Hoeslaken Zwart 200×200 🔴 12 OPZIENBARENDE GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Kortingscodes

De beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma altijd een afprijzing, in dit artikel ontdek je op welke manier je de grootste kortingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoeslaken Zwart 200×200:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slaap. Gemaakt om jouw de ideale slaap te geven. Val in slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma te kopen is het essentieel om te weten dat er 4 opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit nog een onderscheid in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras verschillende formaten beschikbaar. Het kleine formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit zijn het 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De 02 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er is een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dik plak HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Hoeslaken Zwart 200x200

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige dat wat verschillend is dan het 02 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuim met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het O2 matras schijnt ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het extra steun en vastheid levert. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke zachter is dan de hoes van van het Hybrid matras. Je koopt dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en moet concurreren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Hoeslaken Zwart 200×200: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10 tot maar liefst 45. Een 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en toch een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met 4 handige grepen en kan op 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bed uit de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. bed moet een goede ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig ontwerp dat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar om toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Hoeslaken Zwart 200×200

Emma biedt een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek alvorens u een beslissing doet, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Hoeslaken Zwart 200x200

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Hoeslaken Zwart 200×200 Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat hetzelfde haalbaar schijnt te zijn te de dekbed om te wassen, blijkt de dekentje te erg zwaarwegend voor huishoudelijke wasmachines. Er bestaan een tweetal maten verkrijgbaar van 150 bij 200 centimeter en 240 bij 220 plus het kostprijs start bij 165 EUR.

Temp pad

Met het temperatuurpad gereedschap kunnen de temperatuur van de bedden worden gereguleerd. Het toestel moet vlakbij de bed om te wezen neergezet en ook mag met één afstandsbedieningstoestel wezen bijgesteld. Hiervan bestaan het accu’s niet echt standaardgewijs ingesloten. De kosten van het tempereerpad is 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over een viertal verschillende bedden. Wij concentreren in de een tweetal meest populaire bedden: Het Emma merk O2 en tevens het Emma bedrijf Hybrid. Beide materassen kennen een diktegraad van 25. Het O2 kent één middelmatig naar vast karakter, hetgeen goed geschikt is bij zij en achterkant slapers.

De hybrid blijkt net iets steviger. De grote verschil tussen het twee bedden blijkt het aan het gemengde één pocketveer niveau schijnt geïntegreerd.
De minste afmeting van de Het Emma O2 matras bedraagt 439 euro en tevens het grootst afmeting 1.069 euro. de Emma bedrijf Hybrid matras starten de kosten van 899 euro tot 2.039 euro. Net als je mag zien, gaan het prijzen aanzienlijk verschillend.

Worden er korting gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma waarborg en welke aspecten wordt er gedekt?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoeslaken Zwart 200×200

Buiten de matrassen, zijn er andere nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrascover, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste positie van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten tot gevolg heeft. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door autonome consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te wijten door dit design.

Gedurende de varianten door is er gewerkt aan toenemend comfortabelheid, ondersteuning en temperatuurregulering door het invoegen van extra vernieuwende materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen dempen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn vervaardigd van stoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugpijn of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het soort last dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg geen omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen voorschotelen.

Personen die pijn ervaart door drukzones (gewoonlijk als een deel van je lijf wordt beladen of afgesloten als het teveel gewicht draagt) heeft er doorgaans baat bij om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op erg harde matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Alhoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog steeds aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede uitlijning van de rug, als je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugpijn heeft door een onjuiste alignering van de ruggengraat (meestal als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te slinken bij de heupgebied), nood doorgaans meer aan een matras dat extra steun geeft. Het meest passend is dan één van onze hybride matrassen met springveren. Het vraagstuk komt vaker voor bij personen die enigszins zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die simpelweg te lang op heel versleten, vervormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben veel voordeel bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium iets extra kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en kleine veren, om de eerder besproken drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocket veer en vulling?

Zoals zoals elk stoffen hebben ook vulling en binnen veren hun eigen sterk kanten. Foam opereert druk verminderend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en aker het sensatie beleeft dat je hand slapen, is een schuimmatras waarschijnlijk een betere alternatief voor jou.

Binnen veren zijn doorgaans wat harder en geven zodoende wat extra support. Het belangrijkste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je overvloedig zweet of in een heel nat klimaat woont, is de verenkern absoluut het aandacht geven waard.

Deze productreeksen in het in het algemeen:

De O2 is door het over het algemeen beschouwd als een medium hard bed dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Originele Hybride is aangemerkt als een gemiddeld stevig matras dat het evenwicht houdt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybride Premium is op het gebied van liggevoel het hoogst gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de boven laag aan de bovenkant is aangepast voor om een wat knusser gevoel van wolken en dientengevolge als meer zacht (echter nog steeds harder dan de Originele) is aangemerkt.

Is het juist datgene mijn eigen bed een intense stank mag ervaren?

Inderdaad, als jouw nieuwe Emma-slaapoppervlak een stank ervaart, staat het feit dat zeer gewoon. De stank staat ongevaarlijk en wanneer je het slaapoppervlak tweeënzeventig uur laat luchten, verdwijnt deze lucht. Onze eigen artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd als en eveneens erkend om baby’s op om slapen. Daarom maakt je geen enkele bekommeringen betreffende de lucht van uw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Hoeslaken Zwart 200×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️