Hoes Hoofdbord Boxspring ☑️ 6 MAKKELIJKE FEITJES

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Kortingen

De Beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma altijd een afprijzing, in dit artikel lees je op welke manier je de grootste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoes Hoofdbord Boxspring:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slapen. Gecreëerd om jou de perfecte slaap te geven. Doeze sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Als je denkt een Emma aan te kopen is het essentieel om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit er nog een verschil in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor ieder matras talrijke maten beschikbaar. De kleinste maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grootste maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel kopen op de website? Dit betreft het 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. Het O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Hoes Hoofdbord Boxspring

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige wat verschillend is dan het O2 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt het voor ons dat een betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en vastheid biedt. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. Je koopt dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Hoes Hoofdbord Boxspring: Korting op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10% tot zelfs 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige grepen en kan op 60°C gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit alle Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. bed moet een goede ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse onderdelen voorhanden die toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren kan de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Hoes Hoofdbord Boxspring

Emma heeft een uitgebreid assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek voordat u een aankoop doet, en denk niet om ook andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Hoes Hoofdbord Boxspring

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Hoes Hoofdbord Boxspring Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat hetzelfde mogelijk schijnt te zijn te de dekentje te wassen, blijkt de dekentje te erg zwaar gedurende huiselijke wasmachines. Er zijn een tweetal afmetingen verkrijgbaar van 150 bij 200 cm tevens 240×220 en ook het kosten start op 165 euro EUR.

Temp pad

Dankzij de temperatuurpad gereedschap kunnen de warmte vanaf het bedden worden gereguleerd. Het machine dient naast het bedden te worden geplaatst en ook mag via één afstandbediening worden bijgesteld. Van dit bevinden de accu’s niet standaard inbegrepen. De kosten vanaf het tempereerpad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft 4 diverse bedden. Wij zoomen in de twee favoriete bedden: Het Emma merk O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Beiden bedden kennen ’n diktegraad vanaf 25 cm. De O2 heeft ’n middelmatig tot vast eigenschap, dat prima geschikt is bij zij en tevens rugzijde slapers.

De hybrid schijnt net een beetje steviger. Het grote onderscheid tussendoor het twee bedden is het feit dat op de gemengde een pocketvering laag schijnt geïntegreerd.
De kleinste maat vanaf het Het Emma merk O2 bed kost 439 euro en tevens de grootste formaat €1.069. Bij Emma bedrijf Hybrid bed vangen aan het kosten vanuit €899 t/m €2.039. Zoals jij kunt bekijken, lopen het prijzen krachtig verschillend.

Wordt er korting gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma garantie en wat worden er gedekt?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoes Hoofdbord Boxspring

Behalve de matrassen, zijn er andere nachtrust gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ligging van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen tot gevolg heeft. Elk onze topsellers zijn niet enkel diepgaand getest door autonome consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat is te danken door dit design.

Gedurende de uitvoeringen door is er gewerkt aan toenemend comfort, support en warmtebeheersing door het toevoegen van extra vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, supermakkelijk rein te maken zijn door de losse covers en ze zijn vervaardigd van stoffen die erkend zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugpijn of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het soort pijn dat je ervaart.

We kunnen helaas geen gevallen aanpakken, maar we kunnen je wel wat adviezen aanbieden.

Personen die ongemak voelt door drukpunten (gewoonlijk wanneer een stuk van je fysiek wordt overbelast of afgekneld als het teveel gewicht draagt) heeft er doorgaans voordeel van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op zeer harde matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een goede uitlijning van de ruggengraat, mocht je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie pijn in de rug lijdt door een onjuiste uitlijning van de rug (meestal als een matras niet stevig genoeg is en start door te verzakken bij de heupzone), verlangt doorgaans meer aan een matras dat extra steun geeft. Het meest passend is vervolgens eentje van onze hybride matrassen met pocketveren. Het probleem treedt aker voor bij personen die wat zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die eenvoudigweg te lange tijd op heel verouderde, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben enorm profijt bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium enigszins extra kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en microveren, om de eerder vermelde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussen een pocketveer en foam?

Zoals zoals elk materialen hebben ook foam en binnen veren ieder afzonderlijk sterk punten. Schuim werkt druk verminderend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het gevoel krijgt dat je vingers slaperig zijn, is een schuim matras waarschijnlijk een betere keuze in jouw geval.

Interne veren zijn doorgaans wat vaster en leveren daardoor wat extra ondersteuning. Het grootste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Als je veel zweet of in een heel nat klimaat leeft, is de kern met veren zeker het aandacht geven waard.

De genoemde productreeksen in het algemeen:

De O2 is in het algemeen gezien als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Originele Hybride is aangemerkt als een gemiddeld stevig bed dat het balans hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meesten de keuze).

De Hybride Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de boven laag aan de bovenkant is aangepast voor te een enigszins knusser wolkengevoel en daarom als meer zacht (echter nog steeds steviger dan de Original) wordt gezien als aangemerkt.

Klopt het feit dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een krachtige geur kan hebben?

Klopt, als je verse Emma-matras een lucht ervaart, is dat zeer gebruikelijk. Die lucht ligt ongevaarlijk en wanneer je het slaapoppervlak tweeënzeventig uurtjes toelaat luchten, vervaagt die lucht. Onze artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en ook toegestaan voor het doel zuigelingen op de te slapen. Daarom maakt jij geen zorgen betreffende de geur van jouw verse Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Hoes Hoofdbord Boxspring

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️