Hoeslaken 160×220 ☑️ 13 OPVALLENDE WEETJES

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Aanbiedingen

De beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma steeds een korting, in dit tekst leer je op welke manier je de beste afprijzingen en voordeligste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoeslaken 160×220:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren research naar slapen. Ontwikkeld om jou de beste slaap te bieden. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma aan te schaffen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit er nog een onderscheid in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras verschillende formaten te koop. Het kleinere formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste formaat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel aanschaffen op de website? Dit betreft de O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er is een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Hoeslaken 160x220

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het 02 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en vastheid levert. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler is dan de hoes van van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Hoeslaken 160×220: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10 en maar liefst 45. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en toch een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier handvatten en op 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype binnen de bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het platform biedt een goede ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 tot €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar die toe te voegen bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de schaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Hoeslaken 160×220

Emma Sleep biedt een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende research voordat u een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Emma kussen

Hoeslaken 160x220

Buiten de bedden heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Hoeslaken 160×220 Accessoires

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde mogelijk schijnt te zijn te de dekentje te schoonmaken, blijkt de deken te erg gewichtig gedurende huiselijke wasautomaten. Er zijn twee maten verkrijgbaar van 150×200 cm alsook 240×220 en ook het prijs begint op 165 euro EUR.

Temp pad

Dankzij de temperatuurpad instrument kan de warmte vanuit het bedje worden beheerd. De toestel hoort naast de bed te zijn opgesteld en mogen met 1 afstandbediening wezen aangepast. Van dit zijn de energiecellen niet standaardgewijs inbegrepen. De kostprijs vanaf het temperatuurpad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft een viertal uiteenlopende matrassen. We focussen in op de een tweetal meest populaire bedden: Het Emma O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Allebei bedden hebben één diktegraad vanaf 25. Het O2 kent een gemiddeld tot vast eigenschap, dat uitstekend past bij zijde en ook rugslapers.

De hybride schijnt precies een beetje steviger. De grote afwijking tussenin het twee materassen blijkt het feit dat op de hybride één pocketveer laag schijnt geïntegreerd.
De kleinste formaat vanaf de Emma O2 materas bedraagt 439 euro en tevens de grootste maat 1.069 euro. Bij het Emma Hybrid matras starten het kosten vanaf €899 t/m 2039 euro. Gelijkend op je kunt bekijken, lopen het tarieven krachtig uiteen.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma garantieperiode en welke onderdelen worden er gedekt?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoeslaken 160×220

Buiten de matrassen, zijn er andere slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbescherming, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede positie van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Elk onze bestsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door autonome consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat is te wijten door dit design.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan toenemend comfortabelheid, steun en warmtebeheersing door het invoegen van meer vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn gemaakt van stoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaappositie en het soort pijn dat je voelt.

We kunnen helaas geen situaties oplossen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen aanbieden.

Wie last voelt door drukpunten (doorgaans indien een stuk van je lichaam wordt overbelast of afgekneld als het teveel massa draagt) heeft er doorgaans nut van om te veranderen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg harde matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Hoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen toch aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede alignering van de ruggengraat, indien je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugklachten ervaart door een onjuiste alignering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te zacht is en aanvangt door te slinken bij de heupgebied), verlangt doorgaans meer aan een matras dat extra support geeft. Het beste is vervolgens een van onze combinatie matrassen met veren. Het issue komt aker voor bij mensen die wat zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die eenvoudigweg te veel tijd op zeer oude, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben heel veel baat bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium enigszins meer kwaliteit heeft met een dikker comfort laag en micro-veren, om de hiervoor vermelde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocketveer en vulling?

Net zoals elk materialen hebben ook foam en binnen veren elk unique sterk aspecten. Vulling opereert druk verminderend. Wanneer je een zijslaper bent en vaker het gevoel krijgt dat je hand tintelen, is een schuim matras vermoedelijk een superieure keuze in jouw geval.

Binnenveringen zijn doorgaans wat harder en geven zodoende wat meer steun. Het belangrijkste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je overvloedig transpireert of in een zeer vochtig klimaat verblijft, is de verenkern absoluut het overwegen waard.

De genoemde productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het over het algemeen aangemerkt als een medium hard bed dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Originele Hybride is beschouwd als een gemiddeld stevig bed dat het balans behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorrang).

De Combinatie Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de top opperste laag is aangepast om een enigszins warmer wolkengevoel en daarom als softer (desalniettemin nog steeds harder dan de Originele) wordt gezien als gezien.

Klopt het feit dat mijn eigen bed een intense geur kan ervaren?

Klopt, als jouw recente Emma-slaapoppervlak een geur heeft, ligt datgene heel normaal. Het lucht staat onbedreigend en wanneer u de bed tweeënzeventig uur laat toe luchten, vervaagt dat lucht. Onze producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 met certificaat en ook goedgekeurd om baby’s op toestaan dutten. Derhalve maak je geen enkele bezorgdheden over de geur van uw verse Emma bed

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets steviger dankzij hun opbouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Hoeslaken 160×220

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️