Helix Matras 🔥 7 ONTHULLENDE TRUCS

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Kortingscodes

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma altijd een korting, in dit stuk lees je hoe je de grootste afprijzingen en aantrekkelijkste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Helix Matras:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gecreëerd om jou de ideale slaap te bieden. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit wel een onderscheid in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras verschillende maten te koop. Het kleine formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Hieronder vallen de O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. Het 02 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Helix Matras

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het O2 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuim met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere technologie van matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Helix Matras: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10 tot maar liefst 45%. Een 20% is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze toch een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige handvatten en bij 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit alle Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een goede ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro tot €379. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren kan de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Helix Matras

Emma biedt een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus goed research alvorens je een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Helix Matras

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Helix Matras Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel dat hetzelfde denkbaar is te het dekentje om te reinigen, blijkt de deken te zwaarwegend voor huiselijke wasserettes. Er 2 maten beschikbaar van 150×200 cm alsook 240 bij 220 en ook het kostprijs start bij 165 euro euro.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad gereedschap mag het warmte vanuit de bed zijn gereguleerd. De machine dient naast de slaapplek te zijn neergezet en ook kan met een afstandsbedieningstoestel wezen bijgesteld. Hiervan bestaan de batterijen niet standaard inbegrepen. De kostprijs vanaf het temperatuurpad is €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over vier uiteenlopende bedden. We focussen in de twee populairste matrassen: Emma O2 en het Emma Hybrid. Allebei materassen kennen één omvang vanaf 25 centimeter. Het O2 kent één middelmatig naar stevig aard, hetgeen uitstekend past voor zijde en rugzijde slapers.

Het gemengde schijnt net iets steviger. Het grote onderscheid tussen het een tweetal matrassen blijkt het bij het gemengde ’n pocketveer laag is geïntegreerd.
De minste maat vanaf het Emma O2 materas kost €439 en ook het grootst afmeting €1.069. de Emma Hybrid bed beginnen de prijzen vanaf 899 euro t/m €2.039. Zoals jij kan aanschouwen, gaan het prijzen sterk uiteen.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma- garantieperiode en wat worden er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Helix Matras

Naast de matrassen, zijn er andere slapen verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrascover, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ligging van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen tot gevolg heeft. Al onze bestverkochte producten zijn niet alleen diepgaand getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te danken door dit design.

Tussen de modellen door is er gebruikt aan steeds meer gemak, steun en warmtebeheersing door het toevoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn geproduceerd van stoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugklachten of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het soort pijn dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen aanbieden.

Degenen die ongemak ervaart door drukplekken (meestal indien een deel van je lichaam wordt overbelast of afgekneld als het te veel massa ondersteunt) heeft er doorgaans nut van om over te stappen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op erg vaste matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden deze matrassen toch aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede uitlijning van de wervelkolom, mocht je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugpijn heeft door een verkeerde alignering van de rug (doorgaans als een matras te soepel is en aanvangt door te slinken bij de heupen), nood doorgaans meer aan een matras dat meer support verleent. Het meest geschikt is vervolgens één van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk komt aker voor bij mensen die een beetje zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die eenvoudigweg te lange tijd op erg versleten, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben enorm profijt bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium een beetje meer waarde heeft met een dikkere comfortabele laag en microveren, om de voorgaand genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocket veer en schuim?

Gelijk gelijk alle grondstoffen hebben ook schuim en binnen veren hun eigen sterk aspecten. Schuim werkt druk verminderend. Wanneer je een zijslaper bent en regelmatig het gevoel beleeft dat je handen slaperig zijn, is een matras van schuim wellicht een betere keuze in jouw geval.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat vaster en geven zodoende wat meer ondersteuning. Het voornaamste pro van de kern met binnenveren is dat hij optimaler ventileert. Wanneer je veel zweet produceert of in een zeer dampig milieu verblijft, is de veerkern vast en zeker het overwegen waard.

De genoemde productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt over het algemeen beschouwd als een medium-hard bed dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Original Hybrid wordt beschouwd als een medium-stevig slaapoppervlak dat het evenwicht behoudt (hieraan geven de meesten de voorrang).

De Hybrid Premium is op het gebied van liggevoel het meeste gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de boven opperste laag is aangepast om voor een enigszins warmer wolkengevoel en dientengevolge als softer (desalniettemin nog harder dan de Original) wordt gezien als gezien.

Is het waar datgene mijn persoonlijke slaapoppervlak een sterke geur kan bezitten?

Inderdaad, als je recente Emma-bed een stank ervaart, ligt het feit dat heel gewoon. De lucht staat onschadelijk en als jij de matras tweeënzeventig uur laat doorluchten, verdwijnt deze geur. Onze producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd als en eveneens goedgekeurd om baby op het om slapen. Dus maak je u geen zorgen betreffende deze stank uit jouw verse Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Helix Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️