Hoe Snel In Slaap Vallen ☑️ 12 VERBAZENDE WEETJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma steeds een afprijzing, in dit stuk ontdek je op welke manier je de beste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoe Snel In Slaap Vallen:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren research naar slapen. Ontwikkeld om jouw de perfecte nachtrust te geven. Val in slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma aan te schaffen is het cruciaal om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit wel een verschil in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras talrijke formaten beschikbaar. De kleine maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit zijn het O2-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van het bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Hoe Snel In Slaap Vallen

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is dan het O2 betreft de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in het matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt ons dat een betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer pocketveringen dan de standaard Hybrid matras, waardoor het matras meer steun en stabiliteit biedt. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Hoe Snel In Slaap Vallen: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% en maar liefst 45%. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met vier handvatten en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een stevige ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het bed in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen beschikbaar om toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Hoe Snel In Slaap Vallen

Emma biedt een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de kortingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus goed onderzoek alvorens je een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Hoe Snel In Slaap Vallen

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Hoe Snel In Slaap Vallen Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde mogelijk schijnt te zijn om de dekbed te schoonmaken, blijkt de deken te erg zwaar ten behoeve van binnenlandse wasmachines. Er bestaan een tweetal maten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 cm alsook 240×220 plus de kosten vangt aan bij 165 euro.

Temp pad

Met het temp pad gereedschap kan de warmtegraad vanuit het bed wezen beheerd. De apparaat hoort naast de bed te zijn opgesteld en mogen via 1 afstandbediening zijn bijgesteld. Daarvan bestaan de energiecellen geen standaard inbegrepen. Het prijs vanaf het temperatuurpad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft een viertal diverse bedden. We zoomen in op de een tweetal favoriete materassen: Emma O2 en ook de Emma Hybrid. Beide bedden kennen ’n diktegraad van 25 cm. De O2 bezit ’n gemiddeld tot stevig aard, wat prima aansluit bij zijde en achterkant slapers.

Het hybrid blijkt juist enigszins steviger. De grote verschil tussen de 2 bedden blijkt dat bij de hybride één pocketveer laagje blijkt toegepast.
De kleinste formaat vanaf het Het Emma merk O2 bed bedraagt 439 en ook de grootst maat 1.069 euro. Bij het Emma Hybrid matras beginnen het prijzen vanaf 899 tot en met 2039 euro. Gelijkend op je kunt aanschouwen, gaan het kosten krachtig verschillend.

Wordt er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma waarborg en wat wordt er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoe Snel In Slaap Vallen

Behalve de matrassen, zijn er meer slapen verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbescherming, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste positie van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten teweegbrengt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat komt door dit vormgeving.

Gedurende de varianten door is er toegepast aan steeds meer gemak, ondersteuning en warmtebeheersing door het gebruiken van aanvullende innovatieve materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen absorberen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn gemaakt van stoffen die gecertificeerd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaappositie en het vorm last dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet alle omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen aanbieden.

Degenen die pijn heeft door drukplekken (gewoonlijk wanneer een gedeelte van je lijf wordt overbelast of gekneld als het te veel gewicht draagt) heeft er doorgaans nut van om te wisselen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer vaste matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een correcte positionering van de wervelkolom, mocht je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die pijn in de rug lijdt door een verkeerde positionering van de rug (meestal als een matras te soepel is en begint door te verzakken bij de heupzone), heeft doorgaans meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning biedt. Het meest geschikt is vervolgens eentje van onze hybride matrassen met veren. Het issue komt vaker voor bij mensen die enigszins zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die simpelweg te veel tijd op zeer versleten, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben veel profijt bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium iets toegevoegde belang heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en microveren, om de eerder genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocketvering en foam?

Zoals als alle grondstoffen hebben ook schuim en binnenveren hun eigen krachtige kanten. Foam werkt druk verminderend. Indien je een zijslaper bent en regelmatig het gevoel beleeft dat je handen slaperig zijn, is een schuim matras wellicht een verbeterde alternatief in jouw geval.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat vaster en bieden hierdoor wat toegevoegde support. Het voornaamste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij beter lucht doorlaat. Als je overvloedig transpireert of in een erg vochtig milieu verblijft, is de veerkern vast en zeker het aandacht geven waard.

De productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het algemeen gezien als een medium hard slaapoppervlak dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als gezien als een medium stevig matras dat het balans behoudt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de bovenste opperste laag is aangepast om een beetje knusser wolkachtig gevoel en dientengevolge als meer zacht (desalniettemin nog steeds steviger dan de Originele) is beschouwd.

Is het waar datgene mijn eigen bed een sterke stank kun bezitten?

Klopt, indien je recente Emma-bed een geur ervaart, staat datgene zeer gebruikelijk. Het geur staat onbedreigend en als jij het matras twee en zeventig uren laat toe doorluchten, verdampt deze stank. Onze producten zijn wel OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd als en ook erkend met het doel zuigelingen op toelaten slapen. Derhalve maakt je niet bezorgdheden over deze geur uit je verse Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen iets solider vanwege hun opbouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Hoe Snel In Slaap Vallen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️