Hoezen Voor Donsdekens ➡️ 4 VERBIJSTERENDE TIPS

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Kortingscodes

De beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma steeds een afprijzing, in dit stuk lees je hoe je de beste kortingen en beste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoezen Voor Donsdekens:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slapen. Gemaakt om jou de ideale nachtrust te bieden. Slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Als je overweegt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit er wel een verschil in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras tal van formaten beschikbaar. Het kleinste formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel kopen op de website? Dit betreft het O2-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een eigen review voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er is een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan het bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast is dit matras uit een dikke plak HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Hoezen Voor Donsdekens

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het 02 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van techniek van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en stabiliteit levert. Bovendien bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke soepeler is dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en moet concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Hoezen Voor Donsdekens: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10% tot zelfs 45. Een 20% is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze toch een succesvol bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier handvatten en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het platform moet een goede ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp dat maakt dat het bed past in bijna elke slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen voorhanden die toe te voegen aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wilt kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Hoezen Voor Donsdekens

Emma Sleep biedt een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus goed research voordat u een aankoop doet, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Emma kussen

Hoezen Voor Donsdekens

Buiten de bedden heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Hoezen Voor Donsdekens Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat hetzelfde haalbaar blijkt te zijn te de deken om te wassen, blijkt het deken te zwaarwegend gedurende huishoudelijke wasserettes. Er 2 afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150×200 cm tevens 240 bij 220 en ook het prijs start bij 165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad gereedschap kan het warmtegraad vanuit de bedden worden gereguleerd. De apparaat hoort vlakbij de bed te zijn neergezet en ook mogen met een afstandbediening wezen versteld. Hiervan bestaan de batterijen geen standaardgewijs ingesloten. Het kosten van de tempereerpad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over een viertal verschillende bedden. We concentreren in het 2 populairste materassen: Emma O2 en het Emma merk Hybrid. Allebei bedden bezitten één dikte van 25. Het O2 heeft één middelmatig tot stevig aard, hetgeen uitstekend past bij zij en ook rugslapers.

De gemengde blijkt net enigszins steviger. De belangrijkste verschil tussenin het twee bedden is het feit dat op het hybrid een pocketveer laag schijnt geïntegreerd.
De minste formaat van de Emma O2 bed kost 439 euro en tevens het grootste formaat 1069 euro. de Emma merk Hybrid materas starten het prijzen vanuit 899 euro tot €2.039. Net als je kunt zien, bewegen de kosten sterk uiteenlopend.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma- garantieperiode en welke aspecten worden er gedekt?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoezen Voor Donsdekens

Naast de matrassen, zijn er meer slapen gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten teweegbrengt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet alleen zorgvuldig getest door autonome consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te danken door dit ontwerp.

Tussen de varianten door is er gebruikt aan meer en meer gemak, support en warmtebeheersing door het gebruiken van meer vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen absorberen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het vorm last dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet gevallen verhelpen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen voorschotelen.

Degenen die ongemak ervaart door drukzones (doorgaans wanneer een deel van je lichaam wordt belast of afgesloten als het teveel belasting draagt) heeft er gewoonlijk nut van om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op heel vaste matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Hoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen toch gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede uitlijning van de ruggengraat, mocht je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugpijn heeft door een slechte uitlijning van de wervelkolom (meestal als een matras te zacht is en start door te verzakken bij de heupgebied), nood doorgaans meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning verleent. Het meest passend is vervolgens een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk doet zich aker voor bij individuen die een beetje zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die gewoon te veel tijd op zeer oude, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben heel veel profijt bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium een beetje extra kwaliteit heeft met een dikker comfort laag en microveren, om de hiervoor genoemde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocket veer en vulling?

Zoals als alle stoffen hebben ook schuim en binnenveren elk eigen sterke aspecten. Foam opereert drukverlagend. Als je een zijslaper bent en aker het besef krijgt dat je hand slaperig zijn, is een schuim matras wellicht een betere optie voor jou.

Binnen veren zijn doorgaans wat steviger en bieden daardoor wat extra ondersteuning. Het belangrijkste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Als je heel veel zweet produceert of in een heel vochtig weer woont, is de kern met veren vast en zeker het overwegen waard.

Deze productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het algemeen gezien als een medium hard matras dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als gezien als een gemiddeld stevig bed dat het evenwicht behoudt (hieraan geven de meesten de voorrang).

De Hybride Premium is qua gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Original Hybrid, in welk geval de bovenste opperste laag is aangepast om een enigszins warmer gevoel van wolken en daarom als zachter (maar nog harder dan de Original) is gezien.

Is het waar datgene mijn slaapoppervlak een intense geur kan bezitten?

Ja, als jouw nieuwe Emma-bed een lucht heeft, ligt het feit dat heel gewoon. De geur ligt onschadelijk en als je het slaapoppervlak twee en zeventig uur toelaat ventileren, verdwijnt die stank. Onze eigen producten zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd en tevens toegestaan met het doel zuigelingen op de toelaten rusten. Derhalve maak jij geen bezorgdheden over het geur van uw nieuwe Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets solider vanwege hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Hoezen Voor Donsdekens

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️