Hoeslaken 200×210 ✔️ 8 SIMPELE HACKS

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Promoties

De beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma altijd een korting, in dit tekst leer je hoe je de grootste afprijzingen en beste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoeslaken 200×210:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om jouw de beste slaap te geven. Doeze sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit er wel een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras verschillende formaten te koop. Het kleine maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grote formaat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit zijn het O2-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De O2 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan de matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Hoeslaken 200x210

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het O2 matras. Het enige wat anders is dan de 02 is de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de O2 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, waardoor het matras extra steun en stabiliteit biedt. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Hoeslaken 200×210: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en overige producten

Na die verhoging geeft Emma doorgaans kortingen variërend van 10 tot maar liefst 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een succesvol bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige grepen en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed binnen alle Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het bedframe moet een goede ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het bed past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je alles in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Hoeslaken 200×210

Emma Sleep biedt een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de kortingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende research alvorens je een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Hoeslaken 200x210

Buiten de bedden biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Hoeslaken 200×210 Accessoires

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, welke in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het het haalbaar blijkt te zijn te de dekbed te reinigen, blijkt het dekbed te zwaar gedurende huishoudelijke wasautomaten. Er zijn een tweetal formaten verkrijgbaar van 150 bij 200 centimeter alsook 240 bij 220 en de kosten vangt aan bij 165 euro euro’s.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad tool mag het warmte vanaf de bedden zijn beheerd. De machine moet vlakbij het slaapplek om te wezen geplaatst en ook mag met één afstandsbediening worden bijgesteld. Hiervan zijn het accu’s niet echt standaardgewijs inbegrepen. De kostprijs vanaf het temperatuurpad bedraagt 259 euro EUR.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over 4 verschillende bedden. Wij concentreren in het een tweetal meest populaire bedden: Het Emma merk O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Beide matrassen hebben één dikte vanaf 25. De O2 heeft ’n gemiddeld naar vast karakter, wat prima aansluit voor zij en ook rugzijde slapers.

De hybrid is precies iets harder. Het grote afwijking tussenin de 2 bedden schijnt dat bij de hybrid één pocketveringssysteem laagje is toegevoegd.
Het minste maat vanaf de Emma O2 bed kostprijs 439 euro en de grootst maat 1.069 euro. de Emma bedrijf Hybrid matras vangen aan het prijzen vanaf €899 tot 2039 euro. Gelijkend op je kan zien, lopen het prijzen aanzienlijk uiteenlopend.

Wordt er kortingen gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma garantieperiode en welke aspecten wordt er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoeslaken 200×210

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slapen geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ligging van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen teweegbrengt. Elk onze bestsellers zijn niet alleen diepgaand getest door autonome consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te wijten door dit vormgeving.

Door de uitvoeringen door is er gewerkt aan steeds meer gemak, support en temperatuurregulering door het toevoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, supermakkelijk rein te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die erkend zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugklachten of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het type ongemak dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen geven.

Degenen die ongemak voelt door drukpunten (gewoonlijk wanneer een gedeelte van je fysiek wordt belast of afgesloten als het teveel belasting draagt) heeft er doorgaans baat bij om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op erg harde matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Alhoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen toch gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte alignering van de ruggengraat, als je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugpijn heeft door een slechte positionering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en begint door te slinken bij de heupen), verlangt meestal meer aan een matras dat extra support verleent. Het meest passend is vervolgens één van onze combinatie matrassen met springveren. Het issue doet zich vaker voor bij mensen die een beetje zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die eenvoudigweg te lange tijd op zeer versleten, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben heel veel profijt bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium enigszins extra waarde heeft met een dikkere comfortabele laag en micro-veren, om de voorgaand besproken problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocket veer en vulling?

Zoals zoals elk materialen hebben ook schuim en binnen veren hun eigen sterke kanten. Foam opereert druk verminderend. Indien je een zijslaper bent en aker het gevoel krijgt dat je vingers slapen, is een schuim matras wellicht een superieure alternatief voor jou.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat harder en leveren hierdoor wat toegevoegde steun. Het grootste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Wanneer je overvloedig zweet produceert of in een heel dampig klimaat woont, is de verenkern vast en zeker het aandacht geven waard.

De product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt in het algemeen beschouwd als een medium-hard slaapoppervlak dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als beschouwd als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het midden hanteert (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is wat betreft liggevoel het hoogst gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de top laag is aangepast te een enigszins knusser wolkengevoel en dus als softer (echter toch steviger dan de Original) is gezien.

Is het juist dat mijn eigen matras een krachtige stank kun hebben?

Klopt, wanneer uw verse Emma-slaapoppervlak een geur bezit, is dat erg normaal. Die lucht is onschadelijk en wanneer u hetzij bed 72 uurtjes toelaat doorluchten, vervaagt dat stank. Ons artikelen zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en tevens erkend met het doel zuigelingen op het laten slapen. Daarom maak je niet bekommeringen betreffende deze geur uit uw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen wat steviger vanwege hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Hoeslaken 200×210

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️