Goedkope Boxspring Met Opbergruimte 🔥 4 VERBORGEN FEITEN

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Aanbiedingen

De Beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma steeds een korting, in dit artikel ontdek je hoe je de beste kortingen en aantrekkelijkste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Goedkope Boxspring Met Opbergruimte:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren studie naar slapen. Gemaakt om jouw de perfecte nachtrust te bieden. Doeze sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma aan te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit nog een onderscheid in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. Het grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras talrijke formaten beschikbaar. Het kleinste formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen op de website? Dit zijn het 02-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De 02 bestaat uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Goedkope Boxspring Met Opbergruimte

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan O2 matras. Het enige dat wat verschillend is dan het O2 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt ons dat een betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveren dan het standaard Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Goedkope Boxspring Met Opbergruimte: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% en zelfs 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een winstgevend onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige handvatten en kan bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof getest is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype uit de bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. bed biedt een stevige ondergrond bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het past in bijna elke slaapkamer past. Er zijn diverse elementen voorhanden om toe te voegen aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wil kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Goedkope Boxspring Met Opbergruimte

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek voordat u een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Emma kussen

Goedkope Boxspring Met Opbergruimte

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Goedkope Boxspring Met Opbergruimte Extra’s

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat het mogelijk is om de deken te schoonmaken, is het dekbed te erg zwaar ten behoeve van huiselijke wasautomaten. Er zijn een tweetal formaten verkrijgbaar van 150 bij 200 cm tevens 240 bij 220 en het prijs vangt aan op 165 euro.

Temp pad

Met het temp pad gereedschap kan de temperatuur vanaf het bedden wezen beheerd. De apparaat dient vlakbij het bedden om te zijn opgesteld en ook mogen met één afstandbediening wezen aangepast. Daarvan bevinden het batterijen niet standaardmatig ingesloten. Het kostprijs vanaf het tempereerpad is 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit een viertal uiteenlopende materassen. Wij concentreren in op de 2 favoriete bedden: Het Emma O2 en ook het Emma Hybrid. Beiden materassen hebben ’n dikte vanaf 25. Het O2 kent ’n medium naar vast eigenschap, hetgeen prima geschikt is bij zij en ook rugzijde slapers.

Het gemengde blijkt juist iets steviger. Het grootste onderscheid tussendoor de twee bedden schijnt het feit dat aan de gemengde ’n pocketveringssysteem laagje is geïntegreerd.
Het kleinere maat van het Emma O2 bed kost €439 en ook het grootst maat €1.069. Bij het Emma Hybrid bed beginnen de kosten vanaf €899 t/m €2.039. Gelijkend op jij kunt aanschouwen, bewegen het tarieven aanzienlijk verschillend.

Wordt er korting aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma- waarborg en wat worden er gedekt?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Goedkope Boxspring Met Opbergruimte

Buiten de matrassen, zijn er andere slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet alleen zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat komt door dit ontwerp.

Gedurende de uitvoeringen door is er toegepast aan steeds meer comfort, steun en warmteregulering door het toevoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk proper te maken zijn door de losse covers en ze zijn vervaardigd van materialen die erkend zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugpijn of pijn?

Dit ligt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het vorm last dat je voelt.

We kunnen helaas niet gevallen verhelpen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen voorschotelen.

Personen die pijn heeft door drukplekken (doorgaans wanneer een stuk van je fysiek wordt beladen of afgesloten als het teveel belasting verdraagt) heeft er meestal baat bij om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op heel harde matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Alhoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog altijd beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte alignering van de wervelkolom, indien je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die pijn in de rug ervaart door een verkeerde uitlijning van de rug (meestal als een matras te soepel is en start door te verzakken bij de heupzone), heeft vaak meer aan een matras dat extra steun biedt. Het beste is dan een van onze hybride matrassen met springveren. Het probleem treedt aker voor bij personen die wat zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die eenvoudigweg te lang op heel oude, vervormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben enorm baat bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium iets toegevoegde kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en microveren, om de eerder besproken drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocketveer en schuim?

Gelijk zoals elk grondstoffen hebben ook vulling en binnen veren ieder afzonderlijk sterke kanten. Foam opereert drukverlagend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het gevoel krijgt dat je handen slapen, is een matras van schuim vermoedelijk een verbeterde keuze in jouw geval.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat vaster en geven daardoor wat meer ondersteuning. Het grootste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Wanneer je veel zweet produceert of in een heel vochtig klimaat woont, is de veerkern absoluut het bekijken waard.

De genoemde productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt in het in het algemeen gezien als een medium-hard matras dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is aangemerkt als een medium stevig bed dat het balans hanteert (hieraan geven de meeste mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de boven laag is aangepast om een wat gezelliger gevoel van wolken en daarom als meer zacht (desalniettemin nog harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als gezien.

Is het waar datgene mijn eigen matras een sterke geur kun ervaren?

Klopt, indien je recente Emma-matras een stank ervaart, staat datgene erg gebruikelijk. De stank is ongevaarlijk en als je het slaapoppervlak twee en zeventig uren toelaat luchten, verdampt deze lucht. Ons items zijn wel OEKO-TEX 100, klas 1 met certificaat en eveneens toegestaan met het doel baby’s op de toestaan dutten. Derhalve maakt u niet bezorgdheden betreffende de lucht van je verse Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins solider dankzij hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Goedkope Boxspring Met Opbergruimte

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️