Hoeslaken Topper 10 Cm ᐅ 14 OPMERKELIJKE HACKS

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Kortingscodes

De Beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma steeds een afprijzing, in dit tekst leer je op welke manier je de grootste afprijzingen en beste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoeslaken Topper 10 Cm:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slaap. Gemaakt om je de beste slaap te bieden. Slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Indien je besluit een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit er wel een verschil in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor ieder matras tal van formaten verkrijgbaar. Het kleinere formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste maat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Hieronder vallen het 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van dit matras van een eigen review voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De 02 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er is een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dikke laag HRX schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Hoeslaken Topper 10 Cm

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de 02 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De andere lagen schuim in het matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en stabiliteit levert. Daarnaast heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Hoeslaken Topper 10 Cm: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Na die verhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10 tot maar liefst 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier grepen en op 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof getest is op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een stevige ondersteuning bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 tot €379 euro. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design wat maakt dat het bed in bijna elke slaapkamer past. Er zijn diverse elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke wensen is de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Hoeslaken Topper 10 Cm

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen meestal al in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek alvorens u een aankoop doet, en denk niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Hoeslaken Topper 10 Cm

Naast de bedden biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Hoeslaken Topper 10 Cm Extra’s

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks dat hetzelfde denkbaar is om het dekbed om te wassen, is de dekbed te zwaarwegend gedurende binnenlandse wasserettes. Er zijn 2 maten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter tevens 240×220 en het kosten vangt aan op 165 euro euro.

Temp pad

Met het temperatuurpad gereedschap kan het temperatuur vanaf het bedje zijn geregeld. Het machine hoort vlakbij het bed om te wezen neergezet en mag met een afstandsbedieningstoestel zijn versteld. Van dit bestaan het accu’s niet standaard ingesloten. De kosten van het tempereerpad is 259 euro EUR.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over vier verschillende matrassen. Wij focussen in op het 2 meest populaire bedden: Het Emma O2 en de Emma Hybrid. Allebei matrassen hebben een diktegraad van 25 cm. De O2 kent ’n gemiddeld tot ferm karakter, wat goed geschikt is bij kant en ook rugslapers.

Het hybrid is precies enigszins steviger. De belangrijkste onderscheid tussendoor het een tweetal matrassen schijnt het aan de gemengde één pocketveer niveau is toegevoegd.
De kleinste maat vanaf het Emma O2 bed kostprijs €439 en tevens het grootste maat €1.069. Bij Emma bedrijf Hybrid materas starten de kosten vanaf 899 tot €2.039. Gelijkend op jij kan zien, gaan de kosten aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er prijsverlaging aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma waarborg en welke onderdelen wordt er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoeslaken Topper 10 Cm

Buiten de matrassen, zijn er andere slaap geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbescherming, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste positie van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen tot gevolg heeft. Elk onze bestsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door autonome consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te danken door dit vormgeving.

Gedurende de modellen door is er gewerkt aan steeds meer comfort, ondersteuning en temperatuurregulering door het toevoegen van extra innovatieve materialen. Verder zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn geproduceerd van stoffen die goedgekeurd zijn als veilig, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met rugpijn of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het soort last dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg geen omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen geven.

Wie pijn heeft door drukpunten (doorgaans indien een deel van je lichaam wordt overbelast of gekneld als het te veel gewicht draagt) heeft er gewoonlijk baat bij om over te stappen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel vaste matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Ondanks dat ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog steeds aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede positionering van de wervelkolom, als je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugklachten lijdt door een verkeerde uitlijning van de wervelkolom (meestal als een matras te soepel is en start door te zakken bij de heupgebied), heeft doorgaans meer aan een matras dat meer support verleent. Het meest geschikt is daarna één van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het issue komt vaker voor bij individuen die enigszins zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die simpelweg te lange tijd op erg verouderde, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben heel veel profijt bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium enigszins toegevoegde belang heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en kleine veren, om de voorgaand besproken drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocket veer en foam?

Zoals als ieder materialen hebben ook foam en binnen veren elk unique sterke punten. Vulling opereert druk verminderend. Als je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het sensatie ervaart dat je vingers slapen, is een schuimmatras waarschijnlijk een verbeterde keuze voor.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat harder en leveren daardoor wat toegevoegde steun. Het voornaamste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter ventileert. Indien je heel veel transpireert of in een zeer dampig milieu woont, is de kern met veren zeker het overwegen waard.

Deze productlijnen in het over het algemeen:

De O2 is over het over het algemeen beschouwd als een medium-hard slaapoppervlak dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt beschouwd als een medium stevig bed dat het balans hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de keuze).

De Combinatie Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Originele Hybride, in welk geval de boven opperste laag is aangepast om om een beetje warmer wolkachtig gevoel en dientengevolge als zachter (maar nog vaster dan de Original) wordt gezien als beschouwd.

Is het juist datgene mijn eigen slaapoppervlak een sterke lucht mag ervaren?

Klopt, als jouw verse Emma-bed een stank heeft, staat dat zeer gebruikelijk. De geur is onschadelijk en als jij hetzij slaapoppervlak 72 uur laat ventileren, vervaagt die stank. Ons items zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en eveneens goedgekeurd om baby op laten dutten. Dus maak jij geen bekommeringen aangaande deze geur uit uw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Hoeslaken Topper 10 Cm

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️