Hoe Slaapt Een Giraffe ᐅ 15 ONGEBRUIKELIJKE GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Kortingscodes

De beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma altijd een korting, in dit artikel leer je hoe je de grootste kortingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoe Slaapt Een Giraffe:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren research naar slapen. Ontwikkeld om je de beste nachtrust te geven. Val in slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma aan te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit nog een verschil in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras tal van maten verkrijgbaar. Het kleine formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit betreft het O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van de bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dik plak HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Hoe Slaapt Een Giraffe

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het O2 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere techniek van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met de standaard Hybrid matras, waardoor het matras meer steun en stabiliteit levert. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter aanvoelt dan de hoes het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en moet wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Hoe Slaapt Een Giraffe: Aanbieding op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10% tot zelfs 45%. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met vier grepen en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bed binnen de bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. bed biedt een stevige ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Hoe Slaapt Een Giraffe

Emma heeft een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek voordat u een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Hoe Slaapt Een Giraffe

Buiten de slaapmeubels biedt Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Hoe Slaapt Een Giraffe Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande dat het haalbaar is om het dekbed te schoonmaken, is de dekentje te gewichtig voor huiselijke wasserettes. Er zijn een tweetal formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter alsook 240×220 en ook de kosten vangt aan bij 165 euro EUR.

Temp pad

Met behulp van de tempereerpad gereedschap kunnen de warmte vanaf de bedje worden beheerd. Het machine moet vlakbij de bedden om te worden opgesteld en ook mogen door middel van één afstandsbediening zijn aangepast. Van dit bestaan het energiecellen niet standaardgewijs bijgevoegd. De kosten vanaf het temperatuurpad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over vier diverse bedden. Wij zoomen in het een tweetal populairste bedden: Emma O2 en tevens de Emma Hybrid. Allebei bedden bezitten een dikte vanaf 25 cm. Het O2 kent één medium tot stevig karakter, wat prima aansluit bij kant en tevens rugslapers.

Het hybrid blijkt net een beetje harder. De grote verschil tussen de 2 bedden is dat op de hybride ’n pocketvering niveau schijnt toegevoegd.
Het minste maat vanaf de Het Emma merk O2 bed bedraagt €439 en tevens de grote formaat 1069 euro. de Emma merk Hybrid matras starten de prijzen vanuit €899 t/m 2039 euro. Net als je kan aanschouwen, bewegen de prijzen aanzienlijk uiteen.

Worden er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma garantieperiode en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoe Slaapt Een Giraffe

Behalve de matrassen, zijn er meer nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Allemaal onze bestsellers zijn niet enkel diepgaand getest door autonome consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te wijten door dit design.

Tussen de modellen door is er toegepast aan meer en meer comfortabelheid, ondersteuning en temperatuurregulering door het toevoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de losse covers en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaappositie en het type pijn dat je ervaart.

We kunnen helaas niet gevallen oplossen, maar we kunnen je toch wat adviezen geven.

Degenen die pijn voelt door drukzones (doorgaans indien een deel van je fysiek wordt beladen of gekneld als het teveel gewicht verdraagt) heeft er doorgaans baat bij om te veranderen naar een zachter matras.

Zijslapers die op heel stevige matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Hoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog altijd gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste alignering van de ruggengraat, indien je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugpijn lijdt door een slechte positionering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te zacht is en begint door te zakken bij de heupen), nood meestal meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning biedt. Het meest passend is dan een van onze hybride matrassen met veren. Het probleem treedt aker voor bij mensen die wat zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die simpelweg te lang op zeer versleten, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben enorm voordeel bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium enigszins extra kwaliteit heeft met een dikkere comfort laag en microveren, om de voorgaand vermelde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocket veer en schuim?

Gelijk als ieder stoffen hebben ook schuim en interne veren elk unique sterk kanten. Schuim functioneert druk verminderend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het besef krijgt dat je handen tintelen, is een schuim matras vermoedelijk een betere alternatief voor.

Interne veren zijn doorgaans wat vaster en leveren daardoor wat extra steun. Het grootste voordeel van de binnenvering kern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Als je veel transpireert of in een zeer dampig klimaat leeft, is de verenkern absoluut het aandacht geven waard.

De productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt door het in het algemeen aangemerkt als een medium-hard slaapoppervlak dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als aangemerkt als een gemiddeld stevig matras dat het balans behoudt (hieraan geven de meeste mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is qua liggevoel het hoogst gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de boven laag is aangepast om om een enigszins knusser wolkengevoel en daarom als softer (desalniettemin nog steeds harder dan de Originele) is beschouwd.

Is het juist dat mijn matras een krachtige lucht mag ervaren?

Ja, wanneer je verse Emma-slaapoppervlak een geur heeft, ligt het feit dat erg gewoon. Het lucht staat ongevaarlijk en als je het matras 72 uur laat toe doorluchten, verdwijnt deze lucht. Onze eigen artikelen zijn OEKO-TEX 100, klas 1 met certificaat en ook erkend met het doel baby’s op het laten dutten. Dus maak je geen zorgen aangaande het lucht uit je verse Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen iets solider vanwege hun constructie. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Hoe Slaapt Een Giraffe

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️