma-slaapoppervlak een lucht heeft, is datgene erg normaal. De lucht staat onschadelijk en wanneer je het matras 72 uren toelaat doorluchten, verdampt dat lucht. Ons artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd en eveneens goedgekeurd voor het doel baby op de laten dutten. Derhalve maak je u niet zorgen over het stank afkomstig van je verse Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets solider dankzij hun bouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Hoofdbord 90 Cm

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️