Hoe Laat Moet Ik Naar Bed Test 🔴 6 VERBIJSTERENDE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Deals

De Beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma steeds een afprijzing, in dit tekst lees je op welke manier je de hoogste afprijzingen en voordeligste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoe Laat Moet Ik Naar Bed Test:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slapen. Gemaakt om jouw de beste slaap te bieden. Doeze vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je overweegt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit er wel een onderscheid in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras tal van maten verkrijgbaar. De kleine maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit betreft de O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse types schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Hoe Laat Moet Ik Naar Bed Test

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan O2 matras. Het enige wat anders is dan het O2 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en stabiliteit biedt. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Hoe Laat Moet Ik Naar Bed Test: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en andere producten

Na die verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 tot maar liefst 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en toch een winstgevend onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier grepen en bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een goede ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 tot €379. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar om toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Hoe Laat Moet Ik Naar Bed Test

Emma heeft een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek alvorens je een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Hoe Laat Moet Ik Naar Bed Test

Buiten de bedden heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Hoe Laat Moet Ik Naar Bed Test Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, die in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde haalbaar schijnt te zijn om de dekentje om te reinigen, blijkt het dekentje te erg gewichtig voor huishoudelijke wasmachines. Er bestaan een tweetal afmetingen verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 centimeter tevens 240 bij 220 en het prijs vangt aan bij 165 euro.

Temp pad

Dankzij de temp pad tool kunnen de temperatuur vanaf het bed zijn gereguleerd. De toestel moet vlakbij het slaapplek om te zijn neergezet en ook kan via één afstandsbedieningstoestel zijn versteld. Hiervan bevinden de energiecellen niet standaard bijgevoegd. Het kosten van het temp pad is 259 euro EUR.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over een viertal verschillende bedden. We concentreren in op het twee meest populaire materassen: Het Emma merk O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Beide matrassen bezitten één dikte vanaf 25 centimeter. Het O2 heeft een gemiddeld naar vast eigenschap, dat uitstekend aansluit bij zij en achterkant slapers.

De hybrid schijnt net enigszins harder. De belangrijkste onderscheid tussen het 2 materassen blijkt het feit dat aan het gemengde een pocketvering niveau is toegepast.
Het kleinere maat van het Emma O2 materas kost 439 euro en ook de grote maat 1.069 euro. de Emma bedrijf Hybrid materas beginnen de prijzen vanaf €899 tot 2.039 euro. Zoals jij kunt aanschouwen, gaan de prijzen krachtig verschillend.

Wordt er kortingen gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma garantieperiode en wat wordt er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoe Laat Moet Ik Naar Bed Test

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussens, matrascover, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte positie van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Elk onze topsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te danken door dit design.

Tussen de uitvoeringen door is er toegepast aan toenemend comfort, steun en warmtebeheersing door het toevoegen van meer vernieuwende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen dempen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn gemaakt van grondstoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor mensen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het vorm last dat je voelt.

We kunnen helaas niet omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je toch wat adviezen geven.

Degenen die pijn ervaart door drukpunten (doorgaans indien een stuk van je lichaam wordt overbelast of gekneld als het te veel gewicht verdraagt) heeft er doorgaans baat bij om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op heel stevige matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Hoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen toch aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede positionering van de rug, mocht je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugklachten ervaart door een onjuiste alignering van de ruggengraat (meestal als een matras te soepel is en begint door te zakken bij de heupzone), verlangt doorgaans meer aan een matras dat bijkomende support geeft. Het meest geschikt is dan een van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk treedt vaker voor bij personen die een beetje zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die simpelweg te lange tijd op heel oude, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben enorm baat bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium iets toegevoegde waarde heeft met een dikkere comfort laag en kleine veren, om de hiervoor vermelde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketveer en schuim?

Zoals zoals alle grondstoffen hebben ook schuim en binnen veren ieder afzonderlijk sterk kanten. Schuim werkt druk verminderend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het sensatie krijgt dat je hand tintelen, is een schuimmatras waarschijnlijk een verbeterde alternatief voor.

Binnenveringen zijn meestal wat vaster en geven zodoende wat meer support. Het belangrijkste pro van de kern met binnenveren is dat hij optimaler lucht doorlaat. Indien je overvloedig zweet of in een heel vochtig klimaat leeft, is de veerkern absoluut het overwegen waard.

Deze productreeksen in het in het algemeen:

De O2 is door het in het algemeen gezien als een gemiddeld hard matras dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is gezien als een medium stevig bed dat het midden houdt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Original Hybrid, terwijl de boven opperste laag is aangepast om voor een beetje gezelliger wolkachtig gevoel en dientengevolge als softer (echter nog steeds harder dan de Oorspronkelijke) wordt aangemerkt.

Is het waar datgene mijn eigen matras een intense stank mag bezitten?

Ja, wanneer jouw nieuwe Emma-slaapoppervlak een lucht ervaart, is dat heel gewoon. De lucht ligt onschadelijk en als u het matras 72 uur laat doorluchten, vervaagt die stank. Ons items zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en eveneens toegestaan met het doel baby op laten slapen. Dus maak jij geen bekommeringen aangaande het geur uit je recente Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun opbouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Hoe Laat Moet Ik Naar Bed Test

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️